-1 °C

Проведоха търга за помещенията на новия бабин пазар, два цветарски магазина остават свободни

  Днес от 10:00 часа бе насрочен търга за отдаване под наем на магазинните помещения на обновения бабин пазар. Търгът бе с явно наддаване за всяко едно от помещенията. Общо явилите се кандидати са 12 за 7 от 9-те обособени обекта.

  Тримама кандидати се явиха за помещението за продажба на мляко и млечни продукти с размер 36,89кв.м, неговата начална годишна цена е 2 656 лв.Трима кандидати имаше и за помещението за продажба на риба и рибни продукти с начална годишна тръжна цена от 2214 за 30,75кв.м.

  За магазина за продажба на месо и месни произведения се явиха  2-ма кандаидати, което също е едно от най-големите на пазара с размер 36,89кв.м. и начална годишна наемна цена от 2656 лв.

  За помещението, което е предвидено за кафене се яви 1 кандидат, като то е най-голямото на пазара - 42кв.м. и годишна начална наемна цена от 3024лв. Един бе кандидатът и за магазина за хляб и тестени произведения.

  Обектите на пазара, които са обособени за цветя са 4, но за тях се явиха само 2-ма кандидати, другите два обекта засега остават без желаещи да ги наемат.

  Помещенията, които не са наети (два цветарски магазина) ще бъдат обявени за наемане отново на следващ, търг при същите условия, както и сега.

  Магазините се пускат преди масите, за да имат възможност новите собственици да започнат оборудването им, като всички помещения са изградени, за да отговарят на изискванията според предназначението им.

  Очаква се обявяването на търга за масите, който се предполага, че ще се проведе в края на другия месец. Новите маси за пазара са поръчани и голяма част от тях са произведени вече, като те са по 3 кв.м. Предоставена е възможност на търговците и те са имали думата в избора им, за да могат да се вземат най-удачните за тях, дори им е дадена възможност да определят цвета на търговските обекти, по думите на Ангел Колев, директор на Общински пазари.

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (7)

  • 1
   Ло
   локомотива
   11 -1
   16:13, 25 яну 2019
   Бе този ангел лизача направо ще се разтопи на снимката,сигурно е видял кмета.Ах как едно време прегръщаше Стефан Димитров като стана кмет.ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА.Ех Алеко колко си бил прав.
   • Ди
    Димитровградчанин
    9 -2
    18:12, 25 яну 2019
    Бай ти Ангел си е един прост подмазвач . Така се наглася че винаги да е с победителите .
  • 2
   Уж
   ужас
   10 -1
   21:51, 25 яну 2019
   Ами дядо ангел не ели вече в пенсия, то хубаво така хем на пенсия, хем на заплата в общината!стига му толкова ядене,и крадене от пазара!!!!!!!
  • 3
   За
   запознат
   3 -1
   20:46, 26 яну 2019
   Не обиждаите господина !!!Требе да му се въсхищаваме !!! тои бе един обикновен автобусен шофиор без образование,а сега лизбети ама шеф!!!!
  • 4
   Ст
   стар дападжия
   2 -1
   21:30, 26 яну 2019
   Тоа ангелъчо го знам,праил съм му реиса в дап-димитровград.беше шофъор при нас,ма тогава нямаше такъв голям език.Сетне стана ангел елитския ,абах маа му голям възход.
  • 5
   Ан
   Ангел
   1 -4
   21:49, 26 яну 2019
   Много ви е яд , кучета злобни. Аз съм аз а вие гледате от страни и там ще си останете. Праил си моя рейс а не аз твоя.
   • Ст
    стар дападжия
    5 0
    23:57, 26 яну 2019
    ачка ,реиса не беше твои а на дап-димитровград,а за лизането неможеш да си изкривиш дребната душица.По добре да гледаме отстрани отколкото да лижем нечии космати задници, но въпрос на избор.

  Хороскоп за 07.12.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Очаквани известия, свързани с дома, децата, професионални изяви и други интересуващи ви събития ще направят деня ви забързан, но и ползотворен. Общуването с приятелите се отразява обновяващо на духа и настроението, чувствате се спокойни и заредени с добри идеи. Следващите дни ще са интересни и вълнуващи.
  07 дек 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Имате нужда от почивка, за да възстановите силите си. Заемете се с нещо, което ви е приятно и не се занимавайте с чужди проблеми. Поспортувайте, за да възвърнете добрата си физическа форма и да повишите тонуса си.
  07 дек 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Обзети сте от небивал ентусиазъм. Захващате се с по няколко неща наведнъж. Действайте по-съсредоточено и определете приоритетите си. Финансовото ви състояние напоследък е блестящо, а ако не е съвсем скоро ще стане. Може би днес е денят за големият ви удар.
  07 дек 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Изостанали служебни задачи ще ви принудят да потърсите по-добри решения, за да наваксате пропуснатото. Работейки и върху квалификацията си, ще попълвате знанията си с последните новости от сферата на професионалните ви занимания. Това ще ви направи по-категорични по отношение на въпрос, интересуващ и други хора.
  07 дек 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Категорично ще отхвърлите всяка намеса в личния си живот. С действията си ще накарате другите да се вслушват в съветите ви и по-малко вие в техните. Имате силно въздействие върху обкръжението си, от вас зависи то да е положително и да ви уважават. Финансовото ви състояние ще се подобри чувствително, но бъдете по-пестеливи.
  07 дек 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Добре владеете емоциите си днес и не позволявате нещо подобно да провали изявите ви в определен момент. Имате много добри възможности, от които навреме ще се възползвате. Правите компромис при възникнал спор с близък човек и ще останете доволни от избора си. Не се колебаете излишно относно въпрос, касаещ личния ви живот.
  07 дек 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Рутината и инициативността ви ще ви подготвят за промените, които навлизат. Динамиката на събитията ще ви подтикне към нестандартни решения и още по-нестандартни действия. Наред с тях ще осъществите намеренията си и с това ще направите живота си по-добър. В лицето на партньора си имате верен съюзник, не го пренебрегвайте.
  07 дек 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Заемате се с очаквани промени. Момента е подходящ за нововъведения. Справяте се много добре със служебните си задължения и съвсем основателно можете да повдигнете въпроса за повишаване на заплатата ви. Старанието и усилията, които полагате, както в професионален, така и в личен план дават резултати.
  07 дек 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще чуете добри думи за себе си, а също и за вашите способности. Това ще ви окрили и ще увеличи доходите ви. Няма да ви липсват и публични изяви, което ще утвърди авторитета ви. Бъдете снизходителни към несъществените неща, подминавайте ги с чувство за хумор. Ще получите предложение, което трябва сами да проверите дали е близко до реалността.
  07 дек 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Не очаквайте прекалено много от предстоящо събитие. Опитайте се да се съсредоточите и върху непосредствен ангажимент и да го завършите успешно. Действате твърде прибързано и припряно при опитите си да спечелите привлекателна за вас личност. Бъдете по-търпеливи и разумни в действията си и съвсем скоро ще успеете.
  07 дек 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Погледнете на случващото се, като на добра възможност да обогатите житейския си опит и в никакъв случай не зачерквайте връзки или перспективи. Ако обедините усилията си с подходящ човек, споделящ интересите и намеренията ви, ще постигнете целите си за по-кратък период от време. В семейството не всичко е както на вас ви се иска, но помислете за промени.
  07 дек 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Съзнателно ще търсите промяната, очаквайки чрез нея да разнообразите живота си. От друга стара тя ще оказва влияние и върху творческите ви виждания, което неминуемо ще се отрази на работата ви. С организаторски подход ще осъществите мероприятие, среща или изява, за които ще се говори. Работата ви в интелектуалната сфера също ще носи желаните резултати.
  07 дек 2019

  Случаен виц

  Последни новини