27-годишен димитровградчанин влезе в класация на Forbes

Списание Forbes представи годишната си селекция от талантливи млади българи под 30 години по време на Форум „30 под 30“, който се проведе на 18 септември в София.

За първа година селекцията на Forbes България включва жури. В него са представени най-значимите лидери от всяка една сфера, в която се поставят оценки. По този начин Forbes разширява екосистемата на селекцията и обединява огромния опит на най-реномираните лица от бизнеса, неправителствените организации и образованието. Чрез тях напълно се гарантира обективността и безпристрастността на „30 под 30“ и се продължава утвърденото място на класа като бенчмарк за успеха, креативността и инициативността на най-изтъкнатите млади хора.

Димитровградчанинът Митко Василев бе отличен за работата си в DEV.BG като един от 30-те най-активни млади хора, които внасят положителна промяна в образованието в страната ни по време на Forbes Форум "30 под 30". DEV.BG е най-голямата ИТ общност в България, която всеки месец организира по 14 събития, на които присъстват над 650 човека.

"Вчера бях награден с приза 30 под 30 на списание Forbes България", пише Митко в профила си във Facebook. "Една личностна награда зад която стои един цял екип. През последните 31 месеца не спирахме да следваме нашата мисия: Да осигуряваме среда за IT специалистите да развиват техния потенциал. Без визия си за никъде, просто се въртиш около себе си. Намери това, което ще те накара да забравиш, че имаш 8 часов работен ден и го приеми лично за да ти пука. След това намери хора, с които да правиш това, развивайте се заедно и покорявайте нови хоризонти," пише още той и изказва благодарности на целия екип, с който работи и всички лектори, партньори и огранизации, които ги подкрепят.

Митко Василев е на 27 години и е възпитаник на ПМГ "Иван Вазов" - Димитровград, а висшето си образование завършва в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски".
 
Преди време, Митко Василев, като представител на фен-клуба на "Манчестър Юнайтед" в България и съвместно с община Димитровград, подеха инициатива за изграждане на площадка за футбол в двора на димитровградското ОДЗ №2 - "8 март" на ул."Поп Андрей".
Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини