„Галаксико“ се завърна от успешна визита в Турция

Изображение 1 от 5
    От успешно гостуване във фестивал в Адапазаръ, Турция, се завърнаха възпитаниците на Общински танцов център „Галаксико“. Те се включиха в 13-то издание на фестивала, посветен на деня на детето в Турция. В него участваха изпълнители от 10 държави – Малайзия, Русия, Украйна, Бесарабия, Молдова, Татарстан, Грузия, Македония, Турция и България. Те влизат в ролята на посланици на мира и културата на своите страни, разказаха от „Галаксико“ 
     
    Възпитаниците на хореографа Тихомир Митев се танцуваха на сцената на два турски града, като голяма част от изявите бяха в най-голямата зала в Адапазаръ. „Галаксико“ и представителите на групата от Малайзия, единствено имаха възможността да танцуват в едно от най-престижните училища в страната.
     
    Танцьорите от „Галаксико“ се подготвят за следващите си изяви, които ще бъдат в Хасково и Казанлък. В обласния град  в началото на май ще се проведе Фестивала на камерния танц. На 20 май в Казанлък ще се състои конкрус за класически, модерни и характерни танци „Българска роза“.
    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини