Ветераните на Димитровград и Чирпан примериха сили във футболен мач

    Вчера на стадион „Миньор” се проведе футболен мач на ветераните, в който се включиха фуболните легенди на Димитровград и Чирпан. Приятелският двубой завърши с равенство 2:2, игран в 2 полувремена по 30 минути.

    В срещата като централен нападател игра и кметът Иво Димов, а на терена за Димитровград излязоха именитите футболисти на Димитровград от миналото, като Дончо Донев, Елин Топузаков, Митко Трендафилов, Динко Господинов и др.

    Домакини и гости успяха да си разменят по два гола във футболните врати, като първи вкараха гол футболистите от Чирпан. Като голмайстори за Димитровград се разписаха Тончо Михайлов и Сашо Сугарев.

    Мачът бе посрещнат с радост от феновете. Преди началото на срещата почитателите на футбола се снимаха със своите любимци. Снимки от приятелската среща си направиха и ветераните, които показаха майсторство и ефектни изпълнения на терена.   

    По същото време на другия стадион в града – “Раковски” приключи традиционният турнир по футбол на малки врати. Наградите на победителите връчи футболната легенда Петър Жеков. В турнира участваха 10 отбора, а победител стана отбора “ПИМ”.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини