Подменят общинските представители във волейболния и футболния клуб на Димитровград

На днешното заседание на ОбС - Димитровград бе решено да бъдат подменени представителите на общината в управителните съвете на „Футболен клуб Димитровград – 1947” и „Волейболен клуб „Раковски” - Димитровград”

От 2009 г. община Димитровград е член на сдружението на „Футболен клуб Димитровград – 1947” със свой представител в неговите управителни органи. Понастоящем от 2012 г. представител на общината в общото събрание на сдружението и член на неговия управителен съвет е Петър Славов. Кметът Иво Димов предложи Общински съвет Димитровград да определи нов представител на общината във футболния клуб, който да замести досегашния. Новият предложен и избран член е Васко Георгиев, който е бивш състезател във футболния отбор на Димитровград. Мотивите на  Димов за направеното предложение са, че с подмяната на представителя ще се осъществи по-добра организация и в клуба.

От 2016 г. община Димитровград е член на сдружението на Волейболен клуб „Раковски” със свой представител в неговите управителни органи. През този период и до сега представител на общината в общото събрание на сдружението и член на неговия управителен съвет е зам. кмет Светослав Стойков. Кметът предложи на Общински съвет Димитровград да определи нов представител на общината във волейболния клуб, който да замести досегашния. Новото предложение е д-р Алдин Карагьозов,  бивш състезател по волейбол, понастоящем лекар в МБАЛ „Света Екатерина Димитровград и изявен волейболен деятел от нашия град и това решение бе одобрено от ОбС. Мотивите на градоначалника за подмяната на представителя са, че досегашния представител зам. кмет Светослав Стойков е много ангажиран с общинските дела.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ив
    Иво
    2 0
    09:54, 26 окт 2018

    И няма ли да кажете истинската причина, защо гоните Петър Славов?

Последни новини