Днес стартират „Младежките театрални празници“ в Димитровград

Изображение 1 от 2

    За втора поредна година театрална школа „Апропо“ към Детски и младежки център, организира уникалното културно събитие, Младежките театрални празници в Димитровград. Тази година събитието съвпада и с 10-тата годишнина на театралната школа „Апропо“, и ще бъде посветено на международния ден на театъра 27-ми март.

    Празниците стартират от днес 1ви април и ще продължат 5 дни, всички представления и изяви ще бъдат напълно безплатни за желаещите да се насладят на култърните събития.

    Стартът на Младежките театрални празници днес е в културен дом „Химик“. От 14 часа стартира театрална работилница, която се организира за ученици над 4 клас и ще се води от преподавател по театрално изкуство, тя ще продължи 4 дни, като ще прилючи с преставление – театрална клоунада. Второто събитие за деня е от 19 часа отново ще бъдена сцената на културен дом „Химик“, там младите театрали от школа „Апропо“ ще представят спектакъла „Любов, кафе и клюки 10 години по-късно“ на Исак Гозес.

    Събитията от Младежките театрални празници и други предстоящи може да следите на „каледара“ на нашия сайт. Календара може да видите от горната сива лента на нашия сайт "Календар

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини