Скоби за автомобилите, спрели "за малко"

Изображение 1 от 4

    От днес, плащането на два от паркингите в синята зона на Димитровград - срещу блок 5 и 9 на бул. "Димитър Благоев", се извършва само през монтираните преди почти 2 седмици паркомати.

    Наши читатели сигнализираха за няколко автомобила, спрели "за малко" без да направят плащане през устройствата за паркиране, които са се сдобили със скоби. Глобата за паркиране в синята зона без заплащане на дължимата такса е 18 лева, срещу сумата от 50 стотинки за самотаксуване за 30 минути.

    Припомняме, че отсечката по бул."Д. Благоев"  - от кръговото кръстовище до пресечката с ул."Ромен Ролан", както и паркингът пред блок №9 на бул.Д.Благоев са в синята зона на Димитровград.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (9)

    • 1
      Кр
      красю от сот.
      16 -6
      20:20, 1 мар 2019
      Скобите ги слага антон-рижия уж пенсиониран от мвр ама нещо с пенсията се обърка та сега слага скоби,иначе беше изключително корумпиран и комплексиран откъм телосложение.Другия е митко църния,алкохолик от село брод който се примоли на митю вълчев да го уреди и той да е в играта.Те такива субекти работят към община ДИМИТРОВГРАД.БАТ БОЙКО Е ПРАВ ,НЯМА МАТЕРИАЛ.
      • Сп
        Спайдармен
        3 -4
        17:44, 3 мар 2019
        А ти кой си да коментираш кой какъв е..Гледай си твоето конче.Сигорно и ти си от нарушителите.
      • Кр
        красю от сот.
        6 -3
        18:00, 3 мар 2019
        ДО СПАЙДЪРМЕН. Аз информирам каква шлака работи за общината на база връзки,а ти е хубаво да си пооправиш правописа,иначе и тебе трябва да те вземат в общината,отговаряш на изискванията-неграмотен си.
    • 2
      Lo
      Local
      3 0
      07:57, 2 мар 2019
      Трябва обаче да се помисли за тези които наистина са спрели за малко. Може би едни 5 минути толеранс .
      • Х
        х
        5 -1
        10:21, 2 мар 2019
        Няма кой да мисли за теб от това кръвопийско управление,
    • 3
      Ба
      Бай Хой
      4 -2
      12:19, 3 мар 2019
      Рекетът под различна форма (такси,глоби,данъци)е национален (общински)спорт.ГРОБ са най-добрите в тази дисциплина...а ний,ний сме идиоти,дето ги търпим!
      • Ге
        Георгиев
        6 -2
        17:30, 3 мар 2019
        Защо поставят скоби.Лепи се глобата на стъклото,и толкова.Скобата ни лишава от възможноста да ползвам автомобила си.Законно ли е.Този бившия полицай,няма място в общината.Нагъл и арогантен тип,хранен със нашите данъци.
    • 4
      Ми
      Митьо Вълчев
      7 -5
      20:03, 3 мар 2019
      В целия свят се плаща паркирането Мишки!!! Като отидете в чужбина мълчите а тук искате да е без пари всичко!!! Нема повече!!! Край!!!
      • Ко
        Коко
        5 -1
        12:30, 4 мар 2019
        В цял свят има толеранс от 15 минути до 1 час ,а в не натоварени дни и часове е безплатно като всичко зависи от активноста (трафика) в зоната вкючително и цената. При нас се прави на принципа -да вемем едни пари, майната им на хората! Огледайте се и вижте как са го направили!
    Последни новини