НАП продава триетажна административна сграда в Димитровград

За 75 375 лв. публичните изпълнители в Хасково продават триетажна административна сграда в Димитровград.

Макар и старо строителство, обектът представлява интерес заради добрата локация- намира се на– на ул. „Владимир Поптомов“ и атрактивната цена.

Сградата е с площ 175 кв.м., което определя около 430 лв. цена за квадрат. В същото време е много подходяща за офиси – административни и търговски.

Проявяващите интерес към имота могат да се свържат с публичния изпълнител от НАП Хасково, водещ търга, за повече информация и за уговаряне на оглед. Огледите стартират в четвъртък, 15 август и продължават до края на следващата седмица, уточняват от офиса в Хасково.

До 23 август се приемат ценови предложения за сградата и депозит в размер на 20% от първоначално обявената цена.

В следващите 2 седмици НАП Хасково продава също голямо разнообразие от леки и товарни автомобили на цени от 450 до 9150 лв, уточняват от данъчното в Хасково.

Най-евтиното предложение е лека кола Volkswagen, модел Венто от 1994 година, а най-скъпото е камион марка Steyr. Превозните средства са на различни адреси в Димитровград, Свиленград, Хасково и Ивайловград. 

От НАП в Хасково обръщат внимание при затруднение в плащането на дължими данъци и осигуровки, гражданите и фирмите да се свързват своевременно с публичните изпълнители от дирекция „Събиране“, за да не се стига до продажба на активи на задължените лица.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини