Младежки клуб кани тийнейджърите в местността Картола, ще има спортно парти с много изненади

Младежки спортен клуб "Момчил Адвенчър" организира младежко парти със спорт и забава в местността Картола над Момчиловци, което ще започне на 07.10.2018г. от 12.00 часа.

Спортният клуб кани всички младежи на възраст 15- 19 год., както и техни приятели, и близки да се присъединят към инициативата, за да се докоснат до магията на различни видове спорт. Паралелно с това, те ще се запознаят с изключителни млади хора, участници в инициативата, които ще споделят своите впечатления и ще демонстрират новите умения, придобити в рамките на проекта "Нашето различно лято", стартирал тази пролет.

 Всеки посетител ще може да избере да участва в игра на пейнтбол, да покара маунтин байк, стрелба с лък и други спортни активности, които очакват ентусиастите. Младежи от целевата група ще  запознаят участниците в събитието, с видовете агресия и зависимости, както и начините за преодоляването им. Подготвени са и много музика, забавления и изненади за всички участници.  

Дейността е част от проект "Нашето различно лято", подкрепен от Министерство на младежта и спорта по Национална програма за изпълнение на младежки дейности.

 Общата цел на проекта е свързана с подобряване качеството на живот на младите хора -чрез изграждане на социално отговорно поведение, както към себе си и околните, така и към природата, като им помогне да развият умения за справяне в рискова среда и непредвидени ситуации, както и да осъществи ефективна превенция на актуалните форми на зависимости и нарастващата агресия сред младите хора, чрез активното им включване в спортни, образователни и атрактивни дейности.

СмолянБГвести

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини