Милко Багдасаров е кандидатът за кмет на Кърджали, реши конференция на социалистите

Милко Багдасаров е кандидатът за кмет на Община Кърджали ,реши снощи конференция на социалистите. Областният лидер на „столетницата” ще води и листата за съветници в местния парламент. На челните шест места в нея освен Багдасаров са още общинският председател Георги Кючуков,  Марияна Ликова, Теодора Каракостова, Есен Устренска и младежкия лидер Младен Филипов. Общо 26 са номинациите от редиците на социалистите. Очакват се още от партниращи организации.

  Конференцията одобри и прие предизборна програма с дванадесет основни точки. На първо място е поставена грижата за благоустрояването и чистотата на Кърджали и останалите населени места в общината. Приоритет също са младите хора и завръщането им тук. Специално за младите се предвиждат безплатни детски градини. За възрастните ще има почивка на Пампорово.

   Нашите послания са насочени към хората от всички възрасти. Много държим обаче на успелите млади хора, които да дадат мотивация на техните връстници да останат тук или да се върнат. Пример е Есен Устренска подчерта за Кърджали бг вести Милко Багдасаров.

  Багдасаров е категоричен, че БСП ще се бори да участва в балотаж за кметския стол. Очаквам да получим подкрепа от другите политически формации в опозиция,посочи областният лидер на „столетницата”.

 Милко Багдасаров каза, че окончателно кандидатите за кметове и за съветници на БСП в областта ще станат ясни на 15 септември. Вече е известен кандидатът за кмет на Кирково и това е бившият областен управител на Кърджали Бисер Николов избран на конференция. Вчера той получи и одобрението на Изпълнителното бюро на НС на БСП. Днес конференция ще се проведе в Ардино, в неделя в Момчилград и понеделник в Крумовград.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ба
    Бай иван
    1 -1
    07:45, 4 сеп 2019
    Как почивка на Пампорово, щом е безплатно, аз искам на Малдивите. Смешници. И за двма съветника, не можете се пребори с тези изхабени лъжци. Къде е онов младото момче Божидар Стоянов? Работеще, не влезма в схемите ти с кмета, Милко, и айде чао. А за балотаж........ Трябват толкова гласове колкото ще получите умножени по десет.
  • 2
    Къ
    КЪРДЖАЛИЕЦ
    1 -1
    08:13, 4 сеп 2019
    Този няма насищане да се мъчи да получи кокал.некадърник. Докога. Няма ли дадеш път на младите. Номинира ли го.кой бе лъжец.заслепените ти учителки които превърна в роботи както и училището който е партиен кляб.къде е министерството къде е държавата.става въпрос за кого ли - багдасаров. Кариериста. Шанс-под нулата
Последни новини