20 °C

Проведоха търга за помещенията на новия бабин пазар, два цветарски магазина остават свободни

  Днес от 10:00 часа бе насрочен търга за отдаване под наем на магазинните помещения на обновения бабин пазар. Търгът бе с явно наддаване за всяко едно от помещенията. Общо явилите се кандидати са 12 за 7 от 9-те обособени обекта.

  Тримама кандидати се явиха за помещението за продажба на мляко и млечни продукти с размер 36,89кв.м, неговата начална годишна цена е 2 656 лв.Трима кандидати имаше и за помещението за продажба на риба и рибни продукти с начална годишна тръжна цена от 2214 за 30,75кв.м.

  За магазина за продажба на месо и месни произведения се явиха  2-ма кандаидати, което също е едно от най-големите на пазара с размер 36,89кв.м. и начална годишна наемна цена от 2656 лв.

  За помещението, което е предвидено за кафене се яви 1 кандидат, като то е най-голямото на пазара - 42кв.м. и годишна начална наемна цена от 3024лв. Един бе кандидатът и за магазина за хляб и тестени произведения.

  Обектите на пазара, които са обособени за цветя са 4, но за тях се явиха само 2-ма кандидати, другите два обекта засега остават без желаещи да ги наемат.

  Помещенията, които не са наети (два цветарски магазина) ще бъдат обявени за наемане отново на следващ, търг при същите условия, както и сега.

  Магазините се пускат преди масите, за да имат възможност новите собственици да започнат оборудването им, като всички помещения са изградени, за да отговарят на изискванията според предназначението им.

  Очаква се обявяването на търга за масите, който се предполага, че ще се проведе в края на другия месец. Новите маси за пазара са поръчани и голяма част от тях са произведени вече, като те са по 3 кв.м. Предоставена е възможност на търговците и те са имали думата в избора им, за да могат да се вземат най-удачните за тях, дори им е дадена възможност да определят цвета на търговските обекти, по думите на Ангел Колев, директор на Общински пазари.


  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (7)

  • 1
   Ло
   локомотива
   11 -1
   16:13, 25 яну 2019
   Бе този ангел лизача направо ще се разтопи на снимката,сигурно е видял кмета.Ах как едно време прегръщаше Стефан Димитров като стана кмет.ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА.Ех Алеко колко си бил прав.
   • Ди
    Димитровградчанин
    9 -2
    18:12, 25 яну 2019
    Бай ти Ангел си е един прост подмазвач . Така се наглася че винаги да е с победителите .
  • 2
   Уж
   ужас
   10 -1
   21:51, 25 яну 2019
   Ами дядо ангел не ели вече в пенсия, то хубаво така хем на пенсия, хем на заплата в общината!стига му толкова ядене,и крадене от пазара!!!!!!!
  • 3
   За
   запознат
   3 -1
   20:46, 26 яну 2019
   Не обиждаите господина !!!Требе да му се въсхищаваме !!! тои бе един обикновен автобусен шофиор без образование,а сега лизбети ама шеф!!!!
  • 4
   Ст
   стар дападжия
   2 -1
   21:30, 26 яну 2019
   Тоа ангелъчо го знам,праил съм му реиса в дап-димитровград.беше шофъор при нас,ма тогава нямаше такъв голям език.Сетне стана ангел елитския ,абах маа му голям възход.
  • 5
   Ан
   Ангел
   1 -4
   21:49, 26 яну 2019
   Много ви е яд , кучета злобни. Аз съм аз а вие гледате от страни и там ще си останете. Праил си моя рейс а не аз твоя.
   • Ст
    стар дападжия
    5 0
    23:57, 26 яну 2019
    ачка ,реиса не беше твои а на дап-димитровград,а за лизането неможеш да си изкривиш дребната душица.По добре да гледаме отстрани отколкото да лижем нечии космати задници, но въпрос на избор.

  Хороскоп за 21.09.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Дайте възможност на любимите ви хора да се погрижат за вас. Денят не носи проблеми. Починете си. Не прибързвайте със съветите към близките ви. Без да искате ги натоварвате излишно. Занимавайте се със свои неща, които ви помагат да се откъснете от натоварващи мисли.
  21.09.2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Подхождайте към решаване на проблемите делово, като се абстрахирате от емоциите. Запазете добрия тон и ведрата атмосфера около себе си, вслушвайте се в мнението и на другата страна. Помислете преди да предприемате каквото и да било. Предстои ви нещо ново, което изисква повече внимание и по-добра ориентираност.
  21.09.2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Душевната ви хармония се отразява чудесно и на външността ви. Ако съумеете де преодолеете дребните недоразумения в отношенията с интимния партньор, денят обещава да бъде много приятен. Отделете време за приятелите си.
  21.09.2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  За предпочитане е да се включите в изпълнение на обща задача, отколкото да се опитвате сами да я свършите. Екипната работа ще бъде резултатна и ще ви остане време за по-приятни неща. С партньора си ще говорите за намеренията си и ще търсите мнението му по всички общи въпроси. Вечерта ви ще е различна, но и вълнуваща.
  21.09.2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Натоварванията днес не са препоръчителни, погрижете се за здравето си. Също така не допускайте дребни сплетни да развалят настроението ви. В добро разположение на духа сте и всичко, което измислите сега ще ви се отдава с лекота за напред. Въпреки това не се надценявайте.
  21.09.2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Радвате се на много добро здраве днес. Настроението ви е приповдигнато и с лекота разведрявате атмосферата у дома. Може би ще бъдете заинтригувани от плановете на ваш приятел. Предложението му ще ви се стори доста привлекателно и едва ли ще се колебаете дълго преди да приемете. Нямате много време за да довършите ангажимент, по който отдавна работите.
  21.09.2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Покажете на хората, които имат очаквания към вас, че държите на обещанията си. Бъдете коректни и в отношенията си с онези, с които работите. Не всичко е бизнес, по-важни са човешките взаимоотношения, стига да го разбирате и вие така. Никой не е застрахован от грешки, важно е да ги осъзнаем и избягваме за в бъдеще.
  21.09.2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Работата ще ви наложи да вземете неотложни мерки, но помислете дали не пропускате важни неща. Вслушвайте се в градивната критика, полезно е. У дома ви очаква спокойствие. То все повече ви привлича и ви се иска да не ви напуска.
  21.09.2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Не бъдете предубедени към хора, които ви предлагат партньорството си. Проверявайте собствената си информация и не предприемайте рисковани действия. Използвайте почтени средства и дайте изява на опита и авторитета си. Настроението ви ще се повиши от вниманието на скъп за вас човек. Пътуване или друго вълнуващо преживяване за някои от вас.
  21.09.2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Заслужавате достойна почивка за усилията през седмицата. За някои от вас не е никакъв проблем да си я осигурят, но други ще трябва да се справят с опитите на близки и далечни роднини да ги ангажират. В повечето случаи можете с чиста съвест да се измъкнете без да се налага да давате обяснения. Все пак преценете дали подкрепата ви е наистина наложителна.
  21.09.2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще си поставите цел и ще я следвате до края. Така ще постигнете бърз напредък и ще останете доволни от себе си. Изградили сте си авторитет на отговорен човек и това ще ви донесе поръчки и нови бизнес-взаимоотношения. Ще впечатлите някого с непрекъснатото си желание да сте интересни и загадъчни.
  21.09.2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Предпочитате да сте сами днес и да размишлявате, но не се обграждайте с бариери. Приемете доброто отношение на всички и се опитайте да се впишете в обстановката. Така най-бързо ще преодолеете кризата си и ще продължите напред. И щом веднъж сте поели в правилната посока, няма да има какво да ви спре.
  21.09.2019
  Последни новини