Суши пречи за мач между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев

Задължителният мач за световната титла между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа не се очакваше скоро заради наситената програма на британеца, който има три задължителни защити на титлите си и намерение да организира обединителен двубой за всички колани с Дионтей Уайлдър. Това отлагаше евентуалната битка с Кобрата за пролетта или средата на 2020 г. Сега обаче и тези планове са на път да се провалят.

Пулев отново излезе сред основните кандидати за двубой с Джошуа, след като Джарел Милър, с когото Джошуа трябваше да се боксира на 1 юни, изгърмя с допинг. Мачът с американеца не е пропаднал официално, защото не е отворена Б-пробата му, но ако и тя е положителна, ще се търси нов опонент за световния шампион. Британските медии предполагат, че той ще иска да проведе някоя от задължителните си защити и и има шанс тя да е с Пулев. Единствената пречка пред този двубой е желанието на Джошуа е да проведе мача на територията на САЩ. Той трябваше да се бие с Милър в "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк.

Мач с Пулев отвъд Океана е под огромна въпросителна, защото той е с временно спрян лиценз на територията на щата Калифорния заради заведеното срещу него дело за сексуално посегателство от репортерката Джени Суши, защитавана от адвокатката Глория Олред. Изслушването му е на 14 май. Дотогава няма да има лиценз, което ще утежни максимално преговорите.

"Готови сме да се бием с всеки. Този, който желае най-много битката с Антъни, той ще се срещне с него. Има опции, но нещата са сложни", заяви Еди Хърн за "Лос Анджелис Таймс", без да назовава имена на евентуални съперници.

Източник: offnews.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ее
    ее
    0 0
    08:20, 19 апр 2019
    Като не могат да победят като мъже си пращат к****те да се бият вместо тях. От меки китки само това може да се очаква.
Последни новини