Състоянието на пътищата от републиканската мрежа в област Кърджали е добро

Състоянието на пътищата от републиканската мрежа в област Кърджали е добро. Няма затворени пътища. Това каза за Радио Кърджали областният управител Никола Чанев.  Цялата налична техника, над 100 машини е на терен и е заета със снегопочистването. Областният управител с подробностите за състоянието на републиканската пътна мрежа:

Пътят Кърджали-Хасково е изчистен до черно. Известни леки проблеми имаме на пътя Кърджали - Асеновград, където също сме взели обаче необходимите мерки. Надявам се в следобедните часове пътят също да е изчистен буквално до черно. Говоря за кърджалийския участък. За съжаление частта на пътя, която е под контрола на областното пътно разпределение Пловдив е малко по-лошо състоянието. 

Благодарение на добрата работа и на служителите на снегопочистващата фирма и на областно пътно управление се разминахме без някакви сериозни проблеми. Няма закъсали автомобили, няма бедстващи населени места. Обстановката е нормална при зимни условия. Призовавам водачите към по-внимателно шофиране. 

http://bnr.bg

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини