12 °C

Кметът на Димитровград Иво Димов номиниран от Южен централен район за УС на НСОРБ

Изображение 1 от 2

  Кметът на Димитровград и досегашен заместник председател на НСОРБ е номиниран за трети мандат за ръководния орган на сдружението на общините. Кандидатурата на Димов е издигната от кмета на Хасково Станислав Дечев, който определи Димов като най-успешният кмет в Хасковска област.

  На 29.01.2020 г. в Пловдив се проведе регионалното делегатско заседание на кметовете и председатели на общински съвети от Южния централен регион. Събранията в цялата страна се провеждат в рамките на започна изборната процедура за ръководни органи на НСОРБ през мандат 2019 – 2023 г. Сдружението е най-голямата неправителствена организация в страната и обединява всичките 265 общини. НСОРБ представя интересите на общините в рамките на законодателния процес, участва в разработването на стратегическите документи на национално ниво, в контрола и управлението на средствата от ЕС и представлява българските местни власти в международен план.

  Според разпоредбите на Устава на НСОРБ, Южен централен район за планиране има 5 места в състава на бъдещия Управителен съвет на НСОРБ.

  Съгласно правилата на Сдружението, номинираните от регионалните заседания кандидати за ръководните органи на НСОРБ, предстои да бъдат гласувани от  Общото събрание, което ще се проведе на 25 и 26 февруари 2020 г. в гр. София.

  С регионално делегатско заседание на кметовете и председатели на общински съвети от  Югозападния регион започна процесът на обновяване на ръководните органи на НСОРБ за мандат 2019 - 2023г.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (13)

  • 1
   Го
   Господин
   14 -5
   14:28, 29 яну 2020
   Хората с купени дипломи са много ценени навсякъде.
   • Ви
    Вилиана
    4 -12
    15:03, 29 яну 2020
    Айде да те видим теб какво можеш да направиш за гр... Виж коментара
   • G
    G
    2 -10
    15:48, 29 яну 2020
    Историята познава голяма маса хора с по 2-3 виШета... Виж коментара
  • 2
   Ви
   Вилиана
   2 -12
   16:48, 29 яну 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 3
   Ло
   локомотива
   10 -5
   18:52, 29 яну 2020
   Права си вилиана,наистина кметя направи много, но за себе си -чейнч бюро за щерката,сервиз за него си,разшири дейноста на общия си склад.Направи неща и за града,разхубави централната алея в града срещу огромна сума, е в нея влиза и комисионната от фирмата изпълнител ма кво от това.Сега ще сложи и пейки в парк марица които са много наложащи в безлюдния ни град.И че е успял кмет в областа е вярно,но сравнение с кой от близките градове,може би с Симеоновград или Любимец.Айде стига мазнотии гледайте реално.
  • 4
   До
   До Вилиана
   9 -4
   19:56, 29 яну 2020
   Сигурно си някъде закачена на общинската хранилка и затова така защитаваш кмета. А че си купи дипломата .......мълчиш.За свършената работа е сигурно само едно , че тя е в личен негов интерес най-вече.И всеки на неговото място с толкова пари би направил МНОГО повече !!!
   • Ви
    Вилиана
    2 -4
    14:47, 30 яну 2020
    Не позна, не съм на "общинска хранилка". И не смятам, че трябва да съм, за да имам очи за всичко хубаво, което са прави за гражданите и града. За всички възможности, които се постоянно се търсят, И СЕ НАМИРАТ, за да го има Димитровград. За да имат желание и младите димитровградчани да остават и да се връщат тук. Спирам да изброявам, защото вие, жалки,злобни и завистливи некадърници, които "драскате" тук, не ще го осъзнаете! Нямате капацитет за това!
  • 5
   Ге
   Георги
   11 -2
   21:01, 29 яну 2020
   Боже мили , докъде я докарахме, че този кмет толкова да го възхваляват като ,че ли е по умен , по знаещ , по можещ от всички кадри които създаде нашия град , предишни кметове, инженери ,химици,строители , учители ,хора из народа с труда си и умението си СКРОМНИ И ЧЕСТНИ създадоха този град .
   Какви са тези хвалебствия всеки ден , всеки ден , всеки ден.
  • 6
   Ди
   Диди
   8 -1
   01:21, 30 яну 2020
   По каква специалност е дипломата на лицето Димов?
   • Ди
    димо ивов
    7 -2
    13:55, 30 яну 2020
    Дипломата ми е по специалност-далавери и корупция.
  • 7
   Гр
   Гражданин 7
   3 0
   20:32, 30 яну 2020
   Да попитаме кмета Димов, как се усвоиха-присвоиха над 5 мил. лева от "ремонта" на бул. "България". Беше само един козметичен бояджилък и нещо повече. А основният проблем с канализацията си остана. Какъв е коефициента на полезно действие от тези ненужни ремонти. Само да се присвоят средствата. На времето, през 1982г. за цялостната реконструкция на булеварда са похарчени 1.2 мил. лева. Сега за тази козметика, над 5 мил. лева. Здраво присвояване е падало. Отговорникът по това строителство Гочев напълня двойно. Пък си и купил някои "дребни" неща, без да разбира от строителство.
  • 8
   Гр
   Гражданин
   2 0
   21:06, 30 яну 2020
   обяснете каква грешка е станала и защо не публикувате.
  • 9
   Гр
   Гражданин
   2 0
   21:09, 30 яну 2020
   кмете, не остана младо поколение в Димитровград. Виж на какво мяза кораба-басейн в парк "Марица". Ще развивате плувния спорт с бабички и дядовци, ама водата трябва да е топла.

  Хороскоп за 25.02.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  В забързано темпо ще минава деня ви. Използвайте енергията си за да отхвърлите повече работа, имате всички шансове за придобивки от финансов и личен характер. Ще се имате вниманието на човек, когото уважавате, и с когото ви е приятно да сте. Семейството ще ви подкрепи в предстояща надпревара с вяра в победата ви.
  25 фев 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Отговорни и в добра кондиция, ще свършите повече от задачите си днес, независимо, че не ви липсва и желание за развлечения. Някои от вас ще открият за себе си своето ново поприще, на което ще посветят енергията си с удоволствие. Денят се свързва и с придобивки, най-вече за дома.
  25 фев 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Подтиквани от свои мисли и планове, ще търсите пътища, чрез които да ускорите развитието на делата си. Всичко е във възможностите ви, поставили сте си реализуеми цели и ще работите за тях. Други от вас ще са изкушени от възможността да се забавляват и няма да се колебаят дълго.
  25 фев 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Настроението ви е чудесно днес, а това е един необходим фактор за ползотворната ви работа. Денят ви се развива динамично, а това е добре дошло за вас. Имате реалната възможност да си осигурите сериозни финансови приходи.
  25 фев 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Работата на повечето от вас днес ще премине в движение, а на някои дори може да им се наложи да пътуват по работа. Нека това обаче не ви притеснява, тъй като ви очаква един наистина ползотворен ден. Срещате различни хора, които оставят у вас чудесни впечатления. Вечерта най-вероятно ще имате нужда от почивка, затова е за препоръчване да си останете у дома.
  25 фев 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Не предизвиквайте съдбата, като продължавате да работите без почивка. Подарете си повече време за себе си и споделете с хората, които ви обичат вълненията си. Длъжни сте се съобразите с нуждите си, ако не искате скоро те да се превърнат в основен фактор, с който трябва да се съобразявате.
  25 фев 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Оптимистично настроени сте за бъдещето и възможните неблагоприятни новини едва ли ще ви разстроят. Наясно сте със ситуацията и добре разбирате възможностите, които ви се откриват и начините да се възползвате. Единствено прекалената самоувереност може да ви подведе в даден момент, но едва ли ще го допуснете.
  25 фев 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Няма да изпуснете предлагащ ви се шанс, дори това да постави на изпитание упоритостта и отговорностите ви. Няма съмнение, че можете да се справите. В личните си взаимоотношения не бъдете прекалено прями, колкото и да се цени това, рискувате да нараните някого с откровенията си. Бъдете сдържани и дипломатични.
  25 фев 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Не отблъсквайте с лека ръка почитателите си, съвсем скоро може да се окажат много необходими. Перспективни делови ангажименти ще отнемат времето на мнозина от вас. Паричните постъпления от тях ще ви бъдат достатъчни да осъществите отдавна отлагани желания.
  25 фев 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Днес ще ви се наложи доста да се замислите относно начина, по който ще процедирате за в бъдеще. Изводите, които правите ще ви накарат да промените решително тактиката си на работа. Намерете време за ангажимент, който сте отлагали от доста време. Може би на неочаквано място ще успеете да попаднете да ценна за вас идея.
  25 фев 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Прегледайте текущите си сметка, сред тях има такива, които не могат да бъдат отлагани. Започнат проект ще продължи да ви занимава и днес. Целите, които си поставяте са реализуеми, но е време да помислите и за допълнително финансиране, предвид големите ви очаквания. Битовите проблеми няма да ви затруднят.
  25 фев 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Едно събитие ще ви постави в някаква зависимост от други хора. Това няма да ви се понрави и ще търсите начини да защитите независимостта си. Ще срещнете трудности, но ще ги преодолеете. Ще откриете, че има още какво да ви развълнува извън обсега на интересите ви. Любим човек ще се погрижи за това.
  25 фев 2020
  Последни новини