2 °C

Благотворителен концерт в подкрепа на д-р Яни Тумбалов организират в Димитровград

Благотворителен концерт в подкрепа на д-р Яни Тумбалов ще се проведе в Димитровград, съобщават организаторите от НЧ "Христо Ботев-1902".

Той ще се състои на 19 февруари 2019г. от 18:30 ч. до 20:00 ч. в Спортна зала Младост, с участието на танцови колективи от Община Димитровград.

Концерът ще бъде в подкрепа на наш съгражданин, който се нуждае от спешна, животоспасяваща операция на белия дроб. Д-р Яни Тумбалов е човек, лекуващ и помагащ на хората, спортист с постижения, който сега се нуждае от нашата подкрепа.

Близките на семейството са събрали сумата за самата операция, която е сложна и ще бъде извършена от екип от гръдни и кардиохирурзи, но изисква скъпоструващо следоперативно лечение.

Операцията и останалите манипулации ще се проведат в чужбина, където единствено предлагат възможност за извършване на този вид лечение. Подробностите ще бъдат съобщени от близки на семейството по време на концерта.

Стойност на дарението от една покана е 5лв.

В деня на концерта, на входа на спортната зала ще има набирателни кутии, където всеки може допълнително да остави своята лепта.

Покани може да намерите при Екатерина Тумбалова, в НЧ "Христо Ботев-1902" (кино Медея етаж втори), от Ирина Костадинова-Николова и от Стоматологичен рентгенов кабинет "Гечев"- срещу ОУ "А.Константинов".

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

 • 1
  Да
  Дани
  14 0
  09:59, 9 фев 2019
  Разбира се,че Димитровград и този път ще застане пред каузата като едно цяло,защото това е социалната единица,семейството,в което живее всеки от нас.Подавайки ръка на живота,ние подаваме ръка на Бог.В такива моменти би трябвало всеки от нас да забрави своята гордост и предразсъдъци,и просто да си спомним,че сме хора,на които може да се случи същото!Достойно е да застанеш с проблемите,молейки за помощ.Защото,макар и силен физически,човек в такава ситуация,е много слаб духом.И ние,хората на Димитровград,трябва да му върнем силата!С Божията помощ,разбираа се!

Хороскоп за 26.01.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Отнасяйте се по-сериозно към здравето си днес. Предразположени сте към простудни заболявания и е наложително да вземете мерки, за да ги избегнете. Предложение за светско събитие може да разнообрази деня ви. Не отивайте с прекалено големи очаквания, за да не останете разочаровани. Непукизмът ви може доста да поизнерви обстановката у дома.
26 яну 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Работата ви се очертава като успешна днес. Ще срещнете колебания в човек, на когото досега сте разчитали, и това може да ви притесни. Имате идеи, които заслужават вниманието на околните и те ще ги оценят по достойнство. Бъдете по-търпеливи, когато се опитвате да разрешите личен въпрос.
26 яну 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ако сте убедени в правотата на аргументите си, не се страхувайте за общите решения, защитавайте до край интересите си. В обкръжението ви ще се появи нова личност, която ще ви очарова с интелект и артистично присъствие. Необвързаните ще изживеят романтична връзка, за някои преминаваща и в брак.
26 яну 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Вечерта имате среща, мисълта за която ще поддържа настроението ви добро през целия ден. Успявате да постигнете голяма част от намеренията си, но въпреки това продължавате да се ангажирате с нови нелеки въпроси. Дайте си почивка за момент, за да успеете да бъдете наистина пълноценни, когато дойде момента.
26 яну 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Повечето от вас днес ще се занимават с въпроси, свързани с близки роднини. Поели сте ангажименти, който трябва да изпълните дори в последния момент да ви се наложи да свършите нещо друго. Запазете спокойствие обаче, скоро ще се радвате на благоприятни позиции. В личен план ви очаква нещо незабравимо, а вие можете да направите така че то да остави трайна следа не само у вас.
26 яну 2020

Хороскоп за Дева

Дева
С точни и навременни действия днес успявате да се справите с нещо, което ви притеснява от доста време. Хората около вас ще ви бъдат наистина благодарни за нещата които вършите. Независимо от решението, което взима ваш близък по личен въпрос, опитайте се да го приемете и да го подкрепите. Бъдете сигурни, че той ще оцени жеста ви.
26 яну 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Не пренебрегвайте себе си, когато обещавате или се стараете да сте в услуга на някого. Добрите ви взаимоотношения с околните не изключват възможността да се възползвате и вие от тях. Дамите ще се радват на нова придобивка, която ще повиши настроението им и ще подчертае очарованието им.
26 яну 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Загрижени за финансите си, ще търсите нови начини за справяне с кризата. Прагматично ще проявите интерес към човек, с когото сте имали връзка в миналото, но най-вече заради добрите му позиции сега. Полезно е да признаете поне пред себе си несправедливото си отношение към него тогава, за да не повторите грешката си отново.
26 яну 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Въпреки усилията ви не всичко ще се развива според очакванията ви. Съюзете се с хора, които имат добри познания по интересуващите ви въпроси и заедно работете по решаването им. Така по-бързо ще стигнете там, за където сте тръгнали. Същевременно с това не преувеличавайте значимостта на проблемите си, а намерете време и за почивка.
26 яну 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще изчистите вътрешните си притеснения, ако говорите открито за тях с хората, които ви ги създават. Покажете широко скроената си природа, не издребнявайте и не позволявайте да ви владеят емоциите. Нужен ви е здрав разум, такъв, какъвто винаги сте показвали. Търсете компанията на по-весели и усмихнати хора.
26 яну 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Динамичен ден за вас, скъпи Водолеи. Сами ще се ангажирате с много неща едновременно, и само вроденото ви чувство за отговорност ще ви дава сили да ги свършите. Не си създавайте сами напрежение, а помислите и за почивка. Няма да ви липсва внимание и нежност от хората, които ви обичат.
26 яну 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Домашни ангажименти ще отнемат по-голяма част от времето на някои от вас. Става дума за промени, които отдавна търсите. Не бързайте да давате оценка за някого, изчакайте и няма да сгрешите. Поговорете с него и едва тогава преценете действията му. Ще се изненадате много, когато разберете как стоят нещата. Да бъдете арбитри никак не е лесно.
26 яну 2020
Последни новини