Вазовци изпратиха своите абитуриенти с цветове и звуци

    Най-много зрелостници за тази година в Димитровград - 71, изкласяват от ПМГ "Иван Вазов". Церемонията по раздялата с гимназията се проведе пред централния вход на училището.

    След приветствията и пожеланията, отправени към тях от директора на училището Илияна Славова, тазгодишните абитуриенти направиха истинско шоу за съученици, учители и гости на тържественото изпращане.

    Пространството пред училището се изпълни с цветни димки, пръски от шампанско и звуци. Зрелостниците показаха пред всички своето сaмочувствие, свободолюбие, непокорство, емоционалност и оригиналност.

    След многократното броене от 1 до 12 от зрелостниците, придружени със звуци от свирки и тромби, директорът на гимназията г-жа Славова изрази своята увереност, че освен да броят до 12, тя знае, че имат и много други знания, придобити в 5 годишното си обучение. За изпроводяк на бъдещите студенти директорът на гимназията би за тях последния учебен звънец, след който стартира новият им път.

    12-А клас се хванаха на хоро пред гостите на събитието. 12-Б клас показаха хумор и оригиналност с тенистите, с които бяха облечени с надпис на предната част "Училището няма да ни липсва" и на гърба на тенеските пишеше "само хората...". 12-В клас изказаха своята почит и благодарност по шеговит и остроумен начин, като подариха подаръци на своите учители, а най-голяма почит изразиха към своя класен ръководител, Пламен Митев, като изписаха с тениските и телата си "Пламен Митев най-добрият!!!". Учители на зрелостници отговориха с подобаващ хумор на своите възпитаници с надписи по своите фланелки " Обичам тези идиоти!!! XII В 2019", "Оцелял след XII В 2019" и  "Луда полудявам XII В 2019"

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (9)

    • 1
      Цо
      цонкин
      7 -9
      15:32, 15 май 2019
      Чухме , то не бе въртене на гуми и надуване на клаксони и свирки!!! А можеше и по-цивилизовано да е ! Уж елитна гимназия, а май нищо особенно!
    • 2
      Ти
      тити
      10 -3
      15:49, 15 май 2019
      Елитна или не, това няма значение, това са млади хора с бошуващи хормони и очакващи да се надяваме своето светло бъдеще. нека се забавляват и да внимават!
    • 3
      Св
      свой
      11 -11
      17:08, 15 май 2019
      Поредната партида нискообразовани,неконкуретноспособни млади хора.В другите държави няма ли хормони?Преди 20/30/40г. нямало ли е хормони?Млади хора не означава простаци и чалгари.Погледнете ги как изглеждат.
      Някой да ми обясни какво и е елитното на гимназията? Колко от тях спечелиха медали от олимпиади по математика или нещо друго? Ако има дам два интеграла и ще закъсат.За знаенето на език дори няма да започвам.

      Има шанс все пак.След Брекзит Великобритания едва ли ще затвори границата за берачи на ягоди.До тогава да си пушат наргилетата,да си шмъркат дрогата,да си друсат чалгата.

      Коментара ми не е заяждане,а реалността.Питайте ги и тях - те си го знаят.
      • Мо
        Мой
        8 -3
        17:26, 15 май 2019
        Не смятате ли господине/госпожо, че не е нормално да слагате всички под общ знаменател? Или е много лесно като гледате примерно от миналите години колко са се реализирали и колко не и дайте сега всички да сме такива. Разбирам каква е реалността, но да смятате че всички са еднакви е напълно грешен подход, особено пък с тези наргилета и дроги, даже и за музиката, не всички са чалгари много моля. Също така какво им е на тениските? Аз смятам, че това е много по-добра идея, отколкото клишето всяка година всички да са с костюми, сака, рокли и т.н. и претруфени с грим.
      • Ро
        Родител
        12 -2
        17:48, 15 май 2019
        Кое в облеклата и външния вид на децата не Ви хареса? Напротив изглеждаха като деца, така като трябва да изглеждат. Що се отнася до знанията и подготовката им не може да се отнасяте така към всички млади хора. Езикът Ви ясно говори за простащината, която Ви е обладала. Тези млади момичета и момчета имат нужда от подкрепата ни, а не от такива като Вас. Като родител на дете завършващо ПМГ имам претенциите, че е получило знания и вярвам в неговите възможности и умения.
        За външния вид - да хареса ми. Но на Вас може би не Ви хареса, защото нямаше къси поли и рокли, нито разголени момичета, по които да се заглеждате.
        Поздравления , млади хора! Поздравления, за външния Ви вид! Поздравления за скромността, която показахте! Поздравления, за това, че не изглеждахте като фолк певици и певци, а така, както трябва да изглеждат младежи на Вашата възраст.
      • To
        Toni Storaro
        1 -1
        18:00, 15 май 2019
        Бал съм та тебе!
    • 4
      Ле
      Лени
      9 -1
      17:13, 15 май 2019

      Днешното образование е под всякаква критика, децата са все по големи лумпени и неграмотници. Не говоря за ПМГто, а като цяло.

    • 5
      Си
      Силвия
      6 0
      17:15, 15 май 2019
      Тази идиотия с броенето до 12 е красноречива за нивото на образованието. Директорката хубаво е убедена, че имат повече знания от това, но дали е така?
    • 6
      Бо
      БО
      0 0
      09:14, 20 май 2019
      За жалост в града ни и околията елитно училище няма. Но това не значи, че децата ни ще се провалят, ще са нискообразовани или неконкурентноспособни - Всичко си зависи от тях самите. Сега тепърва им предстои голямото учене и "Училището ЩЕ ИМ ЛИПСВА". Нека си изживеят момента сега децата. Единствено ми е болно, че не са възпитани на отношение, агресивни, непокисти и мнооого хвърчат. Попътен вятар и безаварийно кацане към истинстия живот млади хора !
    Последни новини