Бенедикт Къмбърбач и Елизабет Мос ще участват в „The Power of the Dog“

Номинираният за „Оскар“ актьор от сагата за Отмъстителите и отличената с „Еми“ актриса ще изпълняват главните роли в новия филм на Джейн Кемпиън. Бенедикт Къмбърбач и Елизабет Мос ще участват в „The Power of the Dog“, екранизация по едноименния роман на Томас Савидж от 1967 г.

Кемпиън, която е едва втората жена, номинирана за „Оскар“ за режисура и отличена с престижната статуетка за оригиналния си сценарий за шедьовъра „Пианото“, е автор на сценария. Новият филм ще бъде представен пред разпространители на фестивала в Кан, а снимките ще започнат в края на годината.

Историята разказва за богатите братя от Монтана Фил (Къмбърбач) и Джордж Бърбанк, които въобще не си приличат. Фил е елегантен и жесток, докато Джордж е по-спокоен и мил. Те са собственици на най-голямото ранчо в местността. Когато Джордж тайно се жени за вдовицата Роуз (Мос), това разгневява Фил. Той започва безмилостна война със своята снаха, подпомогнат от нейния слабохарактерен син Питър.

Кемпиън последно режисира номинирания за „Еми“ лимитиран сериал „Top of the Lake“, в който участва и Мос. Актрисата бе отличена със „Златен глобус“ за ролята си. Тя участва в новия касов хит на Джордан Пийл „Us”, заедно с Лупита Нионго, а също и в „Her Smell“, на който е и продуцент. Предстои ни да я видим заедно с Мелиса Маккарти и Тифани Хадиш в мафиотската драма „The Kitchen“.

Къмбърбач пък гледахме в разбилия рекордите хит „Отмъстителите: Краят“. Той озвучаваше и Гринч в успешната анимация на „Юнивърсал“, а освен това изпълняваше главната роля във филма на HBO „Брекзит“.

Източник: cinefish

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини