Галаксико организира благотворителен концерт за Георги

Изображение 1 от 2

    ОЦТИ “ Галаксико” организира благотворителен концерт под надслов “Димитровград за Георги”.

    Концертът ще се състои на 8-ми май от 19:00 часа в спортна зала "Младост". Стойността на билета е 5 лв, а организаторите призовават всички, имащи възможност, да помогнат на един истински достоен българин да се пребори с коварната болест. Телефон за връзка и закупуване на билети:
    +359 88 2998848 - Ива Александрова.

    47-годишният Георги Георгиев е от Димитровград. Служител в системата на МВР от 25 години, а последно е шеф на отдел "Охранителна полиция" в Районното управление в града.

    Наскоро лекарите откриват тежко туморно заболяване и претърпява 5 последователни операции в България. Налага се животоспасяващото му лечение да продължи в клиника в турския град Истанбул. Преминал е две химиотерапии, но е необходимо да бъдат направени и още редица изследвания, да се продължи медикаментозното лечение и евентуално да се направи лъчетерапия, в зависимост от последващото му състояние, обясни синът му Янислав Георгиев. Според него, за лечението на баща му са необходими поне 20 000 евро, която сума е непосилна за семейството.

    Средства се събират в кутии по магазини в Димитровград, като предстои да бъдат разпространени и в Хасково. Разкрита е и банкова сметка на името на съпругата на Георги:

    BG13TTBB94001528565728 BGN

    BIC (банков код) ТТBBBG22

    ЕКСПРЕСБАНК АД

    Титуляр на сметката: ДИЯНА ПЕТКОВА ГЕОРГИЕВА /DIYANA PETKOVA GEORGIEVA/

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини