20 °C

Потрошиха улични лампи в центъра на Хасково

  Лампи за улично осветление са потрошени в центъра на Хасково. Един от металните стълбове е съборен на тротоара край улица „Велико Търново” до читалище „Заря”. Той е счупен в основата. Стълбът на съседната улична лампа пък е наклонен.

  Според живеещите наоколо хасковлии вандалщината е извършена снощи. Хората предполагат, че лампите са ритани с крака или са повредени от автомобил при маневриране на тясната уличка, водеща към площад „Свобода”.

  От другия край на читалище „Заря”, откъм ДНА, има още една счупена лампа. Според работещите наоколо тя е била повредена преди време.

  От общината уточниха, че порутените осветителни тела ще бъдат възстановени от охранителната фирма ММ, с която местната администрация има сключен договор.

  Haskovo.net

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (14)

  • 1
   Ме
   Местен
   16 -2
   09:01, 5 фев 2019
   Не изглежда много добре ремонта с тази шайба. Дано не падне на някой на главате , че пак няма да има виновни .
   • Г-
    Г-н Михайлов
    55 0
    09:09, 5 фев 2019
    Не знам шайбата колко е издръжлива,но Държавата е пълна с диваци и варвари!!
   • Ед
    една
    15 -1
    11:57, 5 фев 2019

    Защото никой не търси вандалите и не ги глобява жестоко.Затова си мислят че всичко им е позволено.Я да видим сега да кажт кои са,нали има камери, пък да им сложат една солена глоба от порядъка на 1000 лв.и да ги видим дали втори път ще посмеят.Ето така са възпитали германците и там никой няма да направи такова нещо защото после няма измъкване от глобата и ще му стои в досието.

  • 2
   Rt
   rtgg
   45 0
   09:21, 5 фев 2019
   Да ги хванат и да им изпочупят ръцете публично в центъра.
  • 3
   Хм
   хм
   45 -1
   09:33, 5 фев 2019
   Пак наркомани като се напушат мислят се за зомбита направо са за трепене . Сега къде са камерите на ОБЩТИНАТА.?
  • 4
   Ян
   Янко Митев
   22 -4
   09:33, 5 фев 2019
   Камерите?
  • 5
   Ne
   NERO
   24 0
   09:35, 5 фев 2019
   Свинщината е пълна..
  • 6
   Бо
   Бондьо
   20 0
   10:10, 5 фев 2019
   Дами и Господа, по никакъв начин не толерирам хулиганството, но нека бъдем отговорни и признаем че навсякъде го има. И в европа , към която се стремим и в русия и ориента от, които бягаме. Държавата е отговорна тези неща да са видими колкото се може по- малко, и да се отстраняват бързо, за да не се покварва духа на хората. Имаше един социален експериметн в Ню Йорк началото на осемдесетте години, дето всяка вечер лъскали метрото отвън и отвътре защото цялото било омазано с графити и изплескано, а така се понижавали очакванията на пътниците и започвали и те да цапат, чупят и драскат. В крайна сметка се е получило, да е чисто и подредено и децата ни да бягат натам, а не насам. Та същото е и тук. Някой се напил, счупил лампата, правим статия за нея, но няма ремонт или подмяна с нова, сигурно е скъпа и няма пари в бюджета, а и трябва да минат 2 години за да мине ремонта по каналния ред, затова я ремонтираме с ръждива шайба. Ай сиктир, на есен има избори опичайте си акъла, хасково е на привършване.
  • 7
   За
   Затварачката
   12 -1
   10:41, 5 фев 2019
   Така е и така ще е в демократичната държава потъналба в хаос и безхаберие --- наркомани безделници корумпирани чиновниции съдии лакоми управници Това е бъдещето на държавата Извинете забравих да спомена и индианците населяващи държавата ни
  • 8
   11
   111111
   7 -1
   11:03, 5 фев 2019
   Прибирайки се към маалата .....!!!!
  • 9
   Ko
   kovo
   8 0
   11:19, 5 фев 2019
   Този, който го е извършил да направи ремонта и после да бъде съден. Тези осветителни тела на ул СанСтефано (до читалището) и ул В.Търново (до Общината) , поначало са крехки. Досега не сме чули за счупено осветително тяло на ул.Отец Паисий (Главната). Там може да се провери кой и как е поръчал едните и другите лампи!
  • 10
   Ре
   реалист
   3 0
   14:10, 5 фев 2019
   Кой е поръчал,тази декорация? Това са лампи да си поставите в двора,но не и на обществено място.Разбира се китайската стока е купена,за да може да се отчете следващият ремонт,от който ще бъдат прибрани още комисионни.
  • 11
   Ке
   Кенанския Маймун
   3 -1
   14:56, 5 фев 2019
   Тва камерите дето ги сложиха по Центъра са само за да пазят Къци Маймуната и Форукомци
   - да не ги гръмне някой наркоман длъжник :))
   ...
   иначе файда нихт :))
  • 12
   Ел
   Еленко
   0 0
   19:27, 5 фев 2019
   Олигофрени.. Нямат си друга работа....

  Хороскоп за 30.03.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  В добро настроение ще преминете през днешния ден, вслушвайки се във всичко, което има отношение към вас. Енергично ще се включите в задачите си, в стремежа си да ги приключите навреме и с желаните резултати. Среща с приятели, някои от които ще превърнете в свои бизнес-партньори.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Подтиквани от смели решения ще пристъпите към изпълнение на плановете, без да търсите нечие мнение. Пазете се от преумора, в желанието си да свършите повече работа може да навредите на здравето си. Част от вас ще потърсят ново поприще, с което ще трябва да доказват уменията си отново.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Проявете толерантност към колегите за да си осигурите подходяща работна атмосфера. Много е важно да сте съзидателни, дарявайки топлина и разбиране. Вечерта някои от вас ги очаква приятна изненада свързана с близък човек. Позитивните ви очаквания напълно ще се оправдаят.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Творчески порив събужда у вас желание да работите по осъществяване на скритите си желания. Старанието ви да сте полезни на околните е впечатляващо. Чест ви прави факта, че не изтъквате направеното и продължавате да се грижите според възможностите си. Денят ви ще е ползотворен и интересен от към лични контакти.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Отстоявайте твърдо позициите си и не допускайте вмешателство в личните ви планове. Възможно е да получите новина, която ще ви подейства като стимулатор да работите още по-усърдно. Въздържайте се от семейни спорове, дори да мислите, че сте прави. Силно се нуждаете от оздравителни процедури свързани с изчистване на организма ви. Направете нещо в тази посока.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Въпроси от делови характер ще изместят посоката на притесненията ви днес. Запазете спокойствие, така ще работите по-пълноценно и ще свършите повече. Не си позволявайте да давате мнение по въпроси, които не ви засягат, но засягат други хора. В желанието си да сте полезни ще нараните някой, за което няма да ви прости.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще се включите във времето и навреме ще приключите започната задача, още повече, че имате финансова изгода от това. Загрижеността ви за здравето на близък човек ще ви накара да потърсите и друго компетентно мнение, с което бихте добили реална представа за нещата. Мислете позитивно.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Занимават ви професионалните ви дела и не мислите за почивка, но е важно да отделите време и за отпускане. Никой не ви притеснява, по-скоро вие сами стимулирате работоспособността си. Запазете я за следващите дни, когато действително трябва да действате безотказно.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Нова възможност за професионална реализация или пък началото на интимна връзка, ще вълнуват повечето от представителните на зодията. Денят е начало на промени в живота ви и ако днес може да не са така осезаеми, то в близките дни ще чувствате все по-силно ефекта им. Налага се да вземете конкретно решение по отдавна вълнуващ ви въпрос.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Пониженията тонус се отразява на здравето и общителността ви. Работете за укрепване на духа и имунитета си. Вземайте допълнително витамини, хранете се здравословно и мислете позитивно. Благодарете за всичко, което имате и ще се почувствате по-добре. За някои от вас денят е свързан с пътувания и срещи.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще се опитате да наваксате изоставането си от предишните дни. Отнася се за работата ви. Това ще ви донесе спокойствие и увереност, така че, ако все още не сте започнали – действайте. Интимните връзки ще се задълбочават. Интересът към вас е по-засилен от всякога и не бива да го проигравате.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Имате добри намерения, но е нужно да потърсите съдействието на хора, които биха ви помогнали. Давате си сметка, че не всички са на нивото, което сте достигнали и ще срещнете трудности в разбирането на идеите ви. Някои ще посрещат гости и ще са ангажирани със семейни задължения.
  30 мар 2020
  Последни новини