Монтират пътни знаци върху асфалта в Димитровград

Изображение 1 от 3

    Нова пътна маркировка по модерна технология ще бъде поставена в Димитровград,по информация на Oбщината. Монтирането започна днес от бул. „Стефан Стамболов“.

    Новаторската маркировка представлява големи светлоотразителни знаци върху пътното платно. Гаранцията  на маркировката /термопластик/ е 5 години, но издържа много повече, по думите на Мирослав Стойков, представител на софийска фирма, полагаща иновативните знаци. Стойков коментира, че освен маркировка, оказваща максимално разрешената скорост в участъка, ще бъдат монтирани и нови предупреждения за пешеходни пътеки.

    На седем места с интензивен трафик в града ще бъде поставена маркировката, с цел  засилване вниманието на шофьорите. Местата от градската пътна мрежа, които ще се сдобият с новата маркировка, са в участъка преди и след елипсовидното кръгово на влизане от Хасково, източната и западната тангента от Водната кула, два участъка по бул. „Ст. Стамболов“ и на бул. „Трети март“.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ив
      Иво
      1 -6
      12:50, 10 окт 2019
      И сега, кой ще похвали кмета? Виж коментара
      • До
        до Ив
        3 -7
        13:53, 10 окт 2019
        То всичко което е направено се вижда!И още много н... Виж коментара
    • 2
      Ма
      Марина
      4 -1
      20:34, 10 окт 2019
      Камери трябват ,кмете,камери,които да фиксират нарушенията. Наглеците дори ще се изкефят, ако "сгазят" знак , камо ли да го спазят.Но ако получат " поздравителна картичка" с глоба , ще има ефект.
    • 3
      30
      30
      1 0
      15:51, 11 окт 2019
      30 километра в час е прекалено ниска скорост.
    Последни новини