Джени Суши била жертва и на кибертормоз от Андреа

Репортерката Дженифър Равало, известна като Кралицата на голото суши, нападна и гаджето на Кубрат Пулев - певицата Андреа. След като повдигна обвинения срещу Кубрат за целувката му на 23 март след двубоя с румънеца Богдан Дину, сега Джени атакува и гаджето на боксьора.

Тя заяви, че Андреа ѝ е налагала кибертормоз и ѝ е изпращала неприятни съобщения.

"Имам снимки от чатове, в които тя ми казва "Гордее ли се майка ти с теб?", обижда ме и на български. Когато те тормозят в интернет, се чувстваш сам, страхуваш се, няма лице зад заплахите. Бях уплашена, много уплашена, никога не ми се е случвало такова нещо преди. Кибертормозът е реален, затова има тийнейджъри, които се самоубиват, много е трудно", каза репортерката, цитирана от bTV.

Тя добави още, че е щастлива след решението на Спортната комисия на щата Калифорния да забрани на Кубрат Пулев да се боксира на територията на САЩ до 23 септември 2019 г., но счита, че този срок е прекалено кратък. Освен тази санкция, Кобрата ще трябва да плати 2500 долара и да посещава 45-дневен курс за превенция на насилието над жени в медийната сфера.

"Щастлива съм, че му отнеха лиценза, но ми се искаше да е за по-дълъг период. Ужасно е това, през което преминах заради него. Всички тези лъжи... ужасяващо е. Не мисля, че е искрен в извинението си. Разкайва се, защото трябва. Ако съжаляваше, щеше да се свърже с мен по-рано", каза Равело пред репортерите след изслушването в Лос Анджелис.

Известната американска адвокатка Глория Олред, която защитава Джени Суши пред съда, заяви, че засега не се планира граждански иск по този казус.

"Нямаме такъв план към този момент, не сме подали и криминално оплакване в прокуратурата. Това, което Джени направи, е много важно, не само за нея. Тя прави това, за да защити и други жени-репортерки. Сега той е предупреден от комисията, че ако направи това на някой друг, ще загубиш лиценза си завинаги в Калифорния. И това е, само защото Джени имаше това видео. Ако го нямаше, едва ли някой щеше да повярва", каза юристката пред Нова тв.

Тя се изсмя на защитната теза на българина, че е действал по този начин заради състоянието си след двубоя с Богдан Дину и множеството удари, които е понесъл.

"Ако той предлага това като оправдание, че е бил ударен по време на мач, това означава ли, че после всеки, който е бил ударен по време на мач, трябва да целува репортерките по устните, защото е бил ударен по главата. Това е безумно и освен това е извън закона. Това е сериозно - не е само тормоз, но и отмъщение, защото се е оплакала. И след това се опитаха да я унижат с това, което е направила в друг момент от живота. Всичко това е без значение за факта, че я е целунал и сграбчил. Това е престъпление, това е сексуален тормоз", заяви Глория Олред.

 

Източник: dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ша
    Шайка
    1 0
    20:21, 16 май 2019
    'Баси чалгаджийската история между един кухоглав боксьор и две eбaни в главите шафрантии.
Последни новини