Областната администрация отвори три позиции за старт в кариерата

Три позиции за стартиращи в кариерата си млади хора отвори Областната администрация в Хасково.

Две от работните места са в Дирекция "Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост" за млади специалисти в направление право, администрация и управление, икономика, архитектура, строителство и геодезия.

Обявена е и една позиция в Дирекция "Административно-правно обслужване, финанси и управление на собствеността" за млади специалисти в направление администрация и управление, икономика, информатика и компютърни науки.

Местата са по Програма „Старт на кариерата” за заетост през 2019 г. За тях могат да кандидатстват младежи до 29 г. без трудов стаж по специалността, които са завършили висше образование и са регистрирани в дирекции „Бюро по труда”.

До 19 октомври 2018г. вкл., кандидатите подават в дирекции „Бюро по труда” или по електронен път комплект документи със Заявление за кандидатстване по Програмата.

В областна администрация Хасково интервютата ще се проведат на 14 ноември.

След подбор въз основа на утвърдени от министъра на труда и социалната политика критерии и провеждане на интервю от работодатели, регистрираните в дирекциите “Бюро по труда” безработни младежи ще бъдат назначавани на трудово правоотношение за срок от 9 месеца.

Haskovo.net
 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ач
    Ачо
    2 0
    10:27, 5 окт 2018
    Ненужни изкуствени работни места, за които се плаща от съдираните от нас данъци!!! Завършили право...ами да не са! Явно, такива без връзки да влезнат на платени служби...
Последни новини