Потрошиха улични лампи в центъра на Хасково

    Лампи за улично осветление са потрошени в центъра на Хасково. Един от металните стълбове е съборен на тротоара край улица „Велико Търново” до читалище „Заря”. Той е счупен в основата. Стълбът на съседната улична лампа пък е наклонен.

    Според живеещите наоколо хасковлии вандалщината е извършена снощи. Хората предполагат, че лампите са ритани с крака или са повредени от автомобил при маневриране на тясната уличка, водеща към площад „Свобода”.

    От другия край на читалище „Заря”, откъм ДНА, има още една счупена лампа. Според работещите наоколо тя е била повредена преди време.

    От общината уточниха, че порутените осветителни тела ще бъдат възстановени от охранителната фирма ММ, с която местната администрация има сключен договор.

    Haskovo.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (13)

    • 1
      Ме
      Местен
      16 -2
      09:01, 5 фев 2019
      Не изглежда много добре ремонта с тази шайба. Дано не падне на някой на главате , че пак няма да има виновни .
      • Ед
        една
        15 -1
        11:57, 5 фев 2019

        Защото никой не търси вандалите и не ги глобява жестоко.Затова си мислят че всичко им е позволено.Я да видим сега да кажт кои са,нали има камери, пък да им сложат една солена глоба от порядъка на 1000 лв.и да ги видим дали втори път ще посмеят.Ето така са възпитали германците и там никой няма да направи такова нещо защото после няма измъкване от глобата и ще му стои в досието.

    • 2
      Rt
      rtgg
      45 0
      09:21, 5 фев 2019
      Да ги хванат и да им изпочупят ръцете публично в центъра.
    • 3
      Хм
      хм
      45 -1
      09:33, 5 фев 2019
      Пак наркомани като се напушат мислят се за зомбита направо са за трепене . Сега къде са камерите на ОБЩТИНАТА.?
    • 4
      Ян
      Янко Митев
      22 -4
      09:33, 5 фев 2019
      Камерите?
    • 5
      Ne
      NERO
      24 0
      09:35, 5 фев 2019
      Свинщината е пълна..
    • 6
      Бо
      Бондьо
      20 0
      10:10, 5 фев 2019
      Дами и Господа, по никакъв начин не толерирам хулиганството, но нека бъдем отговорни и признаем че навсякъде го има. И в европа , към която се стремим и в русия и ориента от, които бягаме. Държавата е отговорна тези неща да са видими колкото се може по- малко, и да се отстраняват бързо, за да не се покварва духа на хората. Имаше един социален експериметн в Ню Йорк началото на осемдесетте години, дето всяка вечер лъскали метрото отвън и отвътре защото цялото било омазано с графити и изплескано, а така се понижавали очакванията на пътниците и започвали и те да цапат, чупят и драскат. В крайна сметка се е получило, да е чисто и подредено и децата ни да бягат натам, а не насам. Та същото е и тук. Някой се напил, счупил лампата, правим статия за нея, но няма ремонт или подмяна с нова, сигурно е скъпа и няма пари в бюджета, а и трябва да минат 2 години за да мине ремонта по каналния ред, затова я ремонтираме с ръждива шайба. Ай сиктир, на есен има избори опичайте си акъла, хасково е на привършване.
    • 7
      За
      Затварачката
      12 -1
      10:41, 5 фев 2019
      Така е и така ще е в демократичната държава потъналба в хаос и безхаберие --- наркомани безделници корумпирани чиновниции съдии лакоми управници Това е бъдещето на държавата Извинете забравих да спомена и индианците населяващи държавата ни
    • 8
      11
      111111
      7 -1
      11:03, 5 фев 2019
      Прибирайки се към маалата .....!!!!
    • 9
      Ko
      kovo
      8 0
      11:19, 5 фев 2019
      Този, който го е извършил да направи ремонта и после да бъде съден. Тези осветителни тела на ул СанСтефано (до читалището) и ул В.Търново (до Общината) , поначало са крехки. Досега не сме чули за счупено осветително тяло на ул.Отец Паисий (Главната). Там може да се провери кой и как е поръчал едните и другите лампи!
    • 10
      Ре
      реалист
      3 0
      14:10, 5 фев 2019
      Кой е поръчал,тази декорация? Това са лампи да си поставите в двора,но не и на обществено място.Разбира се китайската стока е купена,за да може да се отчете следващият ремонт,от който ще бъдат прибрани още комисионни.
    • 11
      Ке
      Кенанския Маймун
      3 -1
      14:56, 5 фев 2019
      Тва камерите дето ги сложиха по Центъра са само за да пазят Къци Маймуната и Форукомци
      - да не ги гръмне някой наркоман длъжник :))
      ...
      иначе файда нихт :))
    • 12
      Ел
      Еленко
      0 0
      19:27, 5 фев 2019
      Олигофрени.. Нямат си друга работа....
    Последни новини