Скоби за автомобилите, спрели "за малко"

Изображение 1 от 4

  От днес, плащането на два от паркингите в синята зона на Димитровград - срещу блок 5 и 9 на бул. "Димитър Благоев", се извършва само през монтираните преди почти 2 седмици паркомати.

  Наши читатели сигнализираха за няколко автомобила, спрели "за малко" без да направят плащане през устройствата за паркиране, които са се сдобили със скоби. Глобата за паркиране в синята зона без заплащане на дължимата такса е 18 лева, срещу сумата от 50 стотинки за самотаксуване за 30 минути.

  Припомняме, че отсечката по бул."Д. Благоев"  - от кръговото кръстовище до пресечката с ул."Ромен Ролан", както и паркингът пред блок №9 на бул.Д.Благоев са в синята зона на Димитровград.

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (9)

  • 1
   Кр
   красю от сот.
   16 -6
   20:20, 1 мар 2019
   Скобите ги слага антон-рижия уж пенсиониран от мвр ама нещо с пенсията се обърка та сега слага скоби,иначе беше изключително корумпиран и комплексиран откъм телосложение.Другия е митко църния,алкохолик от село брод който се примоли на митю вълчев да го уреди и той да е в играта.Те такива субекти работят към община ДИМИТРОВГРАД.БАТ БОЙКО Е ПРАВ ,НЯМА МАТЕРИАЛ.
   • Сп
    Спайдармен
    3 -4
    17:44, 3 мар 2019
    А ти кой си да коментираш кой какъв е..Гледай си твоето конче.Сигорно и ти си от нарушителите.
   • Кр
    красю от сот.
    6 -3
    18:00, 3 мар 2019
    ДО СПАЙДЪРМЕН. Аз информирам каква шлака работи за общината на база връзки,а ти е хубаво да си пооправиш правописа,иначе и тебе трябва да те вземат в общината,отговаряш на изискванията-неграмотен си.
  • 2
   Lo
   Local
   3 0
   07:57, 2 мар 2019
   Трябва обаче да се помисли за тези които наистина са спрели за малко. Може би едни 5 минути толеранс .
   • Х
    х
    5 -1
    10:21, 2 мар 2019
    Няма кой да мисли за теб от това кръвопийско управление,
  • 3
   Ба
   Бай Хой
   4 -2
   12:19, 3 мар 2019
   Рекетът под различна форма (такси,глоби,данъци)е национален (общински)спорт.ГРОБ са най-добрите в тази дисциплина...а ний,ний сме идиоти,дето ги търпим!
   • Ге
    Георгиев
    6 -2
    17:30, 3 мар 2019
    Защо поставят скоби.Лепи се глобата на стъклото,и толкова.Скобата ни лишава от възможноста да ползвам автомобила си.Законно ли е.Този бившия полицай,няма място в общината.Нагъл и арогантен тип,хранен със нашите данъци.
  • 4
   Ми
   Митьо Вълчев
   7 -5
   20:03, 3 мар 2019
   В целия свят се плаща паркирането Мишки!!! Като отидете в чужбина мълчите а тук искате да е без пари всичко!!! Нема повече!!! Край!!!
   • Ко
    Коко
    5 -1
    12:30, 4 мар 2019
    В цял свят има толеранс от 15 минути до 1 час ,а в не натоварени дни и часове е безплатно като всичко зависи от активноста (трафика) в зоната вкючително и цената. При нас се прави на принципа -да вемем едни пари, майната им на хората! Огледайте се и вижте как са го направили!

  Хороскоп за 11.12.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Работете, за да сбъднете желанията си. Днес имате шанс да постигнете повече от нещата, които искате да имате за себе си и за близките си. Задоволени нужди и любовни вълнения ще ви накарат да полетите. Въпроси, касаещи бъдещето ви ще се придвижат и уверени ще продължите да напред.
  11 дек 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  От вглеждането ви прекалено много в несъщественото може да станете по-нервни и непълноценни. Възползвайте се съвета и ще ви стане по-леко, а и ще бъде така, както вие го искате. В хода на работата ще възникнат и нови желания, бъдете търпеливи. У дома ще се чувствате спокойни и уверени.
  11 дек 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Стараете се да изпипвате всичко, с което се занимавате и днес ще имате значителен успех в това направление. Не изоставяте намеренията си и от това можете само да спечелите. Не пренебрегвайте мнението на сърдечния си партньор, нещо повече, вслушвайте се в съветите му. Ще останете доволни.
  11 дек 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  С добра организация ще спазите сроковете и договореностите днес. Търсете разбирателство в общуванията си, те ви зареждат с добра енергия. В противен случай са възможни недоразумения, които не са желателни. Вести от чужбина ще накарат някои от вас да предприемат по-скорошни действия в посока предстоящо пътуване или посрещане на гости.
  11 дек 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Динамично ще премине деня за много от вас. Решаване на финансови въпроси и свързаните с това срещи. Няма да липсват и притеснения, които ще влияят на активността ви, търсейки по-бързо изход от създалата се ситуация. Общото при всички ви е, че ще се мобилизирате и без да се щадите, ще работите за целите си.
  11 дек 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Гъвкавият ви подход ви осигурява значително предимство пред конкурентите ви. Виждате перспективите в нетрадиционни решения и не се колебаете да ги осъществите. Взаимоотношенията ви с партньорите на работното място постепенно навлизат в желаното русло и това прави работата ви много по-ефективна. Полагате основите на бъдещ успех.
  11 дек 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Днес с размах ще осъществявате идеите си. Околните ще са очаровани от вас и ще се отзоват с интерес на предложенията ви. Няма да срещнете трудност при деловите срещи. С основание очаквате повишение на материалното си състояние. В личен план сте прекалено настоятелни.
  11 дек 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Ако правите нещата така, че те да ви носят удовлетворение, не се притеснявайте за днешния си и утрешен ден. Насочете енергията си в подкрепа на собственото си добруване, като разбира се не пренебрегвате и другите. Бъдете разумни, но с добро сърце.
  11 дек 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще бъдете мотивирани и ще действате с желание и хъс. Преградите ще са лесно преодолими. Подкрепа от силните на деня. Що се касае до любовта, там успехът също няма да ви подмине. Налице са всички предпоставки да спечелите сърцето на любимия човек, всичко зависи от вас.
  11 дек 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Напук на зложелателите ще излезете победител при битката си с пречките по пътя ви. Някоя и друга клюка по ваш адрес ще ви развесели. Толерантността, която проявявате днес, е за завиждане. Душевната ви хармония е ненакърнима.
  11 дек 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  За да имате успехи си поставяйте краткосрочни цели и ги следвайте. Погълнати сте от възможността за бърза реализация на печеливш проект и не мислите за развлечения. Социални проблеми ще подтикнат някои от вас към крайни изказвания, с което ще привлекат вниманието на други хора.
  11 дек 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Днес ви попада възможност, която не е за изпускане, затова едва ли ще е чудно че правите всичко възможно, за да се възползвате максимално от нея. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото държите. Емоциите властват над вас пред целия ден, затова се опитайте вечерта да се отпуснете вечерта.
  11 дек 2019
  Последни новини