Между 55 и 70 лв. за новогодишен куверт в димитровградските заведения

Заведенията в Димитровград вече предлагат новогодишни куверти.

Традиционно подготовката за тази вечер тръгва поне месец по-рано, особено ако се предприема пътуване. Резервациите в заведениея са част от подготовката за посрещането на новата година. Димитровградчаните, които няма да предприемат пътувания за празника и желаят да изкарат празничната вечер извън домашната обстановка с компания ще направят резервации в градските заведения.

Наша проверка в по-голяма част от заведеният в града показа, че цените на кувертите са почти без промяна в сравнение с миналата година и тепърва започват новогодишните резервации.

За празничната вечеря на 31-ви декември желаещите да се снабдят с куверт ще платят в различните заведения цена от 55,00лв. до 70,00 лв., показа проверката ни.

Богатството на трапезата включва обикновено салата, основно ястие, сухи мезета, десерт, баница с късмети, 100 мл. алкохол, едно безалкохолно, половин бутилка вино, чаша шампанско за наздравицата при посрещането на Новата година. Собствениците на заведенията навсякъде са се погрижили и за доброто настроение на посетителите, като са осигурили музика на живо или диджей. На някои места има подготвено и специално детско меню, което е на половин цена, както и томбола с награди.

Където и да сте решили да празнувате обаче, със сигурност трябва да се погрижите за доброто си настроение и с усмивка да срещнете Новата 2019 година, а това не се резервира предварително, нито пък струва пари, зависи си само от вас.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини