0 °C

Новият ОбС полага клетва, съветник от ГЕРБ се отказва от мястото си

Първото за мандат 2019-2023 заседание на Общински съвет-Димитровград ще се проведе на 6 ноември, сряда от 09:30 часа в зала "Гросето", съобщават от местната администрация.

Тогава клетва ще положат новоизбраният кмет трети мандат на Община Димитровград, 33-мата общински съветници и кметовете на малкитите населени места в община Димитровград. Ще бъде избран и председател на Общински съвет-Димитровград, който се очаква да бъде Гергана Кръстева за втори пореден мандат.

Явно ще има промяна в съветническата група на ГЕРБ, където един от избраните представители се отказва от мястото си. 

Д-р Вълчо Митрушев, председател на съветническата група на ГЕРБ от предходния мандат на местния парламент, е депозирал молба в ОИК, че се отказва мандата си на общински съветник, избран от листата на ПП ГЕРБ. На негово място, с решение №247/01.11.2019г., ОИК обявява за избран за общински съветник от кандидатската листа на ПП ГЕРБ в изборите за общински съветници и за кметове на 27.10.2019 г. Емил Френгов.

Кандидат-съветник жали пред съда изборните резултати в Димитровград

Припомняме, че 6 политически формации определят състава на новия местен парламент. 15 ще бъдат съветниците от ГЕРБ, 8 от коалиция „Движение ЗАЕДНО за промяна”, 5-ма са представителите на БСП, 2-ма на Български демократичен център, 2-ма на „Демократична България – обединение” и един на ПП ''ВОЛЯ".

Ето и имената на съветниците:

ГЕРБ ще има 15 съветника и те са - Атанаска Иванова, Валентин Христов, Галина Чингарова, Генади Нанев, Георги Георгиев, Гергана Кръстева, Гроздан Грозев, Димитър Витанов, Добринка Димитрова, д-р Екатерина Тумбалова, Кирчо Кирев, Красимира Илиева, Митко Желязков, Митю Вълчев и Емил Френгов.

Коалиция „Движение ЗАЕДНО за промяна” вкарва 8 съветника - Стефан Димитров, Валентина Кунева, , д-р Елена Иванова, Калинка Монева, Мартин Колев, Стоянка Йовова, Цанко Сталев и Диана Кунева.

„БСП за България” ще бъде с 5 съветника и те са – Койчо Николов, Сашо Спасов, Тодор Тодоров, Георги Стайков и Пламен Панев.

„Демократична България – обединение” има 2 съветника - Катя Панева и Асен Митев.

С 2-ма съветника е и  партия „Български демократичен център” – д-р Донка Атанасова и Юлиян Семерджиев.

Златко Костов ще е единствен представител на партия ВОЛЯ.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Хороскоп за 19.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Ще доведете до край започнати дела или други, не по-малко важни за вас начинания. Очаквани новини, постигане на споразумения и подписване на договори са сред положителните развития, които ще ви носят доволство. На трудностите не се спираме, те са част от играта, наречена живот и без тях не бихте били това, което сте.
19 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Съсредоточете се, от обективната ви оценка ще зависят делата ви не само днес, но и в бъдеще. Разногласията ви с хора, които не са запознати с проблемите в работата ви е налице, но въпреки това ще се представите на ниво. С други ще установите ползотворно сътрудничество, което ще продължи за дълго.
19 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Без да се притеснявате от ничие мнение, открито ще изразите отношението си към нещата и хората, носещи ви спокойствие и душевен комфорт. Ще ги приобщите към себе си и заедно ще сътворите нещо значимо. Материални придобивки за по-напористите от вас, но и другите ще има какво да ги радва.
19 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Добро начало на седмицата и най-вече за професионалните ви дела през следващите дни. Партньорски договорености ще ви направят по-смели в работата по реализацията на конкретни задачи от сферата на общите ви интереси. Други ще поставят начало на нов бизнес или друга заетост, за която са се подготвяли. Развития и в личен план.
19 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Успявате да се справите с изненадите, които ви поднасят конкурентите ви. Подходът ви е доста гъвкав и ви позволява много по-голяма свобода на действие. Може да се изкушите да предприемете доста рисковано начинание. Печалбата наистина може да е внушителна, но преди да достигнете до нея ще се наложи да преминете през доста тежки изпитания.
19 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Здравето ви изис-ква достатъчно сън, витамини и повече спокойствие. Въздържайте се от спорове, дори да считате, че те могат да са полезни или заради влечението си към тях.
19 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
С дипломатически похвати ще излезете от деликатна ситуация, потискайки емоции и пристрастия. Имате опит и от по-сложни моменти, а и мотивацията ви е налице, от вас се очаква много. Ако изразите уважението си към жените в живота ви, ще заздравите връзките помежду ви. Романтична вечер за много от вас.
19 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Възможно е да сте повече натоварени, но затова пък ще успеете да се справите с нещата, които зависят от вас. Само трябва да вярвате на хората около себе си. А може би точно това е възможно да ви убягва днес. Постарайте се да не бъдете подозрителни. Ще бъде добре, ако се погрижите и за себе си.
19 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ценете по-добре времето си днес, имате толкова много задачи. Останалите от миналото ви проблеми ще напомнят отново за себе си. Истина е, че трябва да приключите веднъж за винаги с тях, за да не ви връщат пак и пак. Имате силна интуиция, послушайте я. Бъдете внимателни при работа с бързо оборотни машини.
19 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не изпадайте в меланхолия, вдигнете поглед, опитайте се да не мислите само за любимия човек. Проблемите между вас няма да намалеят с безконечни анализи и самообвинения. Ако вие сте сгрешили с нещо намерете сили да поискате прошка. Съсредоточете се в работата си и оживете скучната атмосфера там.
19 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
С хъс и желание ще работите за справяне с трудностите, които възпрепятстват работата ви и в крайна сметка ще успеете. Наред с това ще обърнете внимание и на други не по-малко важни неща, каквито са семейството и нуждите на близките ви. Позволете си повече нежност в отношението си към тях, заслужили са го.
19 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Насочете енергията си в делови начинания. Ще имате бързи реализации, а в личен план – постигнати мечти. С печелившите си идеи ще впечатлите бизнес – партньори и колеги. Не са ви чужди желания за развлечение и романтична близост. Дава ви се да имате силно влияние върху другите, направете така, че да повдигнете духа им.
19 яну 2021
Последни новини