Спипани в нарушение: 22 годишна шофира пияна, 27 годишен надрусан, други без документи

Пияни и дрогирани шофьори, както и такива без регистрация и документи залови полицията при проверки през почивните дни.

34 годишният П.Н.А. от с. Елешница е спипан около 14.30 ч. на разклона за с. Павелско да управлявал чужд лек автомобил фолксваген "Туран", без да притежава свидетелство за управление на МПС, в едногодишният срок на изтърпяване на наказание наложено за същото деяние по административен ред.

Ден по-късно полицията в Златоград запона разследване срещу 22-годишната И.С.А. от Пловдив, е проверена за алкохол. Младата жена управлявала лек автомобил Форд "Фокус" със смолянска регистрация под въздействието на алкохол с концентрация 1.53 промила, установено с техническо средство. Дадена е кръвна проба, 22-годишната жена е задържана за срок от 24 часа.

С.Л.Я. на 27 години от Чепеларе, е спрян за проверка в града, а униформените установяват, че управлява лек автомобил „Дайхатсу "Роки ф 70" след употреба на наркотични вещества - тетрахидроканабинол /канабис/, установено с техническо средство. 27-годишният водач е дал кръвна проба и е задържан за срок от 24 часа.

37 годишният Г.Н.Ю. от Пловдив пък е заловен в Хвойна да управлява четириколесно МПС - АТВ "Ямаха гризли", което не е регистрирано по надлежния ред и е без поставена регистрационна табела на определените за това места.

СмолянБГвестинет

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини