Патронен празник днес отбеляза ОУ „Пейо Крачолов Яворов“

Изображение 1 от 6

    Днес 25.04.2019 г. ОУ „Пейо Крачолов Яворов“ отпразнува своя патронен празник с богата програма в двора на училището.

    Директорът на училището г-н Венцислав Хаджиев произнесе приветствено слово към присъстващите родители, ученици и учители, в което им пожела да поддържат все така дълголетната традиция, българското училище да води към знания и умения, да възпитава в родолюбие, толерантност и духовни стремления, пожела им здраве, творчески устрем и дръзновение.

    Директорът на училището награди с предметни награди участниците в конкурсите за най-добра рисунка, за стихотворение, за сценично изкуство, както и победителите в турнира по футбол.

    А с грамота и книга бяха отличени три ученички от 5 и 6 клас за най-добра дисциплина, отличен успех и завоювани призови места в извънкласни дейности през учебната година.

    Програмата започна с рецитал на ученици от 6-ти "А" и "Б" клас по стихове на поета Яворов, продължи с музикална програма, в която взеха участие ученици от начален и прогимназиален етап. Представена бе драматизация и стихотворения на английски език. Програмата завърши с танцово изпълнение на танцова група „Веселите момичета".

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини