7 °C

Набират доброволци за доброволчески каузи в Димитровград

С призив към димитровградчани по случай Международния ден на доброволеца излезе народният представител на „БСП за България” от Димитровград Виолета Желева. Желева създава доброволческа инициатива и "Фонд на доброволеца", който ще бъде обезпечен с със средства за предстоящи събития. Призивът на инициаторката е към хората, готови и искащи да помагат, да се обърнат към нея и да започнат да работят, всеки с каквото и когато може. Това съобщи чрез свое обръщение до медиите самата Желева. 

Скъпи приятели,

5 декември е Международен ден на доброволеца. Добър повод да споделя с вас една идея. Искате ли заедно да правим добро? Искате ли да сте част от каузи, насочени към полезни за обществото, подпомагащи нуждаещите се дейности?

Станете доброволец. Присъединете се към групата, чието създаване инициирам! И, ако имате желание, не се притеснявайте, че времето няма да ви стигне. Всеки ще се включва само в инициатива, за която има възможност и желание. Като доброволци, ще се водим от доброволния принцип.

Има толкова много хора, които се нуждаят от помощ и съдействие, толкова много полезни дела могат да се извършат. Нека се съберем и го правим. Без очакване за отплата. От човещина, на добра воля… За чувството да знаем, че сме стоплили няколко сърца, че сме допринесли нещо да стане по-хубаво, че усилията са си заслужавали.

Ако споделяте идеята и искате да се присъедините, свържете се с мен. Може да го направите с лично съобщение на страницата ми във Фейсбук: https://www.facebook.com/ZhelevaVioleta/ или на имейл: violeta.zheleva.ns@gmail.com

Като първа стъпка, ще създам Фонд на доброволеца. В него ще осигуря средства за предстоящи събития, логистика и всякакви необходими текущи разходи, за да бъдат обезпечени първите ни инициативи. Вярвам, че те ще се множат с времето, стига да пожелаем, на добра воля и с добро сърце да правим добро.

Очаквам желаещи, скъпи приятели! Знам, че мнозина са готови за безкористна полезна дейност. Знам, че ще се отзоват! Съберем ли се, ще решим и с какво да започнем. Заедно.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 09.12.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Ще осъществите своите намерения благодарение на упоритата си работа и желанието за успех. Ориентирате се чудесно в непредвидена ситуация и това ви предоставя несравнимо предимство пред конкурентите ви. Прекалено сериозно гледате на промените, направете живота си по-спокоен, освободете се от притесненията си.
09 дек 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Покажете решимостта си да действате, без да изпадате в излишна паника. Събитията ще ви покажат вярната посока, няма да сте затруднени в избора си. Нещата ще се случват най-често такива, каквито ги предвиждате. Лидерските ви заложби ще се изявят, с което ще създадете мощна група около себе си.
09 дек 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще имате провокации, които ще ви карат да се чувствате недооценени на работното място. Освободете се от тези си чувства и мислете за промените, които предстоят. Имайте търпение и вярвайте в успеха си. Скоро ще забележите, че предложенията ви се одобряват и ценят, но нека това не ви възгордява.
09 дек 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Развитието на делата ви изисква повече съсредоточеност. Недопустимо е да проваляте вече договорени условия, само защото сте лично възпрепятствани. Бъдете прагматични и времето ви ще стигне за всичко. Снабдяването ви с нужната информация ще ви подтикне към по-голяма активност и ще подобрите финансовото си състояние.
09 дек 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Навлизате в благоприятен период за професионалното си развитие. Получавате възможността да покажете на какво сте способни и това ви отваря доста работа. Едва ли ще има от какво да сте недоволни, тъй като делата ви се развиват успешно, а ваша идея е радушно възприета от деловите ви партньори. Не се отказвайте от намеренията си, дори в началото да ви е трудно.
09 дек 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Не всичко, което сте планирали има шансове да се случи. Но вие не се отказвайте при неуспех. С повече упоритост и търпение ще постигнете желаният от вас резултат. Днес можете да си позволите някои дребни удоволствия, от които напоследък сте се лишавали. Стабилното ви финансово състояние ви го позволява. Ще получите покана за гостуване.
09 дек 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Без да сте притискани от времето или някой друг, ще покажете умения и находчивост в изпълнение на поетите ангажименти. По-леко ще общувате с околните, ще се радвате на успехите им и ще споделяте намеренията им. Добрата ви форма – физическа и духовна ще ви позволи да постигнете напредък и в сфери, различни от професионалните ви интереси.
09 дек 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Нямате сериозни основания да се съмнявате в лоялността на делови партньори, за това не си създавайте сами проблеми. Може би прекалено много се доверявате на непроверени сведения. Делата ви днес вървят много добре и ако не допуснете фатални грешки, днешният ден може да се окаже един от най-успешните ви напоследък.
09 дек 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днес ще успеете да напреднете в професионалните си търсения. Успехите ви ще се увеличат, ако съчетаете усилията си с тези на хората, с които работите. Навлизате в период на финансов стабилитет. Макар, че желанията ви са големи, ще можете да си позволите не малко неща.
09 дек 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще се толерира работата в екип, от нея ще получите по-високи приходи. Ще ви се удава да организирате активността на много хора и да ги мотивирате да дадат най-доброто от себе си. Не пренебрегвайте вниманието, което ви се отделя от една интересна за вас личност. От това може да се получи сериозна връзка.
09 дек 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
С позитивно отношение към въпросите на деня ще намерите по-бързо решение за тях. Бъдете открити и честни в отношенията си и не търсете на всяка цена лична изгода. Приемайте с чувство за хумор различното, без да изпадате в излишни откровения. Раздразнителността ви дистанцира околните, от което вие губите.
09 дек 2019

Хороскоп за Риби

Риби
С участието си във важно събитие, ще покажете отношението си към проблемите, които се обсъждат и начините за решаването им. Имате енергия да се преборите с много от несъвършенствата на другите, важно е да не се отказвате. Не крийте чувствата си към човека, който ви привлича. Тревожите се излишно за някого, нещата ще се подреждат добре за него.
09 дек 2019
Последни новини