Фотоизложба набира средства за спортна площадка в Дневния център в Димитровград

С благотворителна изложба ще бъде подпомогнато изграждането на спортна площадка в двора на Дневния център за деца с увреждания в Димитровград. Тя се организира от Областна администрация -Хасково и училището на фотографи - PHOTO SCHOOL. В експозицията ще бъдат представени най-добрите фотографии на участниците в началното ниво на училището в Хасково.  Изложбата ще се открие на 29 януари от 18:00 часа  във фоайето на Областна администрация, информират от там. Тя остане отворена за посещение до 31 януари.

В началото на месец ноември Дневният център в Димитровград се включи в националната кампания под надслов "Избери, за да помогнеш". Чрез нея се набират средства за изграждане на спортна площадка в двора на центъра. Тя ще включва баскетболен кош, мека настилка и подходящи съоръжения за придвижване с инвалидни колички. Набраните от изложбата средства ще бъдат използвани за тази цел.

Всеки желаещ може да направи дарение за изграждане на спортната площадка в Дневния център. Повече информация - вижте тук !  Видеорепортаж по темата - вижте тук!

Получател/Титуляр: ОБЩИНА ДИМИТРОВГРАД

IBAN:BG07BPBI79268465363501

BIC:BPBIBGSF

При банка:Юробанк България

Основание за плащане:Избери, за да помогнеш

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини