16 °C

Три фирми с оферти за изграждане на кръговото между Хасково и Димитровград

Три фирми са подали ценови оферти в откритата процедура за възлагане на обществена поръчка за изграждането на кръгово кръстовище на пътя между Хасково и Димитровград, информират от Агенция "Пътна инфраструктура".  Фирмите са "Щрабаг“,,„АБ“ АД  и „ПСТ Груп“. Предложенията са съответно за 539 603 лв. без ДДС, 473 990 лв. без ДДС и  493 957 лв. без ДДС.

Стойността на обществената поръчка е 611 500 лв. без ДДС, а срокът за изпълнение е 90 дни.

От АПИ уточняват, че в момента пътят между Димитровград и Хасково е с автомагистрален габарит, а в района на триклонното кръстовище с общинския път за Узунджово е обособена лента за ляв завой.

Предвижда се на мястото на съществуващото кръстовище да се изгради кръгово, с което ще се повиши безопасността на движение. Ще се осигури и по-лесен достъп до намиращите се в района обекти.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

 • 1
  Ти
  Тити
  0 -3
  17:46, 8 ное 2017
  Защо в момента се ремонтира пътя м/у двата града и се полага изцяло нов асфалт при условие че ще се прави кръгово и след месеци и това за което е платено стотици хиляди левове ще се разруши за да се изгради отново?????
  • Си
   Сиси_1510157786
   1 0
   18:16, 8 ное 2017
   Информирайте се преди да пишете-точно там няма да се ремонтира!!!!!!
 • 2
  Ee
  ee
  1 0
  20:31, 8 ное 2017
  Преди това кръстовище е редно да се оправи кръстовището на разклона за Пловдив и Добрич.
 • 3
  Дж
  Джока
  2 -7
  23:04, 8 ное 2017
  Върнете Стефан Димитров. Виж коментара
 • 4
  Ив
  Иванов
  6 0
  23:55, 8 ное 2017
  Какво ти кръгово тия имат ли мозък в главите си колко катастрофи ще последват от това да спестят пари за един надлез например пълно безумие на господа управляващите.

Хороскоп за 29.05.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Постарайте се да наваксате пропуските в работата си и ще получите увереност за бъдещето си. Интимните връзки ще се задълбочават и скоро ще получите интересно предложение. Интересът към вас нараства и гледайте да не го проиграете хазартно. Други ще имат прозрения, които ще ги подтикнат да потърсят човека, с когото са се разделили.
29 май 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Зле понасяте ограниченията във всичките им проявления. Широко скроената ви природа се бунтува и това ви създава проблеми. Заявете претенциите си аргументирано и чак тогава ги отстоявайте. Но бъдете умерени и способни да правите компромиси. Намерете сили да се преборите със собствената си тревога, не я превръщайте в публично достояние.
29 май 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Много от вас ще продължат да се занимават със служебни въпроси, работата изисква да не я отлагате. Наред с това ще помислите за организацията и дисциплинираността на сътрудниците си/ако имате такива/. Не пренебрегвайте здравето си, има какво да направите, за да се поддържате в добра форма.
29 май 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Обърнете внимание на служебен въпрос, който крие зад себе си нечие двусмислено поведение. Предизвикайте откровен разговор и изяснете позициите си. Вие сигурно имате свои планове за вечерта, но е твърде възможно да ги промените, предвид новите обстоятелства. Не се натъжавайте, може би е за добро.
29 май 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Промени и осъществяване на желания, такива са перспективите пред част от вас. Има кой да се погрижи за душевният ви уют, а и не само за него. С нов тласък на енергия и вяра ще се устремите към нови предизвикателства. Това ще ви направи по-щедри към консервативно настроените около вас.
29 май 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Очаква ви спокоен и приятен ден, изпълнен с добро настроение и ведри хора. В подобна атмосфера едва ли ще ви е трудно да си отпочинете и да се заредите с нови сили. Направете нещо лично за себе си, това ще ви подейства доста освежително.
29 май 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Подготовката за предстоящо събитие ви създава повече стрес, но сте на път да приключите с него. Неизвестните ще отпаднат и ще направят деня ви по-спокоен. Имате шанс да получите и повече от нещата, които искате, стига да сте направили необходимото за това. Не прибързвайте с изводите, за да не въздействате негативно на резултатите.
29 май 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не си създавайте излишни проблеми, поддавайки се на емоциите и желанието си да напътствате всеки за всичко. Повишената ви чувствителност се отразява на работата, взаимоотношенията и живота ви. Гледайте по-ведро на случващото се, осигурете си спокойствие и занимания, които ви носят удоволствие.
29 май 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Обнадеждаващи новини по делови въпроси ще зарадват мнозина от вас. Още по-приятни ще са те имайки предвид източника им. Ще имате възможност и да разрешите недоразумение с любимия човек. Хармонията в личният ви живот ще бъде възстановена.
29 май 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Решавайки последователно въпросите от ежедневието, ще спестите главоболия и противоречия с партньори и близки хора. Станете по-търпеливи в общуването си и по-малко да се стремете към показност в опита, информираността и значимостта си. В служебните си дела ще постигнете съгласие по спорен въпрос, отново, ако намерите верния тон.
29 май 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Нечии постъпки ще ви подтикнат към действия, осигуряващи защита на интересите ви. С професионални задачи ще запълните по-голямата част от деня си. При добра организация времето ви ще стигне за всичко. Приемете една протегната към вас ръка, каквото и да означава това.
29 май 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Настроение ще ви носят както резултатите от делови преговори, така и добрите взаимоотношения с партньорите ви. Мислете за себе си, по-малко се преуморявайте и не прибързвайте в действията си. Онези, които търсят внимание ще се насладят на взаимност с човека до тях. Нуждаехте се от това
29 май 2020
Последни новини