Цветан Цветанов подава оставка като депутат (видео)

Няма драма да подам оставка като депутат, заяви Цветанов по време на предаваното на живо изявление.

Той припомни обстоятелствено кариерата "с близките си хора", с които винаги се е съветвал и съобразявал. Цветанов подчерта,че през цялото време - от създаването на ГЕРБ до момента, се е ръководил от закона и го е спазвал стриктно. 

"Не съм направил нищо незаконно", прозвуча много пъти в изявлението му. Но е взел решение, добро за всички и напуска Народното събрание.

Цветанов говори много за зачитането на семейните ценности, като на моменти това бе във връзка с ГЕРБ, в други - с децата и съпругата. Другият лайтмотив в прощалната реч беше изграждането на партията и единството в нея. Цветанов подчерта членството в ЕБП и ролята ѝ за хоризонталната структура на достъпа до еврофинансиране, както и поетата от него отговорност, като зам.-председател на ГЕРБ.

След като изнесе позицията си по скандала с апартаментите от "Артекс" и небостъргача в Лозенец,, Цветанов порица медиите, че не са акцентирали новини като развитието по пакета "Мобилност". Той също подчерта, че работата на народния представител е представяна пред обществеността силно изкривено. На финала Цветанов благодари на колегите си от коалицията и от опозицията за добрата работа.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ра
    Радж
    1 0
    20:00, 27 мар 2019
    Няма такава наглост и корумпираност.
Последни новини