Благотворителният концерт за Лили събра почти 7 000 лева снощи

Изображение 1 от 6

    Сумата от 6 715 лв. за лечението на 5-годишната Лили от Димитровград бяха набрани на благотворителния концерт, който се проведе в Димитровград снощи. Участници в благотворителната програма, в препъленената зала на ОДТ "Апостол Карамитев", бяха танцов състав „Гайтани”, Маг Теос,  „Nord”, „Vision”, Габи, Акустично джаз трио Димитровград, както и Мери Бойс Бенд.

    Клуба на дейците на културата в Димитровград, както и съученици на сестричката на Лили от 3-Б клас на ОУ „Славейков“, също се се включиха с дарения за каузата, обявиха организаторите. По време на концерта, средства за благотворителната кауза се набираха и в три дарителски кутии.

    Момиченцето е в тежко състояние в столичната клиника по неврохирургия на болницата „Св. Иван Рилски“. Средствата, набрани от благотворителните прояви в подкрепа на Лили, ще бъдат изразходвани за финансиране на лечението и възстановяването на момиченцето.

    Своите благодарности за проявената съпричасност изказаха чрез писмо Лили и нейното семейство. „Разбирането, че страданието и състоянието на Лили са преминали през съзнанието на толкова много хора, ни изпълва с безкрайна признателност към познати и непознати. Вие ни вдъхвате още повече вяра, надежда и кураж, които ще са ни много необходими в предстоящия дълъг период на възстановяване на Лилия. Благодарим на всички инициатори, организатори, участници в проявите, журналисти, родители, деца и учители, които отделиха от времето и личните си средства и положиха искрени усилия да се случат толкова много събития, посветени на благотворителност в помощ на Лили. Бог да ви благослови!”.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини