19 °C

Димитровград се обединява в подкрепа на Михаела

Благотворителен концерт „Аз съм Михаела!” в спортна зала „Младост” - Димитровград, организират със съдействието на Община Димитровград близки и приятели на 7-годишната Михаела, която се нуждае от скъпо животоспасяващо лечение.

Концертът е насрочен за 23 януари (четвъртък), от 19 ч.

Безвъзмездно в него ще участват: Тони Димитрова, Стоян Захариев, Надя Казакова, Беатрис Александрова, Варвара Панкова, Мария Гогушева, ТК „На мегдана” и др. Очаква се водещ, също напълно безвъзмездно, да бъде Ваня Джаферович. Пак като жест към каузата озвучаването осигурява Даниел Палашев, а поканите и плакатите - „Пайнер” ООД.

Участници в концерта, доброволци, добри хора и майки от цялата страна се включват и в благотворителния базар, който ще бъде разположен във фоайето на димитровградската спортна зала, непосредствено преди началото на концерта.

Семейството на малката Михаела благодари на всички хора с щедри и милосърдни души, които от старта на кампанията „Бъдеще на Михаела” преди дни почти събраха необходимите за първия курс на имунотерапията 60 000 евро.

Набирането на средства продължава също в Helpkarma и по Дарителската сметка:

Дарителска сметка:

УниКредит Булбанк, клон Димитровград
BG 43 UNCR 7000 1523 8515 45 в лева

BIC UNCR BG SF
Титуляр: Михаела Венциславова Ангелова

ПОКАНИ със стойност на дарението 10 лв. можете да закупите от:

1.Книжарница „Знание”

2.Фризьорски салон „Памида” на бул. Раковски срещу х-л „Славяни”

3.Аптека „Господинови”

4.Фреш барче на бул. „България”

5.Офис на ДЗИ, ул. Ромен Ролан 9 (под хотел „Естило”)

6.Детски отдел на ГБ „Пеньо Пенев”

7.Магазин „Гардероб” на бул. Раковски 16

8.Магазини „Гьокови” на ул. П. Евтимий

9.Магазин за цветя „Поли” на входа на Бабин пазар

10.Склад за крепежни елементи на бул. Раковски 94 срещу ПГ „Проф. д-р Асен Златаров”

11.Салон „Белисима” до църквата „Св. Димитър”, ул. Ангел Кънчев 1

12.Фризьорски салон „Кайли”, ул. Георги Бенковски 1, до болницата

13.Магазин „Полюси” на бул. Хр. Ботев, до бивше кино „Химик”

14.Детски парти център „Вива”, (До Църква „Св. Димитър”), ул. Найден Геров № 3

15.Фризьорски салон „Джи Спот”, бул. Трети март, до спирката за Хасково

16.Читалище, с. Брод- 10 покани+4 плаката

ДАРИТЕЛСКИ КУТИИ ЗА МИХАЕЛА СА ПОСТАВЕНИ В:

1.Книжарници „Знание”

2.Аптека „Господинови”

3.Аптека „Марешки”

4.Офис на ДЗИ, ул. Ромен Ролан 9 (под хотел „Естило”)

5.Магазини „Гьокови”

6.Магазин „Арда”

7.Магазин „Габера”

8.Магазин за цветя „Поли” на Бабин пазар

9.Фризьорски салон „Джи спот”

10.Детски парти център „Вива”

11.Магазини и Поща, село Брод

12.Зеленчуков магазин на ул. Иван Вазов

13.Завод „Каменица”

14.Магазин „Полюси” на бул. Хр. Ботев 36, до бивше кино „Химик”

15.Магазин „Ети”, ул. Вл. Поптомов

16.Механа „Майстор Манол”, на бул. Благоев

17.Детски и младежки център-Димитровград

18.Магазин „Морени”

19.Фризьорски салон „Дежа вю”, Хасково, ул. Ибър 13

20.СК „Темида” до КАТ-Хасково

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 08.05.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Добър енергиен тонус и физическа устойчивост. Радвате се на споделено внимание в работата си. Признанието, което получавате не е случайно. Положените усилия за да се приспособите към новата ситуация ви карат да се чувствате добре. Приемате градивно забележките и продължавате напред.
08 май 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Очаква ви спокоен ден на работното място. Със задоволство ще установите, че служебните ви дела се развиват успешно като някои от тях е възможно да надхвърлят очакванията ви. От вас се излъчват добро настроение и оптимизъм, които действат стимулиращо на близките ви хора. Отложете ангажименти вечерта, за да прекарате повече време с любимия човек.
08 май 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Отдава ви се възможност да разширите дейността си и да завоювате нови територии. Възползвайте се от съветите на специалисти в дадената област. Инвестициите, които направите за компетентна консултация ще се възвърнат многократно. Не залагайте на нищо случайно, подсигурете се добре във всяка своя стъпка.
08 май 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Присъствието ви от много хора е търсено и желано. Знайте, че само с постоянство и воля можете да постигнете желанията си, нищо няма да дойде наготово. В отношенията с роднините са възможни разногласия, от вас зависи да ги убедите аргументирано в правотата на доводите си.
08 май 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Приключете навреме започнатите задачи, денят е подходящ и за други занимания. Ще останете адекватни на ситуацията и ще покажете най-доброто от себе си, споделяйки идеите си пред когото трябва. Разбирателството помежду ви ще помогне по-лесно да се постигнете обща цел. Други ще се подготвят за предстоящо събитие, важно за професионалната им реализация.
08 май 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Предстоят ви важни ви срещи, изискващи да сте в добра форма. Ще се концентрирате в сферата на професионалните си занимания и ще търсите по-добри пътища за изяви. Личен проблем е на път да бъде решен, но не проявявайте твърдоглавие, а се вслушвайте в съветите на онези, които милеят за вас.
08 май 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Посветете времето си за приключване на проект, по който работите от дълго време. Придържайте се към онова, което ви е познато. Всяко отклонение от пътя, може да ви навреди. Покажете на близките си колко много ги цените и се нуждаете от помощта им. Това ще ги мотивира да поемат част от грижите ви. Заемете се със самоусъвършенстването си - изучаването на чужда език е добро начало.
08 май 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще спечелите, ако не пренебрегвате предложенията на колегите си и заедно взимате решения по общите ви задачи. Може да се наложат и компромиси, за това не бъдете категорични. За реализацията на нова идея също се консултирайте със специалисти, за да не хвърлите труда си на празно.
08 май 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Доста напрежение и непредвидени ядове се очертават пред повечето от вас. Въпреки това денят има изгледи да се превърне в един от най-успешните ви в последно време. При по-голяма концентрация ще успеете да избегнете повечето неприятности и да се възползвате от шансовете, които ви се откриват. Важно е да не губите обзелия ви днес ентусиазъм.
08 май 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
С творческо настроение ще се отнесете към работата си. Една от причинете за повишения ентусиазъм е зараждаща се нова връзка или вълнуващо ви познанство. Но не така ще бъде с онези, които са заети да раздават “правосъдие”. Ако нямате пряко отношение към проблемите се въздържайте от коментари, за да не дистанцирате публиката от себе си.
08 май 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Бъдете повече пестеливи. Сега не е желателно да си позволявате излишни харчове. Отваряйте си очите на четири, особено ако при работата си работите с пари. Помощта, която ще ви бъде поискана е много необходима. Не я отказвайте. Всяко ваше доброволно желание за подкрепа ще бъде многократно възнаградено.
08 май 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Задача, върху която отдавна работите ще се придвижи успешно напред и ще я приключите с добри резултати за себе си. Други ще поставят условие пред партньора си за конкретни обвързаности, може да не са в личен план. Но това е начина да продължите спокойно напред, със защитени интереси.
08 май 2021
Последни новини