11 °C

Проведоха търга за помещенията на новия бабин пазар, два цветарски магазина остават свободни

  Днес от 10:00 часа бе насрочен търга за отдаване под наем на магазинните помещения на обновения бабин пазар. Търгът бе с явно наддаване за всяко едно от помещенията. Общо явилите се кандидати са 12 за 7 от 9-те обособени обекта.

  Тримама кандидати се явиха за помещението за продажба на мляко и млечни продукти с размер 36,89кв.м, неговата начална годишна цена е 2 656 лв.Трима кандидати имаше и за помещението за продажба на риба и рибни продукти с начална годишна тръжна цена от 2214 за 30,75кв.м.

  За магазина за продажба на месо и месни произведения се явиха  2-ма кандаидати, което също е едно от най-големите на пазара с размер 36,89кв.м. и начална годишна наемна цена от 2656 лв.

  За помещението, което е предвидено за кафене се яви 1 кандидат, като то е най-голямото на пазара - 42кв.м. и годишна начална наемна цена от 3024лв. Един бе кандидатът и за магазина за хляб и тестени произведения.

  Обектите на пазара, които са обособени за цветя са 4, но за тях се явиха само 2-ма кандидати, другите два обекта засега остават без желаещи да ги наемат.

  Помещенията, които не са наети (два цветарски магазина) ще бъдат обявени за наемане отново на следващ, търг при същите условия, както и сега.

  Магазините се пускат преди масите, за да имат възможност новите собственици да започнат оборудването им, като всички помещения са изградени, за да отговарят на изискванията според предназначението им.

  Очаква се обявяването на търга за масите, който се предполага, че ще се проведе в края на другия месец. Новите маси за пазара са поръчани и голяма част от тях са произведени вече, като те са по 3 кв.м. Предоставена е възможност на търговците и те са имали думата в избора им, за да могат да се вземат най-удачните за тях, дори им е дадена възможност да определят цвета на търговските обекти, по думите на Ангел Колев, директор на Общински пазари.

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (7)

  • 1
   Ло
   локомотива
   11 -1
   16:13, 25 яну 2019
   Бе този ангел лизача направо ще се разтопи на снимката,сигурно е видял кмета.Ах как едно време прегръщаше Стефан Димитров като стана кмет.ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА.Ех Алеко колко си бил прав.
   • Ди
    Димитровградчанин
    9 -2
    18:12, 25 яну 2019
    Бай ти Ангел си е един прост подмазвач . Така се наглася че винаги да е с победителите .
  • 2
   Уж
   ужас
   10 -1
   21:51, 25 яну 2019
   Ами дядо ангел не ели вече в пенсия, то хубаво така хем на пенсия, хем на заплата в общината!стига му толкова ядене,и крадене от пазара!!!!!!!
  • 3
   За
   запознат
   3 -1
   20:46, 26 яну 2019
   Не обиждаите господина !!!Требе да му се въсхищаваме !!! тои бе един обикновен автобусен шофиор без образование,а сега лизбети ама шеф!!!!
  • 4
   Ст
   стар дападжия
   2 -1
   21:30, 26 яну 2019
   Тоа ангелъчо го знам,праил съм му реиса в дап-димитровград.беше шофъор при нас,ма тогава нямаше такъв голям език.Сетне стана ангел елитския ,абах маа му голям възход.
  • 5
   Ан
   Ангел
   1 -4
   21:49, 26 яну 2019
   Много ви е яд , кучета злобни. Аз съм аз а вие гледате от страни и там ще си останете. Праил си моя рейс а не аз твоя.
   • Ст
    стар дападжия
    5 0
    23:57, 26 яну 2019
    ачка ,реиса не беше твои а на дап-димитровград,а за лизането неможеш да си изкривиш дребната душица.По добре да гледаме отстрани отколкото да лижем нечии космати задници, но въпрос на избор.

  Хороскоп за 26.01.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Осигурявате си подкрепа за повечето си начинания през този ден, което ви стимулира да не се отказвате от нито едно от тях. Възможно е да срещнете трудности, но ако навреме ги споделите с околните, те ще намерят начин да ви съдействат. Бъдете по-деликатни в изказванията си относно въпрос, който особено вълнува ваш близък. Рискувате да го засегнете.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Едва ли ще позволите на някой около вас да ви притеснява освен, ако не се касае за нещо наистина важно. Имайте повече доверие на свой близък, което е решил да се заеме с нещо, което околните не одобряват. Радвате се на разбирателство в личен план. Отношенията ви с любимия човек напълно ви удовлетворяват.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Без да жалите силите си, ще се отдадете на поредното предизвикателство. Убедени сте в ползата от труда си и това ви мотивира допълнително. Ще ви потърсят за съвет и ще уважат мнението ви, което ще ви поласкае. Не пропускайте да уважите празника на близък човек, покажете му искреното си отношение към него.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  С компромис и такт ще успеете да овладеете конфликтна ситуация, която застрашава да развали настроението ви за целия ден. Заемете се с нещо, което отдавна отлагате и го довършете докрай. Имате нужда от уединение и почивка, така че избягвайте шумни събирания. Не се притеснявайте за отношенията си с любимия човек, заедно ще преодолеете изпречила се трудност.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Настроенията ви днес се променят неочаквано и това едва ли ще се хареса на хората, с които прекарвате ежедневието си. Особено ако станат свидетели на избухливостта ви. Постарайте се да мислите позитивно и да не се отчайвате след първата несполука.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Очаква ви изпълнен с добро настроение ден. Заниманията ви ще са леки и не натоварващи. Успявате всеки спор да обърнете в шега, с което въздействате ободряващо на хората около себе си. На някои от вас им предстои пътуване, което ще бъде интересно. Обърнете повече внимание на децата днес.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Въпреки почивния ден посветете се на деловите си ангажименти и няма да съжалявате. Постигнатото днес ще бъде стабилна основа за бъдещото разрастване на фирмата ви. Освен това близките ви имат предостатъчно занимания днес и едва ли ви се разсърдят.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Постарайте се да не обръщате внимание на маловажните въпроси, с които се опитват да ви занимават околните. Ще ви се наложи да обърнете внимание на нещо, което може да ви помогне да свършите важен ангажимент далеч по-лесно. Контактите ви днес ще са много ползотворни. Постепенно придобивате нужната ви увереност.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Отдайте се на необходимата ви и заслужена почивка, освен, ако не решите да разнообразите деня си с кратко пътуване. Оставете ядовете за делника и бъдете внимателни, ако шофирате.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. Удава ви се шанса да зарадвате семейството си. Напоследък сте занемарили здравето си и това може да ви изиграе лоша шега. Полагайте повече грижи в тази насока.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Водолей Семейната среда е от особено значение за вас сега. Тонусът, с който тя ви зарежда ви е жизнено важен. Ще изпитате интересни преживявания, ако се включите в една нова група.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Интересни събития свързани с ваши близки ще ангажират вниманието ви днес. Евентуалния им успех ви засяга непосредствено и ще доведе промяна на плановете ви за близките дни. Вие също можете да допринесете за него и най-вероятно няма да се колебаете дълго дали да го сторите. Оптимистичните ви очаквания са напълно оправдани.
  26 яну 2020
  Последни новини