Днес стартира продажбата на билети за мача с Лудогорец – 2

Днес ще бъдат пуснати в продажба билетите за мача на АРДА с Лудогорец – 2 . Срещата от 10 -ти кръг на Втора лига е насрочена за 6 октомври (събота) от 16.00 часа на АРЕНА АРДА.
Касите на стадиона ще работят от 11.00 до 17.00 часа, в четвъртък и петък. В деня на срещата билети ще се продават на касите на „Арена Арда“ от 10:00 ч. до началото на второто полувреме. За феновете на АРДА ще се продават и шалове, с емблемата на любимия отбор.

Ще припомним, че по изискване на Българския футболен съюз всички посетители трябва да разполагат с билети, за да бъдат допуснати до трибуните, включително фенове на детска и пенсионна възраст.
Решението на ръководството на ПФК АРДА е цената на билети за пенсионери и деца да бъде символична, в размер на 0.50 лева, като ще важи за секторите „Б“ и „В“. За желаещите от тези две групи да изгледат срещите на АРДА в останалите ложи таксата остава въведената от клуба за съответната ложа.

Останалите цени на пропуските за срещата:

10 лв. за сектор А ЛОЖА ( под козирката)
5 лв. за сектор А и В
2 лв. за сектор Б.

Призовават се привържениците да се възползват от предварителната продажба, за да избегнат опашките пред касите, в минутите преди началото на двубоя.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини