Нова мода - развод с купон

Цяла индустрия разцъфтя в последните години върху най-интимната мечта на всяка жена - да се види в дълга бяла рокля с халка на дясната ръка.

Сватбените агенции се надпреварват да предлагат всевъзможни екстри - от ято гълъби, подредени в небето във формата на сърце, до сватба с парашут на Бахамите, пише вестник "24 часа".

Но сватбената мания вече си има и обратната страна на медала - пищен развод. "Пак са двама, пак събират приятели и роднини, веселят се, пият и ядат, обстановката е офциална, но поводът е раздяла за винаги", обяснява новата модна тенденция Соня Атанасова - опитна собственичка на сватбена агенция. За 16 години в бранша тя е видяла какво ли не, но едва отскоро й се наложило да подготвя празник за отбелязване на раздяла.

Досега са се възползвали само три двойки, решили да си кажат сбогом като цивилизовани хора - с елегантно парти в Боровец. "Бяха също толкова щастливи, колкото, когато се женеха и похарчиха почти същите пари, за да запомнят тази вечер завинаги", разказва Соня.

Друга любопитна тенденция в нейната практика е да дава отстъпки на серийни младоженци. "Мъж, чието име не мога да цитирам, се ожени три пъти, използвайки услугите на моята агенция.

За всяка следваща сватба му правя намаление като на редовен клиент, коментира фирмената си политика жената, която стои зад някои от най-скъпите сватби в България.

Само за миналата година тя е направила концепцията за 35 луксозни сватбени тържества в столичния хотел "Кемпински-Зографски".

Източник: club.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини