Предварителни резултати от селата в димитровградско и гр. Меричлери

Изображение 1 от 3

    По първоначални данни ГЕРБ печели и в 6 димотровградски села. Това са Радиево, Добрич, Злато поле, Черногрово, Скобелево, Брод, сочат неофициалните данни от паралелното преброяване.

    В село Добрич, където досегашния кмет Марин Маринов изкара 5 мандата, печели пред кандидата на „Движение ЗАЕДНО за промяна” Младен Колев с около 50 гласа.

    ГЕРБ печели кметския стол и във втория град в Димитровградска община - Меричлери, там за кмет от първия тур на изборите е избран Йордан Милев.

    БСП взема кметските столове в 2 от димитровградските села на първи тур - в с. Горски извор, където печеливш е кандидатът за кмет Ангел Георгиев. Другото село, в което печели БСП е Странско.

    В Каснаково печели кандидатът на коалиция „Движение ЗАЕДНО за промяна” Тодор Атанасов.

    Балотаж се очертава в село Крепост, където сили ще мерят настоящият кмет Димитър Белчев и кандидатът на коалиция „Движение ЗАЕДНО за промяна”, Петър Митев.

    С минимална преднина в Ябълково печели също настоящият кмет Костадин Атанасов. Втори е кандидатът на ГЕРБ, сочат първоначалните данни.

    Първите протоколи започнаха да идват в общината след 22:30 часа. Предаването им премина при отлична организация. 

    Публикуваните резултати са неофициални, а предварителни предоставени от политическите централи в града при 100 % преброени протоколи.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      На
      Набора
      8 -1
      05:14, 28 окт 2019
      В Горски извор са толкова зян че не може да бъде .Там са с барем 40 г назад.Голяма радост че избрали тоя главоч дето за никав х..й не става.Върха на тъпотията беше снимка на една неорентирана мома от селото с Крушовската биволица .За нея тя била жена за пример разцираш ли.Язък си за тва моме.Язък.
      • Ра
        Райкоо
        4 0
        12:23, 28 окт 2019
        Прав си,направо не мога да повярвам -коручешменци направо се изложиха като кифладжии-как не ви е срам ,да гласувате за тази престъпна ,в цялата си история, партия.Честито да ви е кмет от който нищо няма да зависи в бъдещите 4 години.!Пари да ви даде кака Кури!
    • 2
      Ба
      Бай хой
      4 0
      20:17, 28 окт 2019
      30 години се борим за демокрация и накрая излагация.Прави сте за коментарите,срамувам се да кажа ,че съм от Горски извор.

    Още новини

    Последни новини