За четвърта година организират Благотворителна вечеря в подкрепа на млади таланти

Изображение 1 от 3

    За четвърта поредна година Благотворителна вечеря в подкрепа на талантливи деца и младежи подготвят в Димитровград. Инициатор и основен организатор е магьосникът Тодор Славов - Маг Теос с помощта на Петя Миткова. Тази година средствата, събрани с Благотворителната вечеря за млади таланти, ще са за:

    Микаела Димитрова / музика /- 1-во място две поредни години в „Национален преглед на младия талант” , участия в международни конкурси за изпълнител с авторска музика, както и призови места в ред други национални конкурси.

    Борис Нондов / карате / - Национален състезател при кадети и юноши, два пъти Шампион на Международния турнир, трети на Европейска купа в Швейцария и пети на Световния турнир в Япония, няколко пъти Национален шампион на много други призови класирания.

    Димитровградската Вечеря за млади таланти ще е на 26-ти юни (сряда),  от 20 часа, в ресторант "Москва" (Балкантурист). Кувертът е традиционно на стойност 10 лева, като половината са за каузата, а останалите - за консумация, подготвена за всеки гост, съдържанието на която е описано в приложената снимка.

    Организаторите и този път са приготвили забавна програма с изненади за доброто настроение на гостите, в която освен Маг Теос и някои изявени наши изпълнители, ще участва и изгряващата звезда на България - Марио Михайлов, познат от сцената на „Като две капки вода” !

    Покани могат да бъдат закупени от Маг Теос и Петя Миткова, като телефоните за връзка с тях са 0884 03 75 51 и 0889 58 15 15 или чрез профила на Theos Show в социалната мрежа.

    Да докажем, че Димитровград е градът на мечтите не само на думи, но и на действия!

    Да подкрепим изключителните млади таланти на Димитровград!

    Заедно можем повече!

    Благодарим Ви предварително!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини