10 интересни поставки

Интересният дизайн може направи от наглед елементарни битови вещи, малки произведения на изкуството, предизвикващи усмивка

Поставка за ножове - "Бившия"

Освен, че е удобна и функционална, поставката има терапевтичен ефект върху притежателя си. Всеки един от ножовете се забива на "приятни" места на човечето, което не е трудно да си представим като бившата ни половинка.


Поставка за офис материали

Ако бюрото ви в офиса е малък хаос, то това акащо човече ще вкара нещата в ред. На него могат да се закачат химикалки, има място за тиксо и ножче за рязането му. В тоалетничката пък можете да събирате кламери.



Поставка за клечки за зъби

Като се замислите е направо идеална за вуду магии, малки хапки или маслинки.



Поставка за ключове

Може да се поръча в женска и мъжка форма, а мястото, в което пъхате ключа, е точно това, за което си мислите.



FlipKlip

С това устройство ще можете да четете без ръце, ако сте сред хората, които все още се занимат с подобна дейност.



Поставка за четки за зъби

Какво по-добро място за държане на четката за зъби, ако не в гигантски зъб? Ако го поставите на видно място, той ще ви напомня, какво наистина може да се случи със зъбите ви, ако не ги миете - ще се покрият с дупки.



Спомагателно средство за четене

С това нещо ще можете да държите книгата с една ръка и да четете доста по-удобно. Подходящо е за ученици, студенти и всички, които четат книги в градския транспорт.



Поставка за ключове

Не сме много сигурни, колко хора ще искат да си сложат ключовете на мустак, който изключително много напомня на този на Супер Марио...



Поставка за самобръсначка

Алтернативен и забавен начин, по който да държите самобръсначката си. Залепете малкото човече на гладка повърхност и то ще ви я пази в скута си, докато ви няма.


 

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини