8 медала за димитровградските каратеки - Национална купа „Пловдив“

    През уикенда в пловдивската зала "Сторител" се проведе състезание за Национална купа „Пловдив“ по карате Шинкиокушин за деца до 10, 12 и 14 години. В състезанието са участвали 260 младежи от 26 клуба в страната.

    СК ”Киокушин карате клуб Димитровград” се е предтсавил с 10 каратеки, от тях 8 влязоха в призовата тройка. Димитровградския отбор е направил много силно представяне, независимо, че двама състезатели не се сдобиха с медали.

    При деца до 10 години шампион в категория 43кг. е Борис Георгиев, Стоян Недев е втори в категория 36кг., а при момичетата в категория до 36кг.  Мария Донева и Пламена Дойчева са станали трети.

    При състезатели до 14г. среброто грабват Йоанна Прокопиева в категория до 45кг. и Мартин Георгиев в категория +65кг., бронзови медали завоюваха Юлиан Борисов, и Гален Димитров в категория до 50кг.

    Денят е бил изпълнен с много емоции, силни и оспорвани срещи в трите възрасти. Най-малките каратеки са предизвикали бурни емоции сред публиката, а по-големите демонстрираха боен дух и желание за победа.

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини