23 °C

Около 100 покани са останали за концерта в подкрепа на Лили

Близо 300 покани са продадени за концерта в подкрепа на Лили, съобщават един от органицаторите Богдан Христов, като остават не закупени малко над 100. Концертът ще се състои на 8-ми април, понеделник, от 19:00 часа в ОДТ “Апостол Карамитев”.

Лили е петгодишно детенце от Димитровград, което в момента е в клиниката по неврохирургия „Св. Иван Рилски“ – София, в тежко състояние.

За да окажат подкрепа на Лили и нейните родители, в Димитровград се организира и благотворителен концерт, с участието на Мери бойс бенд, Джаз трио Димитровград, Nord, Vision, Габи и танцов състав Гайтани.

Средствата, набрани от благотворителния концерт, ще бъдат изразходвани за финансирането на лечението на Лили. На самия концерт ще бъдат поставени и дарителски кутии, в които всеки желаещ ще може да дари средства за лечението на малкото момиченце.

На 30-ти март се проведе пролетна благотворителна вечер под надслов "За Лили! Направи добро и предай нататък", на която бяха събрани 4217,24лв. Участници в благотворителната програма бяха фолклорни формации, децата от общинския център за танцово изкуство “Галаксико” и Детски и младежки център, Маг Теос и група “Vision”.

Покани за концерта може да се закупят от книжарници "Знание".

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини