1 °C

210 000 лв. инвестира „Язаки“ в кариерно развитие на хората си в Димитровград през първата половина на 2018-та

Кариерното развитие е непрекъснат процес на учене, усъвършенстване, проучване на възможностите за работа, определяне на цели и вземане на решения. Изборите, които всеки прави за кариерата и семейството си, са от съществено значение за удовлетвореното му и хармонично съществуване. А удовлетворението от професионалната реализация е ключов фактор за това, човек да се чувства значим.

За да помогне на своите служители да се чувстват щастливи от работата си, „Язаки България“ се грижи за непрекъснатото им усъвършенстване и кариерно развитие.
В завода за автомобилно окабеляване край Димитровград вече работят 1 380 души. От началото на годината компанията е вложила над 210 000 лв. в тяхното обучение, като се планира инвестирането на още 145 000 лв. в усвояването на различни технически и лични умения от служителите. Така те и техните семейства ще имат повече възможности, които да подобрят живота им.

Като работодател компанията е изправена пред предизвикателството да намери подходящите кандидати за свободните позиции. Екипът на „Човешки ресурси“ използва индивидуален подход в процеса по наемане на хора, за да даде възможност на всеки кандидат - независимо дали се явява на интервю за свободна позиция като оператор, специалист или инженер, да разкрие потенциала си. Крайната цел е кандидатите да представят най-доброто у себе си и да вземат информирано решение. Специалистите по персонала помагат на новоназначените си колеги да преминат спокойно през процеса на въвеждане, който включва различни обучения, съответстващи на техните бъдещи кариерни нужди. Амбицията на мениджмънта на завода е да даде възможност на всеки служител да покаже и сподели най-добрите си умения и така да подкрепи „Язаки“ в усилията да бъдат създадени повече възможности за непрекъснато обучение и подобряване на квалификацията.

„Язаки“ инвестира и в развитието на региона, за да мотивира младите хора да обмислят възможностите за кариера в родината си и да останат тук. Компанията провежда ученически практики за възпитаници на професионалните гимназии, като програмата обхвана 55 ученици от технически училища. Планира се и стартирането на стажантски програми в различни дисциплини - „Човешки ресурси и администрация“, „Технологичен процес“, „Поддръжка“.

А тази събота, 28 април, ще се организира Ден на отворените врати в завода на „Язаки“ в Димитровград, което ще даде възможност на всеки да се запознае лично с работния процес, условията и възможностите, които компанията предлага.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Хороскоп за 08.03.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Авторитетът, с който се ползвате ще разшири възможностите пред вас в бизнес и професионален план. В реализацията на целите си ще ви се наложи да правите компромиси, но няма да съжалявате. И с право, в замяна ще получите удовлетворяващи ви условия. Някой, с когото имате неизяснени отношения ще поиска обяснение.
08 мар 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Ще ви въвлекат в спор, към който е по-добре да запазите неутралитет. На по-късен етап това ще ви донесе предимство, за това бъдете далновидни. Добри новини, свързани с бизнеса или службата, или отнасящи се до нова заетост. Домашен ремонт може да погълне от времето ви, но не се противете.
08 мар 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Високите ви изисквания налагат да не спирате в развитието си, в професионален и личен план. Добрите ви контакти ще са ви от полза при търсене на повече информация по интересуващ ви въпрос. Културни интереси ще ви отведат на интересно място, сред хора, споделящи общи вълнения.
08 мар 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Денят ви ще премине без изненади и ще успеете да се подготвите за предстояща изява. Настроението ви ще се подобри и това ще се отрази на всички около вас, ставайки по-добри, усмихнати и услужливи. Пътуванията ще преминат без излишни главоболия и с добри резултати, ако са свързани със срещи и работа.
08 мар 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Обзети сте от ентусиазъм и горите от желания за действие. Добре ще е, ако обедините усилията си с тези на хората около вас. Можете да се надявате на успех следобед, когато имате по-благоприятни шансове да достигнете до цел. Занимават ви и личните проблеми на ваш близък. Може би наистина ще му помогнете.
08 мар 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Очаква ви доста разнородна и интересна работа днес. Може би ще се наложи да се справяте в ситуация непривична за ежедневните ви занимания и това ще се окаже много полезно за в бъдеще. Ако се реализирате в деловата сфера денят може да ви донесе и перспективна възможност за инвестиции, което в кратък срок ще се отрази много благотворно на материалното ви положение.
08 мар 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Съобразявайки се с обстоятелствата, ще си наложите повече тъпение в общуването с колегите и всички около вас. Прецизността, с която работите ви носи добри резултати и в същото време трупате емоционално и физическо напрежение, което ако не бъде овладяно, може да доведе до нежелани последствия.
08 мар 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Може да се каже, че днес е един от вашите дни. Успехът ви в службата ще бъде нещо естествено днес, като няма да закъснеят и новини за повишения или добри материални и лични печалби. Сякаш сте полетели на ангелски крила. Е, напоследък доста се потрудихте и сега намерете подобаващ начин за веселба и почивка. Няма да ви липсва добра компания от верни другари.
08 мар 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Нови развития или непредвидени обстоятелства могат да променят намеренията ви, най-вече в служебен план. Нови срокове, по-спешни задачи или неотложно пътуване ще ускорят темпото. Проявете разбиране и с работата си покажете, че сте над дребните и незаслужаващи внимание нечии капризи.
08 мар 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Когато се чувствате добре и във форма, на всички около вас им е приятно. Настроението и самочувствието ви се нуждаят от оздравяване. Обърнете внимание на онези неща, които ви причиняват болка и ви правят унили. Дистанцирайте дразнителите, починете си от всякакви грижи, потърсете приятни за душата и тялото ви занимания.
08 мар 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Настроението ви днес едва ли ще е върхово, за което няма конкретна причина. За да се разбирате с околните обаче, постарайте се да владеете емоциите си и да не пресичате ентусиазма на хората, които го проявяват. В личен план ще бъдете изненадани от констатация на ваш близък, която доста ще ви накара да се замислите.
08 мар 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Идващите дни ще ви натоварят с отговорности и повече ангажименти. Гледайте днес да си починете, като оставите и на другите да се включат в домашната работа. Децата ще следват своите желания и това ще ви кара да се съобразявате с тях. Повече мислете за здравето си, има какво да промените в режима си на хранене.
08 мар 2021
Последни новини