21 °C

210 000 лв. инвестира „Язаки“ в кариерно развитие на хората си в Димитровград през първата половина на 2018-та

Кариерното развитие е непрекъснат процес на учене, усъвършенстване, проучване на възможностите за работа, определяне на цели и вземане на решения. Изборите, които всеки прави за кариерата и семейството си, са от съществено значение за удовлетвореното му и хармонично съществуване. А удовлетворението от професионалната реализация е ключов фактор за това, човек да се чувства значим.

За да помогне на своите служители да се чувстват щастливи от работата си, „Язаки България“ се грижи за непрекъснатото им усъвършенстване и кариерно развитие.
В завода за автомобилно окабеляване край Димитровград вече работят 1 380 души. От началото на годината компанията е вложила над 210 000 лв. в тяхното обучение, като се планира инвестирането на още 145 000 лв. в усвояването на различни технически и лични умения от служителите. Така те и техните семейства ще имат повече възможности, които да подобрят живота им.

Като работодател компанията е изправена пред предизвикателството да намери подходящите кандидати за свободните позиции. Екипът на „Човешки ресурси“ използва индивидуален подход в процеса по наемане на хора, за да даде възможност на всеки кандидат - независимо дали се явява на интервю за свободна позиция като оператор, специалист или инженер, да разкрие потенциала си. Крайната цел е кандидатите да представят най-доброто у себе си и да вземат информирано решение. Специалистите по персонала помагат на новоназначените си колеги да преминат спокойно през процеса на въвеждане, който включва различни обучения, съответстващи на техните бъдещи кариерни нужди. Амбицията на мениджмънта на завода е да даде възможност на всеки служител да покаже и сподели най-добрите си умения и така да подкрепи „Язаки“ в усилията да бъдат създадени повече възможности за непрекъснато обучение и подобряване на квалификацията.

„Язаки“ инвестира и в развитието на региона, за да мотивира младите хора да обмислят възможностите за кариера в родината си и да останат тук. Компанията провежда ученически практики за възпитаници на професионалните гимназии, като програмата обхвана 55 ученици от технически училища. Планира се и стартирането на стажантски програми в различни дисциплини - „Човешки ресурси и администрация“, „Технологичен процес“, „Поддръжка“.

А тази събота, 28 април, ще се организира Ден на отворените врати в завода на „Язаки“ в Димитровград, което ще даде възможност на всеки да се запознае лично с работния процес, условията и възможностите, които компанията предлага.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Хороскоп за 22.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
На някои от вас им предстои смяна на работното място или друга промяна. Ще имате време да вземете своите решения, сроковете няма да ви притесняват. Няма да сгрешите, доверете се на интуицията си. Не губете самочувствие, равнявайки се по чуждите дадености, скоро и вие ще станете обект на засилен интерес, предвид предстоящите новости.
22 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Изчистете мислите си от притеснения и работете по задачите си. Ще успеете да се справите с възникващите затруднения и ще промените нещата в своя полза. За някои усилията днес са насочени към деловите ангажименти, за други в личния им живот. Не отхвърляйте предложение, преди да сте го обмислили.
22 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днес не предлагайте помощта си, ако не ви я поискат, това може да ви спести много неприятности. Среща с представител на противоположния пол може да промени посоката на живота ви. Не се колебайте. Бъдете по-смели и направете първата стъпка. Отдавна търсите подобна промяна. Момента е много подходящ.
22 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Участвате активно в събитията около вас. Съветите ви се оказват много ценни за ваши близки и успявате да им спестите много неприятности. Имате нужда от движение и повече разнообразие. Не допускайте клюките подхвърлени ви от непознати да повлияят на отношението ви към ваш приятел. Запознайте се от близо със ситуацията преди да правите каквито и да било изводи.
22 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Възбудата ви е налице и сте в готовност да нараните всеки, който се изпречи на пътя ви. Природата ще ви помогне да възвърнете душевното си спокойствие и ще ви даде сили да се справите с възникналите проблеми. Финансите ви се подобряват, а това си е повод да погледнете ведро на живота си.
22 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
В плановете ви влизат много задачи и полезни срещи, голяма част от които ще осъществите днес. Делови или лични, във всички случаи ще ви помогнат да продължите, справяйки се по-лесно с възникващите затруднения. Вземайте решенията си в спокойна обстановка и не пренебрегвайте отдиха си.
22 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Действате импулсивно и това ви прави податливи на погрешни преценки и впечатления. Бъдете трезви и действайте съобразно собствените си интереси, защото се възможни неприятности. Временно се оттеглете от активни действия и премислете следващата си стъпка.
22 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Работата ви днес ще бъде напрегната, а вие ще се окажете в ролята на хората, които предотвратяват конфликтите около себе си. Търпението и самоувереността, които се излъчват от вас карат околните да ви търсят за съвет по всякакви въпроси и ситуации. Постарайте се да си осигурите спокойствие вечерта, тъй като най-вероятно ще сте прекалено уморени за забавления.
22 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днес ще имате възможността да изпълните свое намерение, което отдавна отлагате. Добре подготвени сте и едва ли ще срещнете пречки в осъществяването му. Ще получите интересна информация касаеща плановете на близък човек, не се колебайте да го уведомите. В личен план сте прекалено емоционални, а това може да ви попречи.
22 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Разпределили сте стриктно деня си и знаете точно по кое време с какво ще сте заети. Бъдете готови обаче и за промени в дневния ред, тъй като не е изключено някои важни за вас ангажименти да отпаднат. Колективната работа днес може да донесе добри резултати, стига да избягвате резкия тон и да се опитате да внасяте равновесие, когато е необходимо.
22 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Заниманията в сфера, която ви привлича и в която сте силни е гаранция за успеха ви. Вие най-добре знаете как да се мобилизирате, за да получите максимума от това, което искате да постигнете. Не злоупотребявайте с търпението и чувствата на човека до вас. Не сте застраховани от раздели, така, че бъдете разумни.
22 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
С повече емоции ще се отнесете към заниманията си днес. Постарайте се да ги овладеете, за да не се окажете в затруднено положение. Нужно е да бъдете адекватни във всичко. Любовта ви мотивира за себеизява, прави ви по-добри и приветливи. Носейки в себе си това усещане, ще имате сили да надскочите себе си.
22 окт 2020
Последни новини