17 °C

1/3 от димитровградчани нямат пари за лятна почивка, а останалите дават от 300 до 2000лв. на човек

33,3% от отговорилите на анкетата на сайта Dimitrovgrad.BGvesti.NET с въпрос "Каква сума ще похарчите на човек за лятната почивка?" са споделили, че нямат пари за лятна почивка тази година.

За средствата, които са отделили или смятата да отделят на човек от семейството за лятна почивка, анкетираните са дали следните отговори:

1/5 (19.5%) от гласувалите са отбелязали, че могат да заделят до 300 лева на човек, което за 4-членно семейство е до 1200 лева за летен отпуск.

Най-голям процент от тези, които ще си позволят почивка тази година - 23% от отговорилите, ще отделят от 500 до 1000 лева на човек, което означава, че 4-членно семейство ще похарчи средно над 2000 лева.

8% са готови да похарчат между 1500 и 2000 лева на човек за лятното си приключение, докато малко повече - 9,2% от анкетираните споделт, че средствата, които отделят, са между 300 и 500 лева на човек. Със сумата между 1000 и 1500 лева ще се поглезят 6,9% от димитровградчани.

На предходната анкета на нашия сайт, за плановете за летния отпуск, отново 1/3 са отговорили, че няма да почиват. Но най-голяма част от почиващите са се насочили за почивка извън страната - това са 36,8% от участвалите в анкетата на Dimitrovgrad.BGvesti.net. За отпуск на българското черноморие са гласували 23,2%.

Проучването няма представителен характер, но е показателно за настроенията на участниците в него.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Спазват ли закона за задължителен повод и намордник на кучета над 5кг. димитровградските стопани?

Спазват ли закона за задължителен повод и намордник на кучета над 5кг. димитровградските стопани?

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

 • 1
  Са
  СА
  0 0
  12:07, 10 юли 2019
  Вече съм сигурен.Журналистите са най тъпото съсловие-на местно и национално ниво

Хороскоп за 16.10.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Днес съсредоточете повечето от усилията си върху професионалната сфера, защото съществува риск от неуспех. Огледайте нещата от всичките им страни до най-малките подробности. Изберете най-подходящия момент за действие, от това ще зависи много. Някои от вас получават финансови приходи от успешно реализирани сделки с наеми и продажби на имоти.
16 окт 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Заели сте се с много дела едновременно и имате всички шансове да успеете, стига да овладеете емоциите си. Не допускайте външни вмешателства в работата си, особено, ако е свързана със значителни суми. Вие най-добре знаете какво трябва да се направи. Потърсете контакт с приятел, с който отдавна не сте се чували.
16 окт 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Делата ви днес ще бъдат успешни, ако проявите търпение и оставите обстоятелствата да работят във ваша полза. Харчете по-малко от заработеното и ще имате повече. Ако споделите вечерта си с любимия човек ще неутрализирате напрежението от деня и ще се заредите с нови сили. Очакват ви приятни емоции.
16 окт 2019

Хороскоп за Рак

Рак
В подкрепа на работата ви ще се мобилизирате и я приключите навреме. Имате добра енергия, а и физическата ви форма позволява да се натоварите повече, няма да се отрази на неблагоприятно на общуванията ви. В желанието си да сте полезни на някого ще направите и невъзможното, дано го оцени.
16 окт 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Силни емоции и добро настроение ще преобладават сред Лъвовете. С отворени сетива сте за новостите и няма да пропуснете добрата възможност, която ви се предлага днес. Активността ви ще е провокирана и от желанието ви час по-скоро да видите осъществени намеренията си. Не пренебрегвайте човека, който ще ви потърси за подкрепа.
16 окт 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Някои Деви днес ще бъдат заинтригувани от делово предложение, което идва тъкмо навреме. Имате възможност сами да прецените дали поемате риск или не, и да се справите със ситуацията. За предпочитане е да не намесвате роднините си, които едва ли ще са в състояние да погледнат обективно на нещата.
16 окт 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Независимо дали се занимавате с работа или развлечения, със сигурност вие ще сте един от хората, които дават идеи. Бъдете готови да се съобразите и с всяко чуждо мнение. Само така ще постигнете нужното спокойствие в обстановката около вас. Някои от вас ще предприемат кратко пътуване.
16 окт 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Нещата ви ще се развиват такива, каквито сте ги планирали. Ще получите финансови придобивки и ще можете да се поглезите. Това ще повиши самочувствието ви и ще ви настрои на хазартна вълна. Може би трябва да преразгледате отношенията си с някои хора и да преосмислите връзки, които ви потискат.
16 окт 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Професионалната ви работа ще запълва основната част от времето ви днес. Без изненади ще протича деня и на творците, отдадени на творчеството си ще се посветят на идеите си. Вложените усилия ще бъдат гаранция за сполука. За други издигане в службата и финансови придобивки. Изненадайте приятно партньора си.
16 окт 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Опитайте се да разведрите атмосферата около вас, повече напрежение е нездравословно. Намерете себе си и своето място сред другите. От правилната ви преценка ще зависи бъдещето на много хора. Разпределете времето си, като не пропускате да обърнете внимание на близките си и на нуждата ви от почивка.
16 окт 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще се организирате и ще свършите всичко, което планирате за днес, без това да се отрази на връзките ви с околните. При постигане на договорености не изхождайте единствено от личните си интереси, защото няма да се стигне до сделка. Използвайте деня си и за подготовка на предстоящо пътуване.
16 окт 2019

Хороскоп за Риби

Риби
За повечето от представителите на знака този ден обещава да бъде спокоен и без излишни изненади. Въпреки това обаче бъдете готови за нещо, от което зависи начина, по който ще протича бъдещата ви работа. Опитайте се да възстановите добрите си отношения с човек, който е бил ценен за вас по един или друг начин. Удовлетворението ви от вечерта ще е пълно.
16 окт 2019
Последни новини