Вашата визия за работата на новия кмет и Общински съвет в Хасково (анкета)

В няколко поредни анкети ви питаме каква е визията ви за бъдещата управа на града.

В предходните две допитвания имахте възможност да посочите какви качества трябва да притежава новия градоначалник на Хасково и какви са приоритетните проблеми, с чието решение очаквате той да се заеме след встъпването си в длъжност.

В настоящата анкета обаче засягаме темата за взаимодействието между законодателната и изпълнителната власт в местното самоуправление-кои от добрите практики трябва да бъдат запазени и какво-променено в следващия мандат.

Във всяка от анкетите, освен подадените отговори, които са базирани на обобщения от работата ни през годините, включваме и мнения на граждани на Хасково, които сме получавали.

В коментарите също може да изкажете допълнително мнение по темата на анкетата.

Анкетата е инициатива на медията и не е поръчана или платена от външни организации.

Анкетата не претендира да е представителна.

Източник: Haskovo.NET

Вашата визия за работата на новия кмет и ОбС

Кои от негативните явления в досегашната практика между кмета и Общинския съвет забелязвате и искате да бъдат изчистени в следващия мандат?

Кой е по-важен?

Какви практики бихте желали да се наложат занапред от страна на Общинския съвет ?

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

  • 1
    Ne
    nelicha - нелича
    20 0
    02:41, 14 сеп 2019
    Колкото по малко се сещаме за него и за майка му , толкова е по добро управлението му . Това е друго няма .
  • 2
    Ко
    Коте
    20 -6
    09:52, 14 сеп 2019
    Само кучета.. глутници из целият град! Господин кмете тръгнете от стадион Младост в посока център - поликлиника / по Бул. България/ и ще забележете около всяко дръвче ланца на кучета. Ние г-н кмете нямаме нищо против кучетата, но Вие решихте да пуснете хуманно около нас и те сеят болести и зарази. Смоите скромни обувки и Вашите ние ги носим навсякъде дори и в къщи. Служителките на Екопрогрес метът листата, но фекалиите не ЗАЩОТО нямат лопати... това ми обясняват всеки път на въпроса ми .. Зщо????? Нямали лопати, ами купете им така и така харчите от нашите данъци за служители и консумативи. Пълна порнография е в града.. ами елементарно да забележиш...
    • Ne
      nelicha - нелича
      7 0
      04:11, 25 сеп 2019
      Този коментар не е по темата . А е упрек , към настоящия кмет . Проблема може да бъде решен много лесно . Основния донор на бездомни кучета е вилната зона около града . Тези кучета трябва да бъдат регистрирани и кастрирани . А тези , които откажат да направят това трябва да бъдат глобени . Глобата трябва да бъди съобразена с доходите на собствениците . За пример в Швейцария е така и нямат никакъв проблем с бездомните кучета и превишаването на скороста .
  • 3
    Со
    Социолог
    20 -7
    10:21, 14 сеп 2019
    Извинете кой написа тези безумни въпроси? Може ли да зададете ясен въпрос, а не объркани размисли на неграмотен мозък, по които после да си съчините и резултатите от допитването. Рядко срещана простотия. Но ние не сме рядко срещани идиоти.
  • 4
    Ме
    местен
    6 -4
    13:01, 14 сеп 2019
    Г-н социолог, пишете до редакцията.След като това ви е професията помогнете им да зададат правилните въпроси.Може би нямат опит, те не са учили социология.Няма нищо лошо в това да се опитате да им помогнете.Тяхната инициатива не е лоша.Предполагам че искат чрез въпросите си да накарат хората да мислят .Ако сме нормално общество ще гледаме за в бъдеще вече да не правим същите грешки които вече сме направили.А грешка направихме.В желанието си да свалим стария кмет не догледахме новия кандидат.Нека да не правим пак същата грешка.Управляващите нека си дадат сметка че хасковлии заслужават не послушен кмет, а умен кмет.Кмет, който да защитава интересите на града.
  • 5
    Да
    да обобщим
    12 -16
    14:34, 14 сеп 2019
    Никога повече Г.Иванов !Никога повече Беливанов !Н... Виж коментара
  • 6
    Bl
    Blessings
    5 -2
    11:25, 15 сеп 2019
    Само желаем да не е брадат козел.
  • 7
    Ма
    мастикаджия
    4 -3
    20:26, 15 сеп 2019
    Да се обеси авторът на въпросите!
  • 8
    Яс
    Ясно е....
    3 0
    15:21, 16 сеп 2019
    То е ясно кой ще е новия кмет на 99,98%. Станиславчоооооо, нашето чадо. ДПС ще си даде гласовете на ГРОБ, и Делянчо ще управлява Хасково чрез Станиславчоооо. Това и новите първокласници го знаят. На Делянчо му трябват мангизи за наем на мама.

Случаен виц

Последни новини