33 °C

Кметът на Димитровград Иво Димов номиниран от Южен централен район за УС на НСОРБ

Изображение 1 от 2

  Кметът на Димитровград и досегашен заместник председател на НСОРБ е номиниран за трети мандат за ръководния орган на сдружението на общините. Кандидатурата на Димов е издигната от кмета на Хасково Станислав Дечев, който определи Димов като най-успешният кмет в Хасковска област.

  На 29.01.2020 г. в Пловдив се проведе регионалното делегатско заседание на кметовете и председатели на общински съвети от Южния централен регион. Събранията в цялата страна се провеждат в рамките на започна изборната процедура за ръководни органи на НСОРБ през мандат 2019 – 2023 г. Сдружението е най-голямата неправителствена организация в страната и обединява всичките 265 общини. НСОРБ представя интересите на общините в рамките на законодателния процес, участва в разработването на стратегическите документи на национално ниво, в контрола и управлението на средствата от ЕС и представлява българските местни власти в международен план.

  Според разпоредбите на Устава на НСОРБ, Южен централен район за планиране има 5 места в състава на бъдещия Управителен съвет на НСОРБ.

  Съгласно правилата на Сдружението, номинираните от регионалните заседания кандидати за ръководните органи на НСОРБ, предстои да бъдат гласувани от  Общото събрание, което ще се проведе на 25 и 26 февруари 2020 г. в гр. София.

  С регионално делегатско заседание на кметовете и председатели на общински съвети от  Югозападния регион започна процесът на обновяване на ръководните органи на НСОРБ за мандат 2019 - 2023г.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (13)

  • 1
   Го
   Господин
   14 -5
   14:28, 29 яну 2020
   Хората с купени дипломи са много ценени навсякъде.
   • Ви
    Вилиана
    4 -12
    15:03, 29 яну 2020
    Айде да те видим теб какво можеш да направиш за гр... Виж коментара
   • G
    G
    2 -10
    15:48, 29 яну 2020
    Историята познава голяма маса хора с по 2-3 виШета... Виж коментара
  • 2
   Ви
   Вилиана
   2 -12
   16:48, 29 яну 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 3
   Ло
   локомотива
   10 -5
   18:52, 29 яну 2020
   Права си вилиана,наистина кметя направи много, но за себе си -чейнч бюро за щерката,сервиз за него си,разшири дейноста на общия си склад.Направи неща и за града,разхубави централната алея в града срещу огромна сума, е в нея влиза и комисионната от фирмата изпълнител ма кво от това.Сега ще сложи и пейки в парк марица които са много наложащи в безлюдния ни град.И че е успял кмет в областа е вярно,но сравнение с кой от близките градове,може би с Симеоновград или Любимец.Айде стига мазнотии гледайте реално.
  • 4
   До
   До Вилиана
   9 -4
   19:56, 29 яну 2020
   Сигурно си някъде закачена на общинската хранилка и затова така защитаваш кмета. А че си купи дипломата .......мълчиш.За свършената работа е сигурно само едно , че тя е в личен негов интерес най-вече.И всеки на неговото място с толкова пари би направил МНОГО повече !!!
   • Ви
    Вилиана
    2 -4
    14:47, 30 яну 2020
    Не позна, не съм на "общинска хранилка". И не смятам, че трябва да съм, за да имам очи за всичко хубаво, което са прави за гражданите и града. За всички възможности, които се постоянно се търсят, И СЕ НАМИРАТ, за да го има Димитровград. За да имат желание и младите димитровградчани да остават и да се връщат тук. Спирам да изброявам, защото вие, жалки,злобни и завистливи некадърници, които "драскате" тук, не ще го осъзнаете! Нямате капацитет за това!
  • 5
   Ге
   Георги
   11 -2
   21:01, 29 яну 2020
   Боже мили , докъде я докарахме, че този кмет толкова да го възхваляват като ,че ли е по умен , по знаещ , по можещ от всички кадри които създаде нашия град , предишни кметове, инженери ,химици,строители , учители ,хора из народа с труда си и умението си СКРОМНИ И ЧЕСТНИ създадоха този град .
   Какви са тези хвалебствия всеки ден , всеки ден , всеки ден.
  • 6
   Ди
   Диди
   8 -1
   01:21, 30 яну 2020
   По каква специалност е дипломата на лицето Димов?
   • Ди
    димо ивов
    7 -2
    13:55, 30 яну 2020
    Дипломата ми е по специалност-далавери и корупция.
  • 7
   Гр
   Гражданин 7
   3 0
   20:32, 30 яну 2020
   Да попитаме кмета Димов, как се усвоиха-присвоиха над 5 мил. лева от "ремонта" на бул. "България". Беше само един козметичен бояджилък и нещо повече. А основният проблем с канализацията си остана. Какъв е коефициента на полезно действие от тези ненужни ремонти. Само да се присвоят средствата. На времето, през 1982г. за цялостната реконструкция на булеварда са похарчени 1.2 мил. лева. Сега за тази козметика, над 5 мил. лева. Здраво присвояване е падало. Отговорникът по това строителство Гочев напълня двойно. Пък си и купил някои "дребни" неща, без да разбира от строителство.
  • 8
   Гр
   Гражданин
   2 0
   21:06, 30 яну 2020
   обяснете каква грешка е станала и защо не публикувате.
  • 9
   Гр
   Гражданин
   2 0
   21:09, 30 яну 2020
   кмете, не остана младо поколение в Димитровград. Виж на какво мяза кораба-басейн в парк "Марица". Ще развивате плувния спорт с бабички и дядовци, ама водата трябва да е топла.

  Още новини

  Хороскоп за 12.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Тревожите се излишно за важно събитие днес, тъй като всичко ще мине дори по-добре отколкото сте си представяли. С енергията, която блика от вас обаче успявате да заразите всички около себе си. Радвате се на покупка, която планирате от доста време. Не оставяйте нищо на случайността, когато става дума за личните ви взаимоотношения.
  12 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ще пристъпите към реализация на задача, за която се подготвяте от доста време. Бъдете внимателни и не рискувайте излишно, особено ако действията ви са свързани с пари. Близките ви са най-добрия ви съветник в решаването на житейските въпроси. По-често търсете мнението им и не правете нищо на инат.
  12 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще се почувствате освободени, ако отдадете предпочитание на онези неща, които са ви приятни и които ще ви освободят от стреса. Напрежението на изминалите дни се отразява неблагоприятно на отношенията ви с околните, от което страдате всички. Вземете мерки и внесете баланс в живота си.
  12 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Днес зарадвайте приятно семейството си, без да се притеснявате, че ще пострада бюджета ви. С желание сте да задълбочите връзката си, но за това е нужно да балансирате поведението си, като не изпадате в крайности. Имате много път да извървите заедно. Личността ви ще стане интересна и за други от противоположния пол.
  12 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Бъдете внимателни и съсредоточени. Разсеяни сте и пропускате важни неща. Не взимайте присърце критиката на околните, но в случая е полезно да се вслушате в думите им. У дома ви очаква спокойствие. Това ще ви привлича и ще ви се иска да не го напускате. Все пак не винаги най-лесният избор е най-добрият.
  12 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Включете се активно във всичко, което се случва около вас, защото на много места можете да бъдете полезни. Приемате спокойно фактите, от които други биха се изнервили. Децата ви имат свои виждания за ваканцията и те трябва да намерят място в плановете ви. Но оставете време и за себе си.
  12 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Старателно се подгответе за това, което планирате през следващите дни, за да елиминирате изненадите. Във всички случаи ще останете резервирани към онези, които ви обещават бързи успехи. Погрижете се за здравето си и обръщайте внимание на дребните неща, които довеждат проблемите.
  12 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Не се плашете, ако днес в дома ви е малък хаос. Просто подходете с разбиране на неспокойствието на вашите близки и се опитайте да им помогнете доколкото ви е възможно. Ако имате възможност да работите - направете го, няма да съжалявате.
  12 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Очаква ви интересен и приятен ден днес. Предпочитате да си почивате, но често ще се случва така че ви занимават редица други неща. Ваш приятел очаква от вас компетентен съвет, към който ще е добре да подходите сериозно. Привлича ви определена възможност, но засега едва ли ще успеете да я осъществите. Имате шанса да стабилизирате отношенията си с близък човек.
  12 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Не търсете причини за недоволство от близките си. Трудностите са ви направили по-раздразнителни, но има защо и да сте доволни. Това, че сте заедно и можете да си помагате е достатъчен повод да се усмихнете на живота. Дайте предимство на всичко онова, което ви прави щастливи и му се посветете.
  12 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Настроението ви днес е чудесно и затова бъдете сигурни че с каквото и да се занимавате, този ден ще бъде много приятен за вас. Не изпускайте възможността обаче да поговорите сериозно с приятел за отношенията помежду ви. В интимната сфера се радвате на разбирателство и споделени чувства. Получавате примамливо предложение за вечерта.
  12 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Уважавайте свободата на другите и не пречете на никого да живее живота си такъв, какъвто го иска, както и вие не бихте допуснали някой да ви нарежда. Но с житейските си примери успявате да внушите, че преди да се поиска, трябва да се даде. Насърчавайте доброто у другите и го възпитавайте у децата си, те са вашето бъдеще.
  12 юли 2020
  Последни новини