24 школи открива Детски и младежки център, сред тях клуб "Радиожурналист" и "TV монтажисти”

Изображение 1 от 4

    24 школи предлага през новата учебна година Детски и младежки център в Димитровград.

    Сред тях отново са ДТС "Гайтанче", ДВГ "Слънчогледи", Клуб по  танци "Dance fit", театрална школа "Апропо",  както и школи по пиано, вокално пеене, школа по китара, както и по тенис на маса и скейтборд.

    Клуб по корабомоделизъм, арт ателие "Вселена", школа по рисуване "Палитра" и школа по керамика и грънчарство, както и школа по класически балет са други от предлаганите занимания за деца и подрастващи в Димитровград.

    Могат да бъдат посещавани още и фотографска школа "Пик", школа по латино танци, и по спортни танци "The Team".  Разкриват се отново школи по английски, немски и руски език.

    Ще бъдат разкрити и клубовете "Знакът на българина", клуб "Радиожурналист", "TV монтажисти", както и скаутски клуб "Приключенец".

    Записването за участие в школите ще става от 3-ти до 21-ви септември, а заниманията започват в началото на октомври. Всяко дете може да участва в до три от предлаганите извънкласни форми. Месечката такса, която плащат децата и младежите е символична - 1 лв.

    Заявления за участие във формите могат да се намерят в Община Димитровград - етаж 1, книжарници "Знание", детския отдел на Градска библиотека "П.Пенев", както и на ученическата борса за учебници.

    Попълнените заявления трябва да се подадат в сградата на  ОП Детски и младежки център ет.3, стая 5.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ис
      Искам и аз
      1 0
      17:57, 31 авг 2018
      Би било хубаво да се предлагат подобни занимания и за възрастни.

    Още новини

    Последни новини