11 °C

18-годишен с Пежо се заби в дърво, пострада негов връстник

18-годишен младеж с лек автомобил Пежо катастрофира на общински път край Димитровград, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Хасковлията се е движил със скорост, несъобразена с мокрия път и е загубил контрол. Момчето е излязло от пътя и се е ударило в крайпътно дърво.

От удара е пострадал возещият се отзад негов връстник от Димитровград, който е с нараняване в около. Настанен е за лечение в МБАЛ Хасково.

По случая е образувано досъдебно производство.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

 • 1
  Kv
  kvazimodo
  8 -16
  09:43, 11 юли 2019
  пежото май е мерцедес Виж коментара
  • ;)
   ;)
   18 -2
   10:11, 11 юли 2019
   Снимката е илюстративна
  • Ив
   Иван
   11 -1
   11:25, 11 юли 2019
   Тия балкани във Димитровград ли мислиш, че са умник ?
  • До
   До kvazimodo
   2 -1
   12:11, 11 юли 2019
   Ако това ще те успокои малко ...Не си само ти дето са излагаш.Има и по тежки случаи от тебе.
 • 2
  Ма
  Мастикос
  22 -1
  10:07, 11 юли 2019
  Който е с нараняване в около
 • 3
  Ян
  Янков
  15 0
  10:52, 11 юли 2019
  Дано се оправи младежа, и това да му е за урок!
  Очаквам с нетърпение решението на Община Димитровград - дали ще направят като Общинските кауни от Хасково - респективно - ще изрежат ли дърветата около пътя?
  Щото нашите умници ,веднага решиха да "реконструират" кръговото на изхода към Кържали!
  • Тр
   Тръндю
   13 0
   13:03, 11 юли 2019
   Трябва в пустиня да карат! Всичко им пречи,дървета, кръгови,пешеходци,.....
 • 4
  Ка
  Камен
  21 -3
  12:30, 11 юли 2019
  Няма нужда от илюстративни снимки!!! Като не можете да намерите реалните, не слагайте! Това е някакво измъкване от неспособността ви.
 • 5
  Ат
  атанас
  0 0
  13:59, 12 юли 2019
  За дупката на пътя където е станало никой нищо не казва.

Хороскоп за 17.10.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Делата ви ще се развиват в неочаквана последователност, предвид промените, които предстоят. Колкото и да не сте обнадеждени, няма и да сте разочаровани. Довежданата придобивка ще събуди интереса ви към някого или нещо, който ще се задълбочи през следващите дни. В личните си взаимоотношения бъдете търпеливи, особено към човека, който ви интересува.
17 окт 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Не приспивайте вниманието си за некоректни партньори, в състояние сте и можете да предотвратите задкулисната им игра. Личните ви дела ще потръгнат, на предстояща среща ще се изяснят съществуващи недоразумения и всичко ще бъде наред. Правилно подредени, приоритетните ви ангажименти ще ви донесат добри дивиденти.
17 окт 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще се чувствате в добро настроение и ще търсите начин да го споделите с любимите си хора. Споделяйки интересните си идеи, ще срещнете разбиране и готовност за подкрепа. Наясно сте, че вътрешния ви глас е най-точния ориентир за нещата, които ви вълнуват и ще го следвате.
17 окт 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Не се тревожете, ако не ви се удаде да решите въпроси, занимаващи ви не от вчера и днес. Очевидно е нужна подкрепа, и ако знаете от кого точно, не се колебайте да я потърсите. Не давайте воля на всичките си мисли, оставете част от тях за споделяне, но друг път. Обичани сте и това ви зарежда с енергия.
17 окт 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Имате потенциал и възможности да се справите с предизвикателства, които ще се изправят пред вас. Очаквате повече от човек, който не е в състояние да ви го даде. Колкото по-рано осъзнаете този факт, толкова по-добре ще бъде за вас. Деловите представители ще получат оферта за печеливша сделка.
17 окт 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Решени сте да се справите с всичко, но да осигурите независимостта си. Подобни вълнения не са рядкост при вас, за това без колебание ще отхвърлите ограниченията и ще заявите претенциите си за по-добро настояще и бъдеще. Силите ще ви стигнат и за други начинания, с които ще напътствате нечии действия. Да се чуди човек от къде толкова енергия и хъс.
17 окт 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Влияете се от оценките на другите и на свой ред давате мнението си, без това да е нужно. Пазете се от конфликти, защото няма да ви донесат очакваните облекчения. Доверете се на сътрудниците си и ги оставете да поемат част от работата. Но не го правете като благодеяние, уважавайте достойнството им.
17 окт 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Прекалено високи са изискванията ви както към собствената ви, така и към чуждата работа. Това е чудесно, тъй като ви кара да изпипвате всеки елемент от работата си, но може да ви създаде неприятности с хората, с които работите. Подходете с такт и разбиране към доводите им, като същевременно се опитайте да ги накарате и те да разберат вашите.
17 окт 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ако позволите на излишната си енергия днес да ви повлияе, това може да бъде доста неприятно. Намерете начин да я изразходвате подобаващо, без това да нарушава добрите ви взаимоотношения с околните. Печелите симпатиите на някой, когото не сте виждали досега. Възможно е бързо да си допаднете взаимно и да откриете доста интересни неща.
17 окт 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Съсредоточени сте, затова и работата ви ще е успешна. Полагате основите на нещо, на което ще се радвате за в бъдеще. От вас се изисква да сте отдадени на заниманията си. Близките ви очакват повече внимание и изглежда напълно го заслужават. Не възлагайте прекалено големи надежди на дадено събитие.
17 окт 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще се чувствате в отлично настроение, принос за което ще даде и срещата ви с човек от миналото ви. Интересът ви към него не намалява, напротив. Ще се радвате на взаимност и е възможно връзката ви отново да се поднови. Пазете нервите и здравето си, осигурете си почивка и спокойствие.
17 окт 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Ще се радвате на обикновени неща, създаващи ви душевен комфорт. Някои от вас ще имат срещи с хора, които не са виждали от дълго време или пък виждат за пръв път. При всички случаи ще намерите общи теми и ще се обвържете с взаимен интерес. Финансови придобивки ще повишат настроението ви.
17 окт 2019
Последни новини