ФК „Хасково 1957“ областен шампион при ветераните, Бабангида с хеттрик

    ФК „Хасково 1957“ е шампион за областта в първенството за ветерани. Днес тимът, състоящ се от местни легенди, победи „Топлика“ (Минерални бани) с 4:1 на стадион „Хасково“. За отбора на победителите с хеттрик се разписа Емил Ангелов – Бабангида още в първото полувреме. Настоящият треньор на мъжкия тим откри резултата още в 13-тата минута. По-късно точен бе в 27-та и 32-та минута.

    При подновяване на играта след почивката Недялко Хубенов от тима на гостите успя да отбележи гол. Попадението на футболиста, състезаващ се във „В“ група за отбора на ФК „Димитровград“ бе реализирано в 64-та минута. 10 минути по-късно футболистът на „Хасково 1957“ Даниел Добриков оформи резултата за 4:1.

    Така тимът, ръководен от треньора и легенда на хасковския футбол Димчо Марков – Джими, стана шампион за Хасковска област при ветераните. За тима на победителите играха още Веселин Василев – Кимбата, Юксел реджеб – Чурката, Николай Топузаков, Стамен Башев.

    Победителите от днешния мач предстои да играят двубой срещу друг областен шампион от Югоизточната група, в която участват футболисти от 8 области.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      За
      запознат
      4 -1
      06:34, 4 окт 2018
      Калине,Калине що не си гледаш пенсията-ами се излагаш.
    Последни новини