12 °C

Димитровград се обединява в подкрепа на Михаела

Благотворителен концерт „Аз съм Михаела!” в спортна зала „Младост” - Димитровград, организират със съдействието на Община Димитровград близки и приятели на 7-годишната Михаела, която се нуждае от скъпо животоспасяващо лечение.

Концертът е насрочен за 23 януари (четвъртък), от 19 ч.

Безвъзмездно в него ще участват: Тони Димитрова, Стоян Захариев, Надя Казакова, Беатрис Александрова, Варвара Панкова, Мария Гогушева, ТК „На мегдана” и др. Очаква се водещ, също напълно безвъзмездно, да бъде Ваня Джаферович. Пак като жест към каузата озвучаването осигурява Даниел Палашев, а поканите и плакатите - „Пайнер” ООД.

Участници в концерта, доброволци, добри хора и майки от цялата страна се включват и в благотворителния базар, който ще бъде разположен във фоайето на димитровградската спортна зала, непосредствено преди началото на концерта.

Семейството на малката Михаела благодари на всички хора с щедри и милосърдни души, които от старта на кампанията „Бъдеще на Михаела” преди дни почти събраха необходимите за първия курс на имунотерапията 60 000 евро.

Набирането на средства продължава също в Helpkarma и по Дарителската сметка:

Дарителска сметка:

УниКредит Булбанк, клон Димитровград
BG 43 UNCR 7000 1523 8515 45 в лева

BIC UNCR BG SF
Титуляр: Михаела Венциславова Ангелова

ПОКАНИ със стойност на дарението 10 лв. можете да закупите от:

1.Книжарница „Знание”

2.Фризьорски салон „Памида” на бул. Раковски срещу х-л „Славяни”

3.Аптека „Господинови”

4.Фреш барче на бул. „България”

5.Офис на ДЗИ, ул. Ромен Ролан 9 (под хотел „Естило”)

6.Детски отдел на ГБ „Пеньо Пенев”

7.Магазин „Гардероб” на бул. Раковски 16

8.Магазини „Гьокови” на ул. П. Евтимий

9.Магазин за цветя „Поли” на входа на Бабин пазар

10.Склад за крепежни елементи на бул. Раковски 94 срещу ПГ „Проф. д-р Асен Златаров”

11.Салон „Белисима” до църквата „Св. Димитър”, ул. Ангел Кънчев 1

12.Фризьорски салон „Кайли”, ул. Георги Бенковски 1, до болницата

13.Магазин „Полюси” на бул. Хр. Ботев, до бивше кино „Химик”

14.Детски парти център „Вива”, (До Църква „Св. Димитър”), ул. Найден Геров № 3

15.Фризьорски салон „Джи Спот”, бул. Трети март, до спирката за Хасково

16.Читалище, с. Брод- 10 покани+4 плаката

ДАРИТЕЛСКИ КУТИИ ЗА МИХАЕЛА СА ПОСТАВЕНИ В:

1.Книжарници „Знание”

2.Аптека „Господинови”

3.Аптека „Марешки”

4.Офис на ДЗИ, ул. Ромен Ролан 9 (под хотел „Естило”)

5.Магазини „Гьокови”

6.Магазин „Арда”

7.Магазин „Габера”

8.Магазин за цветя „Поли” на Бабин пазар

9.Фризьорски салон „Джи спот”

10.Детски парти център „Вива”

11.Магазини и Поща, село Брод

12.Зеленчуков магазин на ул. Иван Вазов

13.Завод „Каменица”

14.Магазин „Полюси” на бул. Хр. Ботев 36, до бивше кино „Химик”

15.Магазин „Ети”, ул. Вл. Поптомов

16.Механа „Майстор Манол”, на бул. Благоев

17.Детски и младежки център-Димитровград

18.Магазин „Морени”

19.Фризьорски салон „Дежа вю”, Хасково, ул. Ибър 13

20.СК „Темида” до КАТ-Хасково

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 26.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Денят е прекрасен за вас, но поради дреболиите, в които сте се заровили има опасност да не го усетите. Отърсете се за миг от неприятностите и се огледайте. Имате чудесни възможности да направите деня си приятен. Семейството ви с готовност ще се отзове на предложението ви за излет в планината.
26 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Работата ви днес ви предлага много възможности. От вас зависи как ще предпочетете да работите, затова се спрете на най-доброто за момента. Сътрудничеството на работното място днес е особено ползотворно, благодарение на него ще постигнете неща, които не сте и очаквали. Имате време да обмислите отношенията си с любимия човек и може би да преосмислите поведението си.
26 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Убедени сте, че вървите по своя си път и трудно ще се поддадете на внушения, въпреки желанието на някои да ви разколебае. Бъдете последователни в действията си и планирайте дългосрочната си програма, като не пренебрегвате и маловажните детайли в нея. Предстояща визита ще ви направи по-активни в организацията й.
26 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Решавайте възникващите въпроси своевременно, не ги оставяйте да се натрупват. Последователност в работата и дипломатични отношения, това са част от условията да имате повече свобода в действията. Изберете подходящ момент, за да съобщите своето решение на партньора си, с което да го зарадвате.
26 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Почти не съществуват неща, които да са в състояние да ви откажат от намеренията в. И резултатите ще са налице. Амбицията ви по отношение на един проект е особено голяма и сте склонни да действате рисковано. Помислете сериозно какво да направите, за да задържите вниманието на някой, който вече губи търпение.
26 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Днес някои от вас отделят прекалено много време за дреболии. Незначителни спречквания с близките ви в къщи може да развалят настроението ви. Добре е да прекарате деня извън дома, далеч от всякакви проблеми. Възможности в тази насока няма да ви липсват и остава само да проявите нужната решимост. Не се поддавайте на инерцията.
26 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Сега е момента да осигурите финансово бъдещето си. Изключителният успех на проект, който завършвате ще ви позволи да инвестирате средства в много доходоносен бизнес. Интуицията и трезвата ви преценка ще ви подскажат на кого да се доверите.
26 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще успеете да свършите по-голяма част от планираното. При добра организация и реална преценка на възможностите ви, няма да ви притесни нищо. Оставяте на втори план сърдечния си партньор и това може да доведе до нежелани последици. Поговорете и обяснете добре намеренията си.
26 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще са ви необходими немалко усилия днес, за да осъществите набелязаните цели. Вие обаче сте твърдо решени да постигнете намеренията си и едва ли нещо ще е в състояние да ви откаже. На моменти обаче сте твърде напористи и това може да остави грешно впечатление у околните, така че опитайте се да контролирате емоциите си. Не действайте прибързано.
26 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Личните предпочитания и деловите задачи ще се превърнат в приоритетни за вас, но те ще ви носят добро настроение и печалби. Желанията ви днес ще се сбъдват и без да си давате много труд.. Едно пътуване ще ви срещне с интересни хора. У дома ще научите новини, свързани с по-младите представители на семейството.
26 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ако се освободите от натоварващи мисли имате предпоставки денят ви да е приятен. Не се лишавайте от нещата, които ви карат да се чувствате свободни и да живеете пълноценно, търсете ги, ако ви липсват. Не пренебрегвайте почивката и мислете за бъдещето си, ще си помогнете от сега, ако подредите добре програмата си.
26 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
С желание и готовност сте да свършите всичко, което планирате. Въпреки съботния ден програмата ви е натоварена, но ще се справите. Нещо приятно и очаквано ще внесе много светлина и радост в живота ви. До вас ще има някой, който ще ви помогне по-добре да се организирате и да осъзнаете значимостта си за другите.
26 яну 2021
Последни новини