6 °C

С поредица от състезания учениците от ОУ„Пенчо Славейков“ се подготвят за отбелязване на 110-годишен юбилей

  През учебната 2019/2020 година учениците от І до ІV клас в ОУ„Пенчо Славейков“ могат да покажат своите способности в поредицата от състезания под наслов „Славейковци“. Състезанията са в шест кръга: „Славейковци рисуват“, „Славейковци познават околния свят“, „ Сръчни Славейковци“, „Славейковци общуват с Европа“, „Славейковци са грамотни“, „Славейковци са математици“ и заключителен – финален кръг на състезанието „Славейковци“.

  Участието в предварителните кръгове е по желание, без такса за участие.За финален кръг се класират учениците получили максимален брой точки в поне ТРИ състезания от предварителните кръгове.

  Вече има и наградени. В първото състезание „Славейковци рисуват“ 160 ученици работиха по темата „Красотата на природата“. Жури от преподаватели по изобразително изкуство определи най-добрите, а с рисунките им бе направена изложба в коридорите на училището. Ето и наградените:

  С максимален брой от 30 точки са 16 ученици: Габриела Делчева-1б, Рамона  Димитрова-Ів, Божидара Граматикова-2а, Николай  Николов-2а, Семелия   Пеневска-2б, Даяна Запрянова-2г, Борис Петков – 3а, Ивета Атанасова-3а, Изабел Башова-3б, Мария  Донева-3б, Габриела Димитрова-3д, Деница Анева-4а, Мина Динева-4а, Виктория Николова-4в, Николай Драганов-4в и Христина  Стефанова-4в

  На второ място са 19 ученици: Илияна  Кутянова-1б, Ния Павлова-1б, Виктория Стоянова-1в, Николета Димова-1в , Дария Йорданова-1г, Изабел Халим-2а, Деси  Тенчева-2в, Мила  Маркова-2в, Вяра Николова-2г, Жулиен  Тодоров-2г, Александра Младенова-3б, Десислава  Донева-3б, Елеонора Митева-3б , Ивана Тодорова-3г, Екатерина Иванова-4а, Александра Филева-4б, Гьокай Вели-4б, Дария Митева-4в и Ния Проданова-4в

  А 25 ученици се поздравиха с третото място: Рая  Банева-1а, Стоян   Колев-1а, Габриела Георгиева-1б, Павилма  Башева-1в , Елица  Георгиева-1г, Деян  Делчев-1д, Живодара Ганчева-1д, Ивайла Николаева-1д, Ивайла Димитрова-2а, Любов  Петрова-2б, Емилиян Кисьов-2в, Анджелика Пенева-2г, Златомира Узунова-2г, Христиана Димитрова-2г, Полина  Петрова-3а, Дивна  Стоева-3б, Мария-Йоана Йорданова-3в, Мерилин Русева-3г , Даяна  Вълева-3д, Жанина   Давчева-4а, Роси Петрова-4б, Иванина  Георгиева-4в, Михаела Бонева-4в, Алекс Жечева-4г и Габриела Купенова-4г.

  Директорът на училището госпожа Снежана Ангелова награди победителите и им пожела здраве и нови успехи.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 21.02.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Възможно е да получите отговори, които отдавна търсите. Използвайте ги градивно и резултата ще бъде отличен. Успехи в обществените дейности. Ще срещнете уважение и признание от страна на околните. Семейството ще ви изненада приятно с добри новини. Очаквайте предложение за съвместен проект от партньори, с които сте работили преди.
  21 фев 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не разпилявайте енергията си върху странични интереси, а се съсредоточете върху работата. Любовта ви дава стимул и способности да правите чудеса. И живеете с усещането, че няма невъзможни неща. Работата в колектив също носи добри резултати. Увличате околните с идеите си и печелите съмишленици. Възползвайте се от момента.
  21 фев 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Днес можете да се замете с нещо, което сте отлагали до този момент. На някои неща обаче ще трябва да обърнете сериозно внимание, затова не отлагайте повече разглеждането им. В личен план ще трябва да положите повече усилия, за да вървят гладко отношенията ви със сърдечния ви партньор.
  21 фев 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Ако се посветите на професионалната си работа, рискувате да си навлечете неодобрението на близките си. Не за друго, а защото прекалено много време не сте сред тях и отсъствието ви им тежи. Приятни емоции за онези от вас, които ще запълнят времето си с по-интересни занимания.
  21 фев 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Денят е прекрасен за осъществяване на начинанията ви. Приятели ви оказват необходимата подкрепа и идеите ви ще бъдат осъществени по-скоро отколкото сте очаквали. Все пак не мислете, че всички са ви длъжни и оставяйте повече лично пространство на хората около вас.
  21 фев 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Доста разнообразен ден ви очаква днес. На работното ви място цари добро настроение, което бързо ще зарази и вас. Не бъдете прекалено подозрителни към колеги, рано или късно ще се уверите в искреността им. Мислете и за сърдечния си партньор.
  21 фев 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Не изпадайте в дребнавости, когато оценявате работата на другите. Грижете се за своите си дела и ще откриете предимства, за които при други обстоятелства не бихте се сетили. Дайте своя принос в обществените дела. Ще подобрите бита си, като внесете повече настроение и светлина в жилището си.
  21 фев 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Взаимоотношенията ви с любимия човек днес ви удовлетворяват напълно. Чувствате се прекрасно, но ви е трудно да се съсредоточите върху работата си. Мислите ви витаят в съвсем различна насока. Постарайте се да не се набивате на очи за да нямате неприятности. Препоръчително е да прекарате вечерта навън сред приятели.
  21 фев 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Очевидно имате проблеми в общуването с другите. Не си позволявайте безпочвени критики и компромати, рискувате като бумеранг да се върнат към вас. Ще ви обземат желания насочени извън дома, но това крие рискове за семейно обвързаните. За творческите личности - отлични перспективи.
  21 фев 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Очаква ви един сравнително спокоен ден днес. Срещата със стар приятел или приятни за вас хора ще ви зареди с положителна енергия и ентусиазъм. Моментът е подходящ за финансови начинания свързани с теглене на кредит. Не се колебайте, действайте и добрите резултати съвсем скоро ще са налице.
  21 фев 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  С нови умения ще се включите в изпълнението на една задача и това ще подобри материалното и психическото ви състояние. Заобиколени от приятели ще се радвате на желани неща. Сами ще се ангажирате с обещание, което ще се окаже по-трудно за изпълнение, отколкото сте предвидили. Въпреки това ще удържите на думата си.
  21 фев 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Загърбете минали неприятности и гледайте с надежда напред. Очакват ви успехи, основите на които дълго са поставяни от вас. Благоприятни перспективи се очертават за работещите в областта на търговията и предприемачите. Бъдете внимателни при работа с документи.
  21 фев 2020
  Последни новини