Включи се в добра кауза, с кутия боя и четка в ръка - инициатива на зрелостници от ПМГ

Изображение 1 от 2

    От Дневния център за деца с увреждания ни информираха за провеждаща се на 4-ти май, събота, доброволна акция за боядисване на оградата на Комплекса за социални услуги (бившата Марбас болница) на ул. "Захари Зограф".

    Инициативата е на 12-класници от ПМГ "Иван Вазов", които искат да дадат малко радост на потребителите на центъра, като боядисат в разноцветни багри оградата. Ивелина Златева, ръководител на  Дневния център за деца с увреждания, гр. Димитровград, призовава всеки, който иска да се присъедини към инициативата, да се включи в нея утре от 10:00 часа в двора на центъра. Желаещите е нужно да дойдат с кутия боя, четка в ръка и добро настроение.

    Посланието на Ивелина Златева за инциативата публикувано във фейсбук:

    "Прекрасно е, когато видиш млади, енергични и дейни хора, с усет и идеи за добри дела!
    Подкрепяме с все сърце идеята и предизвикателството на групата зрелостници на ПМГ"Иван Вазов" да бъде боядисана оградата на Комплекса за социални услуги (бившата Марбас болница). Нямаме търпение да видим усмивките на десетки добротворци, доволни от споделянето на толкова много положителна енергия и доставената радост за децата и хората с увреждания от Дневните центрове.
    Те са млади и ентусиазирани, но са малко на брой... Ние ще ги подкрепим, а Вие?
    Ще Ви коства четка и кутия боя (червена, жълта, синя или зелена) по Ваш избор. А удоволствието от извършена добрина е безценно! ❤️
    Не пропускайте предизвикателството! Да го направим заедно!"

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини