Катя Панева: Ние искаме промяната и излизаме с лицата си, даваме алтернативата в управлението на общината

    Катя Панева и „Демократична България – Обединение“ дадоха снощи финал на своята предизборна кампания с невероятния концерт-спектакъл "Бродуей", който гостува специално за димитровградчани в културен дом "Химик". Уникалните музиканти Цветелина Маринова и Светослав Владимиров от Expose team, изгряващата звезда на българската музика Марио Михайлов, господарят на магията маг Теос и танцьорите от балета на Expose, спряха дъха на гостите на концерт-спектакъла. Това бе и кулминацията, слагаща край на предизборната кампания на коалицията и кандидата й за кмет, Катя Панева.

    За да уважат и да подкрепят Панева и цялата листа общински съветници, дойдоха ген. Атанас Атанасов – председател на „Демократи за силна България“ , Христо Иванов – председател на „Да, България“, Владислав Панев – съпредседател на „Зелено движение“.

    Преди шоуто Катя Панева каза своите заключителни слова преди вота в неделя. Тя подчерта, че е много важно хората да разберат, че алтернатива има и промяната е осъществима. Тя е възможна, не само в Димитровград, но и в останалите малки общини, защото в големите вече е започнала. Панева призова гласоподавателите за висока изборна активност, за да може да се ограничи купеният и корпоративен вот. Кандидатът за кмет допълни: "Ние искаме промяната и излизаме с лицата си. Подкрепете ни и повярвайте в нас, защото заставаме зад хората, за да работим за тях и за справедливост, гласувайте за нас с №66 за кмет на община и листа за общински съветници."

    Ген. Атанас Атанасов, който присъства и подкрепи Катя Панева на откриването и на закриването на кампанията в Димитровград, изрази впечетленията си за Панева, че тя е изключително последователен човек, на който може много да се разчита и има пълно доверие в нея, че ще поведе града и малките населени места към едно по-добро бъдеще. Тя неизменно следва своя политически път, без да се отклонява от него. Катя Панева е единствена алтернатива на статуквото, подчерта ген. Атанас Атанасов, председател на ДСБ.

    "Тук сме, за да подкрепим една смела дама и истински политически лидер. Със своята енергия и визия, Катя Панева може да бъде едно различно бъдеще за Димитровград и цялата община. За нас е удоволствие да подкрепим нея и екипът й – листа от смели хора, професионалисти, носители на енергия и нови идеи. Ако искате да гласувате за една по-модерна, отворена и по-свободна демократична България – изберете № 66.", бяха думите на Христо Иванов за кандидата за кмет Катя Панева. Той допълни, че от този момент "Да, България" слага край на предизборната си кампания и приканва свойте последователи да се включат в гражданските протести срещу "инсталирането" на Иван Гешев за главен прокурор на републиката.

    По време на кампанията си, Катя Панева като кандидат кмет бе подкрепена и от Евродепутата и зам-председател на ДСБ - Радан Кънев, който дойде в Димитровград, за да изрази безусловната си подкрепа.

    След политическите слова, дойде времето за забава, където симпатизанти и граждани, препълнили голямата зала на културен дом "Химик", се насладиха на програмата с много танци, страхотни музикални изпълнения и магии. Шоуто, подарено на димитровградчани от коалиция „Демократична България – Обединение“, вдига на крака публиката за овации на гостуващите артисти. Освен страхотна музика, която изпълниха Цветелина Маринова и Светослав Владимиров и Марио Михайлов, димитровградският маг Теос омагьоса публиката със своите магии.

    КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини