16 °C

Кметът на Димитровград Иво Димов номиниран от Южен централен район за УС на НСОРБ

Изображение 1 от 2

  Кметът на Димитровград и досегашен заместник председател на НСОРБ е номиниран за трети мандат за ръководния орган на сдружението на общините. Кандидатурата на Димов е издигната от кмета на Хасково Станислав Дечев, който определи Димов като най-успешният кмет в Хасковска област.

  На 29.01.2020 г. в Пловдив се проведе регионалното делегатско заседание на кметовете и председатели на общински съвети от Южния централен регион. Събранията в цялата страна се провеждат в рамките на започна изборната процедура за ръководни органи на НСОРБ през мандат 2019 – 2023 г. Сдружението е най-голямата неправителствена организация в страната и обединява всичките 265 общини. НСОРБ представя интересите на общините в рамките на законодателния процес, участва в разработването на стратегическите документи на национално ниво, в контрола и управлението на средствата от ЕС и представлява българските местни власти в международен план.

  Според разпоредбите на Устава на НСОРБ, Южен централен район за планиране има 5 места в състава на бъдещия Управителен съвет на НСОРБ.

  Съгласно правилата на Сдружението, номинираните от регионалните заседания кандидати за ръководните органи на НСОРБ, предстои да бъдат гласувани от  Общото събрание, което ще се проведе на 25 и 26 февруари 2020 г. в гр. София.

  С регионално делегатско заседание на кметовете и председатели на общински съвети от  Югозападния регион започна процесът на обновяване на ръководните органи на НСОРБ за мандат 2019 - 2023г.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (13)

  • 1
   Го
   Господин
   14 -5
   14:28, 29 яну 2020
   Хората с купени дипломи са много ценени навсякъде.
   • Ви
    Вилиана
    4 -12
    15:03, 29 яну 2020
    Айде да те видим теб какво можеш да направиш за гр... Виж коментара
   • G
    G
    2 -10
    15:48, 29 яну 2020
    Историята познава голяма маса хора с по 2-3 виШета... Виж коментара
  • 2
   Ви
   Вилиана
   2 -12
   16:48, 29 яну 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 3
   Ло
   локомотива
   10 -5
   18:52, 29 яну 2020
   Права си вилиана,наистина кметя направи много, но за себе си -чейнч бюро за щерката,сервиз за него си,разшири дейноста на общия си склад.Направи неща и за града,разхубави централната алея в града срещу огромна сума, е в нея влиза и комисионната от фирмата изпълнител ма кво от това.Сега ще сложи и пейки в парк марица които са много наложащи в безлюдния ни град.И че е успял кмет в областа е вярно,но сравнение с кой от близките градове,може би с Симеоновград или Любимец.Айде стига мазнотии гледайте реално.
  • 4
   До
   До Вилиана
   9 -4
   19:56, 29 яну 2020
   Сигурно си някъде закачена на общинската хранилка и затова така защитаваш кмета. А че си купи дипломата .......мълчиш.За свършената работа е сигурно само едно , че тя е в личен негов интерес най-вече.И всеки на неговото място с толкова пари би направил МНОГО повече !!!
   • Ви
    Вилиана
    2 -4
    14:47, 30 яну 2020
    Не позна, не съм на "общинска хранилка". И не смятам, че трябва да съм, за да имам очи за всичко хубаво, което са прави за гражданите и града. За всички възможности, които се постоянно се търсят, И СЕ НАМИРАТ, за да го има Димитровград. За да имат желание и младите димитровградчани да остават и да се връщат тук. Спирам да изброявам, защото вие, жалки,злобни и завистливи некадърници, които "драскате" тук, не ще го осъзнаете! Нямате капацитет за това!
  • 5
   Ге
   Георги
   11 -2
   21:01, 29 яну 2020
   Боже мили , докъде я докарахме, че този кмет толкова да го възхваляват като ,че ли е по умен , по знаещ , по можещ от всички кадри които създаде нашия град , предишни кметове, инженери ,химици,строители , учители ,хора из народа с труда си и умението си СКРОМНИ И ЧЕСТНИ създадоха този град .
   Какви са тези хвалебствия всеки ден , всеки ден , всеки ден.
  • 6
   Ди
   Диди
   8 -1
   01:21, 30 яну 2020
   По каква специалност е дипломата на лицето Димов?
   • Ди
    димо ивов
    7 -2
    13:55, 30 яну 2020
    Дипломата ми е по специалност-далавери и корупция.
  • 7
   Гр
   Гражданин 7
   3 0
   20:32, 30 яну 2020
   Да попитаме кмета Димов, как се усвоиха-присвоиха над 5 мил. лева от "ремонта" на бул. "България". Беше само един козметичен бояджилък и нещо повече. А основният проблем с канализацията си остана. Какъв е коефициента на полезно действие от тези ненужни ремонти. Само да се присвоят средствата. На времето, през 1982г. за цялостната реконструкция на булеварда са похарчени 1.2 мил. лева. Сега за тази козметика, над 5 мил. лева. Здраво присвояване е падало. Отговорникът по това строителство Гочев напълня двойно. Пък си и купил някои "дребни" неща, без да разбира от строителство.
  • 8
   Гр
   Гражданин
   2 0
   21:06, 30 яну 2020
   обяснете каква грешка е станала и защо не публикувате.
  • 9
   Гр
   Гражданин
   2 0
   21:09, 30 яну 2020
   кмете, не остана младо поколение в Димитровград. Виж на какво мяза кораба-басейн в парк "Марица". Ще развивате плувния спорт с бабички и дядовци, ама водата трябва да е топла.

  Още новини

  Хороскоп за 31.10.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Нуждаете се от глътка въздух и спокойствие, за това не се колебайте да оставите работата и да си починете днес. Близостта на природата ще ви зареди с енергия, както и да се забавлявате според нуждите си. Предстои да вземете решение по въпроси, касаещи и други хора. Финансовото ви състояние ще се подобри.
  31 окт 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  През днешния ден неколкократно ще благодарите на късмета си. Наистина пред вас се откриват прекрасни шансове, които ще бъдат умело използвани от комбинативната ви мисъл. Отделете част от времето си за вашите близки, те имат нужда от вас.
  31 окт 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Пренебрегвате нещо планирано днес, за да успеете да изпълните друг свой ангажименти и това ще внесе объркване в предварителните ви планове. Въпреки това ще съумеете да се ориентирате навреме кое е най-добре за вас и как трябва да го свършите. Добре ще е ако не пренебрегвайте съветите на околните, защото и другата гледна точка може да се окаже ценна за вас.
  31 окт 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Променете виждането си по въпросите, които ви тревожат и ще откриете решение на проблемите. Не всичко е такова, каквото изглежда на пръв поглед. С радост ще приемете подкрепата на някого, тя е важна и по други причини. Присъствието му ще ви окуражи и вдъхнови до степен да отключите скрити у себе си качества.
  31 окт 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Времето няма да ви стигне за всичко, което предвиждате да свършите днес. Живейте спокойно, скоро ще получите това, за което се борите. Дайте си отговор на въпроса, защо постигате едно, а друго не, при положение, че сте еднакво отговорни. Може би още не е дошъл момента, не мислите ли?
  31 окт 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Пътуванията са добра възможност да изчистите мислите и се заредите с нови впечатления. За удоволствие или работа, но във всички случаи с желание. Не сте застрашени от разочарования, за това добре обмислете детайлите и не избързвайте в решенията си. Оставете се усещанията да ви отведат на подходящото за случая място.
  31 окт 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  В чудесна форма сте. Няма причини да се отказвате от кратко пътуване или някаква друга промяна. Афинитетът ви към авантюри на работното място днес ще ви въвлече в забавна ситуация. Не подценявайте човека срещу вас. Не можете да сте сигурни какво се крие зад красивата външност.
  31 окт 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Днес като че ли ще обръщате внимание единствено на грешките и на недостатъците на околните. Помислете, че и собствения ви характер не е лек и се опитайте да улесните близките си. Необходима ви е почивка, натрупало ви се е прекалено много раздразнение.
  31 окт 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  За повечето от вас стоенето в къщи днес би било чиста загуба на време. Навън ви очакват интересни събития и разнообразие, за което отдавна копнеете. Не пренебрегвайте случайността, която ви е приготвила вълнуващи преживявания. Прекарвате ценни мигове със своя сърдечен партньор. Радвате се на споделени чувства.
  31 окт 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Мнозина от вас ще се занимават с интересна дейност. Въпросите, които не са ви ясни оставете за идващите дни. Посветете времето си на дома и близките ви. Направете деня им спокоен и весел. Спазете традицията и се докоснете до християнските символи на вярата.
  31 окт 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Денят едва ли ще се различава с нещо особено, освен ако вие не се постараете да го направите интересен. Направете промени в дома си, които ще освежат обстановката така, както и настроението ви. Вечерта поканете приятели на вечеря, сготвена от вас.
  31 окт 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Душата ви жадува за разнообразие и днес може би ще го откриете извън сферата на професионалните си ангажименти. Не прибързвайте с критичните си преценки за непознати. Ще ви потърсят за компетентен съвет и резултатът му може да повлияе положително на банковата ви сметка. Очакват ви вълнуващи предложения от хора, за чието съществуване вие отдавна сте забравили.
  31 окт 2020
  Последни новини