Две катастрофи за ден, двама пострадали

На територията на областта са възникнали 2 ПТП.

- на 27.06.2018 год. около 16.30 часа на пътя между селата Светулка и Бял извор, общ.Ардино, водач на МПС управлявайки го с несъобразена с пътните условия скорост е загубил контрол над автомобила и блъснал правилно движещо се в насрещното платно МПС. Вследствие ПТП, без опасност за живота са пострадали 2 пътника от правилно движещият се автомобил.   Алкохолните проби на водачите са отрицателни;

- на 27.06.2018 год. около 17.10 часа на кръстовище в гр.Кърджали, водач на МПС не е спазил пътен знак и блъснал велосипедист, който отказал медицинска помощ.  Алкохолната проба на водача е отрицателна.

Съставени са АУАН.

На 27.06.2028 год. служители на РУ Кирково са установили водач на МПС, жител на обл.Ямбол управляващ автомобил с прекратена регистрация по чл.145, ал.15 от Закона за движението пътищата - Служебно, с отбелязване в автоматизираната информационна система, се прекратява регистрацията на регистрирано пътно превозно средство на собственик, който в двумесечен срок от придобиването не изпълни задължението си да регистрира превозното средство.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини