Сатиричен поп от супер свежа и различна Мила Роберт (видео)

Мила Роберт представя „Наше си е, Саше“ - авторски проект в стил сатиричен поп

Песента престоява в очакване две години, докато не се появява точният човек с точния аранжимент – Явор Карагитлиев. Тази среща провокира Мила Роберт да я запише. Не е посветена на конкретен Сашо, но всеки в живота си е имал поне по „едно Саше“ и всеки човек може да се разпознае в историята на песента.

Идеята за видеото е вдъхновена от самотата. Мила избира супермаркет за снимките на видеоклипа, защото обича да се разхожда там. „Уютни са ми. Там, човек може да е сам, да е объркан, колкото си иска и да се върти в кръг“ - разказва Мила.

Самата песен Мила написва в самота – няма никакво Саше, а ѝ се искало да има. Песента бързо набира популярност сред младите хора в интернет, повечето от тях я определят, като свой „химн на лятото“.

Проектът „Наше си е, Саше“, Мила Роберт финансира сама – месец април прави изложба с 33 картини на платна, дърво, рисувани с масло в "Творческа къща Grozarde", продава ги и влага средствата във видеореализацията. В клипа участват състуденти на Мила от Театралната академия.

Само на 22 години, студентка в НАТФИЗ , Мила Роберт вече е във функциите на продуцент, автор на текста, съавтор на музиката, режисьор и монтажист на видеото.

Младата изпълнителка е с номинация за Дебют на ГМН на БГ Радио, с първия си сингъл – кавър версия на „Нашия сигнал“ на Емил Димитров.

 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини