Рашидов към Йончева: С крадени пари не се прави слава

Елена Йончева да знае, че с крадени пари не може да се прави слава. "Ние сме акционери на тая банка като вложители не кредитополучатели. Вложител съм с проверени от НАП пари, не се в офшорка", коментира пред БНТ Вежди Рашидов, обвиненията на прокуратурата към Елена Йончева и пране на пари от КТБ.

Той няма отговор, дали това политическа репресия, единствено знае, че той самия е потърпевш, защото "това не са парите на Цветан Василев, а на българските вложители".

Нинова от както е започнала с козичките, прави дивиденти от всичко, но кражбата на пари не е политика, а когато "започне да работи една прокуратура" с един "добър прокурор, защото го виждам", какво искат всички, добави той.

Относно Ахмед Доган, Делян Пеевски и КТБ, Рашидов коментира, че "тогава така почти мислех" за собствеността им, но сега знаел повече. Ставало въпрос за много хора, на много високо ниво, като трябва да се видят гостите на Цветан Василев, но той - Рашидов, не е сред тях.

Демокрацията е да се приеме различното мнение, да разногласията пречат все пак, но всяко разногласие пречи. Това е една гонка и всеки бърза да се качи на най-бързия кон, но няма драма да мислят по различен начин три различни партии, коментира Рашидов.

По-важното е министрите да си гледат работата, защото от това зависят съдбите на хората, добави той за проблемите в малката коалиция.

"Самолетите са дъвката за която се живее сега - ми 16 ли беше ... Не вярвам, че един изтребител ще доведе до трус. Не виждам истерия", добави той.

Демокрацията е измислила своите лостове и оставки се подават. Но чак толкова самолети да са разделителна линия, има други теми, обясни Вежди Решидов.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини